Makšķerēšana jūrā

es laidīšu sestdien, kad pūtiesns būs normas robežās...

lēni nokāpšu no kalna (kāpas), un paņemšu visu baru... :))
5.oktobris 2010, 14:08 | links
 
Nezinu laidīšu šodien, biju noskrējis uzmest aci jūrai, likās ok. Tad jau manīs kā ņems.
5.oktobris 2010, 14:05 | links
 
Es ceturtdienas vakarā laidīšu uz "ūberslepeno vietu", kur puse liepājnieku salasās. Ceru, ka būs ne tikai butes, bet ar kāda menčele
5.oktobris 2010, 14:04 | links
 
Sulla, gāžam rīt uz jūru. Varēsi saknipsēt visam gadam. Varbūt Avt sastapsim.
:DD
5.oktobris 2010, 13:59 | links
 
Mēs te maza "kompaška laižam uz uz "ūberslepeno vietu". Rīt būs ko palielīties, ja būs!!!
5.oktobris 2010, 13:56 | links
 
Kā jūs domājiet, vai rīt vērc braukt copēt jūrā?
5.oktobris 2010, 13:50 | links
 
Choms vakar no 15-22 bija Paavilostaa,cope pashvaka 10 plakanaas.
5.oktobris 2010, 13:40 | links
 
:DDDDD
Mjā, nu nez kā tur citiem sanāk, ja folliju uz plāts paliek, bet man ēdot buti metāla piegarša nebija manāama. :))
5.oktobris 2010, 13:23 | links
 
Mastikas spaiņa piegarša....,tad labāk-mastikas piegarša....vo blin kādas zivis jāēd.....:))
5.oktobris 2010, 13:12 | links
 
neko nevajag sūkāt!!!:DDD
ēdienu tā pat kā aliņu,vajag izlietot tūlīt un uzreiz.!!!
vienīgā piegarša,kura var rasties,ir riekstu!!!
:)))
5.oktobris 2010, 12:57 | links
 
nu nivajag suukaat durvju klinki!!!:):)
Nopeerc veikalaa kaadu auglu kompotu metaala bundzaa,ataisi,un lauj 3 dienas pastaaveet leduskapii un buus tev metaala piegarsha!!!!:):)
5.oktobris 2010, 12:39 | links
 
MWW, tāda varētu rasties, ja pusstundu sūkā misiņa durvju kliņķi.
:DD
5.oktobris 2010, 12:29 | links
 
Tad jau manām zivēm ir dzeltenā spaiņa piegarša:)
5.oktobris 2010, 12:27 | links
 
Biju dzirdejis taadu terminu kaa - Burkas piegarsa, bet edienam metaliska garsa izklausaas interesanti :D Spainja piegarsha :D
5.oktobris 2010, 12:24 | links
 
ainvit - tātad joles gatavotajām ir metāliska garša:DDD
5.oktobris 2010, 12:21 | links
 
Nu baigi gribējās pa nedēļu aizskriet uz vakara copi, bet spriežot pēc visām meteo prognozēm, ātrāk par piektdienu, tur nav ko darīt. Kā izskatās pašlaik jūra?
5.oktobris 2010, 11:04 | links
 
Vakar izmēģināju to joles recepti
Cepta bute cepeshkraasnii-galva nost, kjidas laukaa. Uz stundinju ieliek marinaadee (saals, pipari, citrons, biku skaabs kreejums+majoneeze). Tad liek folliju uz plaats un kraamee virsuu pleksti ( veselas, nesagrieztas uz puseem, vienaa kaartaa). Uz lieliem graadiem un ilgumu peec gaumes lietas cik bruunu grib. Kaadas paaris min. pirms cepshanas beigaam uzkaisa riiveetu sierinju.

nu varen labi sanāca. Garšoja visai famīlijai. Es tik follija vietā izmantoju cepampapīru. tam nekad nelīp klāt un nav metāliska garša un piparu vietā izmantoju laima piparus.
5.oktobris 2010, 11:04 | links
 
copētāja- Tu mani šovakar ielīksmoji! Tu tāda forša un vēl monogāmiste!- "es gan ar vienu kaatu straadaaju, un man pilniigi pietiek.. :) svariigakais ir procees kaa taads un atpuusties.."
:DDD
4.oktobris 2010, 22:20 | links
 
Ārmstrogam parādās pareizs domu gājiens: ja ir dabūnama triviālā garnele, tad es ar uz to jūrj' nemaz neskatos, vo.
A tie sīkumiņi, nu tā - bišku par maz eksperimentēc, lai droši pateiktu, vai tas strādā. Karoč, džigošanai nepieciešams gumijām ik pa laikam uzpūst kādu atraktoriņu ēsmas sliedes "nostiprināšanai", nu tad ar tiem arī šodien jūrjā strādāju, vo. Salīdzinot ar pārējo kompašku, necopes laikā šķita baigi pa smuko, blē.
4.oktobris 2010, 21:45 | links
 
Mirror, tu tak zini, ka kopš zināmiem laikiem neķeru uz pliku garneli. Tā kā man tie sīkumi ir šausmīgi insanti.
:))
4.oktobris 2010, 20:30 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager