Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā vidijs7

Sveiks!

Man ijautājums būs tīri no teorētiskā! Kā zinām vietās kur karpinieki brauc un baro ar Boilām tad pēcāk ar parasto barību taja vieta nav ko darīt gandrīz,par to runāja daudzi! Bet vai kas līdzīgs nevarētu būt ar to ķiploku kāda vieta? Jo vakara nostrādāja vieta kur biju piebēris sausā ķiploka pulveri! Kā jau cilvēkiem, ja tev negaršo ļoti ass ēdiens, bet to nedaudz ēdot,tev tas liekās ļoti labs! Tas tikai no teorijas,protams!

zivis, sevišķi nelielās ūdenskrātuvēs var pierast pie noteikta aromāta vai garšas un zu citām lietam reaģē sliktāk, piemēram karpas, kuras ielaiz makškerēšanai dīķī sākumā vis labak ķerās uz to ar ko viņas ir barotas audzēšanas dīķos, vai nu vārīti graudi vai kombikorma granulas :):), tikai pamazām tās pārslēdzās uz citu paiku, ar regulāru ķiploka izmantošanu var būt tieši tas pats, sevišķī jau karpu un karūsu copē :)

Atbildēts: 2.augusts 2012, 10:31 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager