Kādus gadus 3-4 atpakaļ Tu garšīgi stāstīji kā sutināji raudas cepeškrāsnī, ja nemaldos tomātos. Nevari atkārtoti izstāstīt šo savas vecāsmātes recepti?
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Kādus gadus 3-4 atpakaļ Tu garšīgi stāstīji kā sutināji raudas cepeškrāsnī, ja nemaldos tomātos. Nevari atkārtoti izstāstīt šo savas vecāsmātes recepti?
:):):) šogad tā taisīju jūras bullīšus :):), nezinu par kuru recepti iet runa, beet vis vairāk atmiņā ir čuguna "pīlē" kārtām krāmē raudas un sīpolus, es lieku arī tomāta ripas, tad vāku virsū un cepeškrāsnī uz stundam 2,5-3 iekšā, temperatūŗa sākumā lielāka, lai sak vērīties, beet pēc tam uz kādiem 180 gradiem var turēt, sīp[ols dod savadu salkanumu, bet ja pret to nav iebildumi, tad ņamma ir forša, sevišķi jau auksta veidā, tiesa pēdeja laikā, ja vedu zivis majās, tad pamatā cepu un marinēju, man tie etiķi tuvāki dvēselei :)
Pievieno savu komentāru