Mww ja gribi aknas ilgākai saglabāšanai,tad jādara tā kā Gundars rakstīja,burciņās sapildi aknas,garšvielas, burciņas liec katlā un karsē.Ūdeni lej tik daudz,lai būtu burciņām līdz augšai,bet skaties,lai netiek burciņā iekšā.Vārīšanas beigās uzliec uz burciņām vāciņus,bet neaizgriez,vajag lai vāciņi izkarsējas.Kad aknas gatavas,aizgriez vāciņus,burkas apgriez otrādi,lai atdziest un vāciņi labāk pievelkas.Tad ledusskapī iekšā.Runājot par iepriekš rakstīto,mēs ar Guntaru laikam runājām par vienu un to pašu,tikai nesapratāmies.Ilgākai uzglabāšanai gatavoju tieši tā,kā nupat rakstīju,tikai pievienoju tuč tuč eļļas,bet ātrākai apēšanai gatavoju cepeškrāsnī pīlē un tāpēc,lai nepiedeg,kamēr sāk izdalīties eļļa,pieleju vairāk augu eļļas.Tur jau arī tikai tā atšķirība.Guntaram vēlos ieteikt,ja citreiz kādam kautko iebilsti,tad arī uzreiz paskaidro,kāpēc,lai nerastos nevajadzīga vārdu apmaiņa.Tā jau nau pirmā tāda situācija.
28.oktobris 2010, 10:40 |
links