Ingus Dukaļskis

Ingus Dukaļskis

Viens no tiem makšķerniekiem, kuram darbs cieši saistīts ar hobiju. Viņš ir ne tikai teorētiķis , bet arī praktiķis, kurš ļoti bieži ir sastopams testējot un eksperimentējot ūdenstilpēs. Ingusa ikdiena ir jaunu mānekļu un spiningošanas inventāra izstrādāšana, un , protams , pārbaudīšana praksē. Nopietnie Copes Lietu lasītāji viņu jau pazīst no daudzajām publikācijām, bet TV skatītāji – no sižetiem .
Izmantojiet iespēju – jautājiet!

Eksperts iesaka

Salmo
Lucky John
Salmo
Jautā Bandito

Sveiks!

Ko darīt, lai kastē džigu galvas un čeburaškas neapsūbē un nelobās? Copēju reti, bet svins paliek tāds balts un lobās (oksidējās)!

Un cik ilgi ēdamās gumijas var glabāt un kādos apstākļos, ja paciņas vaļā vai gumijas kastē?

Paldies!

Sveiks!

Lietoju tā saucamās vēdināmās kastītes, kurās ir iestrādātas mazas atveres ventilācijai. Tāpat arī pēc katras copes ļauju inventāram kārtīgi nožūt pirms nolieku skapī. Ar sālsūdeni ir grūtāk...

Ēdamās gumijas mēdz būt dažādas. Ne visas viņas ir "vienlīdz ēdamas". Tās, kurās iekšā ir sāls un atraktora kokteilis drīkst turēt tikai paciņās, kurās tās tiek tirgotas. Pretējā gadījumā tās sāk kalst un drupt. Tas pat var notikt ari tajos gadījumos, ja paciņas tiek pavirši aizvērtas. Kastē var turēt tādas kurās, šīs koteilis iekšā nav. Tātad tās, kuras tiek ieeļotas tikai no ārpuses. LJ ēdamo gumiju drīkst turēt tikai un vienīgi stingri noslēgtās paciņās. Neietektu tās pirkt uz skaitu tieši šo glabāšanas problēmu dēļ.

Atbildēts: 6.septembris 2012, 11:12 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Lai inventārs nebojātos, un nebūtu jāpērk "special" kastītes, inventāru var un vajag pēc lietošanas noslaucīt lupatiņā, lai tas būtu sauss. man ar tāda problēma bija. lobijās nost un "bleķi" rūsēja. tapēc tagad vienmēr noslauku un viss ir čikiniekā :]
08.09.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager