Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā kola

Kādus gadus 3-4 atpakaļ Tu garšīgi stāstīji kā sutināji raudas cepeškrāsnī, ja nemaldos tomātos. Nevari atkārtoti izstāstīt šo savas vecāsmātes recepti?

:):):) šogad tā taisīju jūras bullīšus :):), nezinu par kuru recepti iet runa, beet vis vairāk atmiņā ir čuguna "pīlē" kārtām krāmē raudas un sīpolus, es lieku arī tomāta ripas, tad vāku virsū un cepeškrāsnī uz stundam 2,5-3 iekšā, temperatūŗa sākumā lielāka, lai sak vērīties, beet pēc tam uz kādiem 180 gradiem var turēt, sīp[ols dod savadu salkanumu, bet ja pret to nav iebildumi, tad ņamma ir forša, sevišķi jau auksta veidā, tiesa pēdeja laikā, ja vedu zivis majās, tad pamatā cepu un marinēju, man tie etiķi tuvāki dvēselei :)

Atbildēts: 6.augusts 2012, 09:31 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager