Sveiks!
Ko darīt, lai kastē džigu galvas un čeburaškas neapsūbē un nelobās? Copēju reti, bet svins paliek tāds balts un lobās (oksidējās)!
Un cik ilgi ēdamās gumijas var glabāt un kādos apstākļos, ja paciņas vaļā vai gumijas kastē?
Paldies!
Viens no tiem makšķerniekiem, kuram darbs cieši saistīts ar hobiju. Viņš ir ne tikai teorētiķis , bet arī praktiķis, kurš ļoti bieži ir sastopams testējot un eksperimentējot ūdenstilpēs. Ingusa ikdiena ir jaunu mānekļu un spiningošanas inventāra izstrādāšana, un , protams , pārbaudīšana praksē. Nopietnie Copes Lietu lasītāji viņu jau pazīst no daudzajām publikācijām, bet TV skatītāji – no sižetiem .
Izmantojiet iespēju – jautājiet!
Sveiks!
Ko darīt, lai kastē džigu galvas un čeburaškas neapsūbē un nelobās? Copēju reti, bet svins paliek tāds balts un lobās (oksidējās)!
Un cik ilgi ēdamās gumijas var glabāt un kādos apstākļos, ja paciņas vaļā vai gumijas kastē?
Paldies!
Sveiks!
Lietoju tā saucamās vēdināmās kastītes, kurās ir iestrādātas mazas atveres ventilācijai. Tāpat arī pēc katras copes ļauju inventāram kārtīgi nožūt pirms nolieku skapī. Ar sālsūdeni ir grūtāk...
Ēdamās gumijas mēdz būt dažādas. Ne visas viņas ir "vienlīdz ēdamas". Tās, kurās iekšā ir sāls un atraktora kokteilis drīkst turēt tikai paciņās, kurās tās tiek tirgotas. Pretējā gadījumā tās sāk kalst un drupt. Tas pat var notikt ari tajos gadījumos, ja paciņas tiek pavirši aizvērtas. Kastē var turēt tādas kurās, šīs koteilis iekšā nav. Tātad tās, kuras tiek ieeļotas tikai no ārpuses. LJ ēdamo gumiju drīkst turēt tikai un vienīgi stingri noslēgtās paciņās. Neietektu tās pirkt uz skaitu tieši šo glabāšanas problēmu dēļ.
Pievieno savu komentāru