Makšķerēšana jūrā

Nu par to,ka no aknām vārot izdalās eļļa,nestrīdos tur jums taisnība,es to augu ēļļu pieleju tikai nedaudz,lai sāk vārītie,bet neapgruzd.To eļļu taču tākā tā izlej ārā.
28.oktobris 2010, 10:08 | links
 
Zaceps, piedo, bet nevērīgs lasītājs esi. Kurš raksta, ka jāvāra ūdenī????:))))
Un par eļļu pirmo reiz dzirdu, īpatnēja Tev tā recepte.
Mencu aknas termiski apstrādājot izdala savu eļļu, tāpēc nekādai citai eļļai tur pat vietas nepietiek.
Gundars, es vāru tik ilgi, ka vairs neceļās eļļas līmenis, un vēl kādas minūtes 10...uz aci:))
Beidzamo reizi to dariju uz jāņiem, apēdām kilogramiem. Ēda pat tie, kuri vispār neko neēd, un atzina, ka neko garšīgāku nav ēduši:)))

P.s. Katram ir iespēja darīt kā viņš grib, un nevajag ar mani strīdēties:D
28.oktobris 2010, 09:58 | links
 
tu laikam nesaprati!ūdeni es leju katliņā neviss burciņā ar mencu aknām!kad ūdens sāk vārīties, nogriez nedaudz mazāku uguni un tad lai lēnā garā vārās. Eļļa pati sāk parādīties no aknām aptuveni pēc 30min un pēc 2st eļļa gandrīz pārklāj aknas!
28.oktobris 2010, 09:53 | links
 
Šo to no kulinārijas saprotu,varu paskaidrot kur atšķirība:ūdenī vai eļļā.Vārīšanas procesā ūdens no aknām izvilks aknu dabīgo garšu un arī garšvielu iedarbība nebūs efektīva,bet eļļa taisni otrādi pastiprinās gan garšvielu iedarbību,gan noturēs dabīgo aknu garšu.Tāpēc vārot eļļā,jāuzmanās ar sāls daudzumu,pieberot itkā normu,tomēr var pārsālīt.
28.oktobris 2010, 09:44 | links
 
Guntar nopērc kādu bundžiņu ar mencu aknām un apskaties,vai tās vārītas eļļā,vai ūdeni.Brīžiem izskatās,ka te daudzi kautko tendenciozi gudri raksta,lai tik kādam par kautko nepiekristu.
28.oktobris 2010, 09:35 | links
 
guntarskl

a kāda ir tava pieredze mencu aknu pagatavošanas laikā? :)
28.oktobris 2010, 07:50 | links
 
No pusdienlaika 26.10 līdz 27 rītam, 33 ņemamas butes un viena smuka menca. Kādas padsmit aizpeldēja vēl paaugties. Spainis ir, izmērs varēja būt labāks. Pēdējās stundas no 3 naktī līdz 8 rītā galīgi pa tukšo, straume vilka uz Liepājas pusi un zāli arī sāka dzīt.
28.oktobris 2010, 00:04 | links
 
:) Palasijos te par aknu gatavošanu. Gundaram vienīgajamvaru piekrist, izņemot par vārīšanas laiku:)))
Ehh...vajadzēja laikam par pavāru mācīties.....
27.oktobris 2010, 22:36 | links
 
lab lab nesūti, ja negribi priekškam man
27.oktobris 2010, 22:33 | links
 
Jā, ja viņi to zinātu...
27.oktobris 2010, 22:32 | links
 
Dzērve, laikam neko tev no Cabelas negādāšu. Ka vecāki nepadomā...
:DDD
27.oktobris 2010, 22:32 | links
 
He, he manjaki ? :)) ja Tavi vecāki zinātu kur es esmu daudzus gadus nostrādājis, tad viņi tā nedomātu, tas pats ar Alduhins :) , Bet nu vecākus saprast jau var ....
27.oktobris 2010, 22:31 | links
 
Roļa teiktais ''Mārci (shingijs) ja ir vēlēšanās braukt uz copi jūrā dodi ziņu, kopā ar Alduhins varam braukt, varu ar taviem vecākiem arī parunāt un nr. atstāt ....Kā Liepājnieks palīdzēšu....'' Vēlēšanās jau ir bet man jau nelaidīs. Vecie domā ka jūs maniaki :Dgan jau ar laiku pats sadomāšu kautko
27.oktobris 2010, 22:22 | links
 
Man pienāca svaigas jūras ziņas , cope jūrā nekāda .
27.oktobris 2010, 21:55 | links
 
Ziņas no jūras, tikko sazvanīju copmaņus, jau brauc mājās, pacīnījās netālu no Liepājas ar zāli un straumi, un prom. Vēl ap pusdienlaiku kad bija atbraukuši kaut ko savilka, pēc tam tikai ozons, nu pa kāda 4-6 vidējām butēm jau izvilka, tā ka tā.
27.oktobris 2010, 21:24 | links
 
Vispār cope jūrjā ira forša ;)
27.oktobris 2010, 21:23 | links
 
Šodien jūrā pie Liepājas nebija ko darīt, ja nu vienīgi uzņemt laiku cik ātri izmetīs svinu krastā.
27.oktobris 2010, 19:06 | links
 
a es parko???
:DDD
27.oktobris 2010, 19:05 | links
 
ko no manis? es nau nekāc copmanis :P
27.oktobris 2010, 19:04 | links
 
tere kilka:)
kānekā no Tevis to visu samācijos!!!
:DDD
27.oktobris 2010, 19:02 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager