Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā seinass

Sveiks.

Man tāds muļķīgs jautājums bet nu tomēr...

vai putrā saspiestās zemenēs vai jebkādos citos augļos uz kādu nedēļu ieliktā sliekām būs tā augļa aromāts? un vai tā ir vērts darīt? .priekš karpām.

noteikti nē, sliekai tu vari dabūt ķiploka aromātu, vari dabūt petorlejas aromātu, pietam sliekas vasarā noteikti nav labakā karpu ēsma, td jau labak tos pašus makaronus aromatizēt, pietam aromatizēšanai labāk izmantot ievārījumus vai sīrupus, tie dos arī garšu, svaigas ogas patiesībā nemaz tik saldas nav un arī aromāts noturīgaks būs ievārījumam

Atbildēts: 6.jūlijs 2012, 09:51 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
Plicis ar zapti!
:) Varbūt ierūgusi bija?
07.07.12
 
Ha!!! Es jūnijā trīsgadīgo ievārījumu iemaisīju barībā. Ļoti garsīgi un aromātiski sanāca. Kaut gan pēcāk palikā žēl, ka šo labo mantu izniekoju uz Daugavas pličiem.
06.07.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager