Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Valdis1961

Tere!! Klausies man tev tāds jautājums, vel gribās pāris reizes aizbraukt uz līniem! Copēju tos ļoti dūņainā ezerā, pat kad rokas noskalo,tāda ipatnēja dūņu smaka paliek! Zivīm vienkarši cepot nedaudz sit cauri,to dūņu! Ir kādi ieteikumi kā nomākt šo aromātu? Nēsmu no tiem garšvielu mīļotājiem arī!

tad tikai un vienīgi vecu vecā metode, paris dienas japatur dzīvas zivis tīrā ūdenī, nu tipa vannā, tad viņas izskalojas, citu veidu ka dabūt nost to dūņu-kūdras smaku un garšu nezinu

tapēc jau tie, kas regulāri pērk karpas veikalā vai tirgū prasa no kurienes tās ved, ar laiku pierod pie noteiktas garšas , gan dīķa grunts, gan ūdens, gan barība to ietekmē ļoti stipri

Atbildēts: 6.augusts 2012, 16:41 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
Patur 3-4 stundas vieglā etiķūdenī...
08.08.12
 
Vari paprovēt uz kādām 12h pienā paturēt. Līdakām strādā labi!!
o.
06.08.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager