Makšķerēšana jūrā

gints - man tak vēl jābrauc!!
...ja ar garumzīmēm, tātad no kompja stročīju un skaidrā...a bez garumzīmēm - no telefona ... :))
5.novembris 2010, 14:32 | links
 
daddy , cik liels trauks paredzēts pirmajām iemetienam , un kāpēc vispār tik ilgi jāgaida , vai tad nevar sākt mest jau tagad ?
5.novembris 2010, 14:29 | links
 
Eh,laimīgie plakano rombu pavēlnieki:)
5.novembris 2010, 14:26 | links
 
vēl 4h līdz pirmajam iemetienam... :))
5.novembris 2010, 14:25 | links
 
Nekasīšos, kā jūs tur jūras iedzīvotāji ko saucat, ar mērlenti ar nestaigāju, bet ir vietas kur tie sēkļi pienāk tuvāk krastam pirmkārt, neesmu padziļināti to pētījis, droši ka arī ne taisos. Īstenībā runa ir par to ka iebrienot līdz tam sēklim, var arī viņam pārmest pāri, ko no krasta tu neizdarīsi.
5.novembris 2010, 14:00 | links
 
Laba diena :)
Varbūt kāds var pastāstīt kāda šodien jūra ir? Venspils pusei tuvāk interesē :)
Bet ja godīgi derēs jebkurš info :)
Paldies.
5.novembris 2010, 13:53 | links
 
"kad ūdens ir atkapies, un sanāk, ka vari mierīgi aiziet pat līdz 2 sēklim, kur no krasta 60-80 m"
vot gribētu gan redzēt, kur var aizbrist līdz 2. sēklim un ir tikai 60m :)))))))) zinu jau, kas te ir domāts 2. sēklis, tā tie, kas pie jūras nedzīvo sauc reāli 1. sēkli, bet nu lai jau sauc :DD vnk interesanti gan kā līdz 2. sēklim var būt 60m, ja normāli es metot 50m nevaru pirmajam pāri pārmest, tad laikam starp 1. un 2. ir 5m :)))))))
5.novembris 2010, 13:14 | links
 
:)) ja man nāktos 3 dienas ēst tikai ceptus kartupeļus, arī sāktu šķebināt :))
5.novembris 2010, 11:48 | links
 
man zutis trešajā dienā bez maizes sāk šķebināt... :(
5.novembris 2010, 11:45 | links
 
Nē, man labāk kādu maitēdāju, pretīgu, pusčūskas zivi, kā piemēram zuti :)
5.novembris 2010, 11:43 | links
 
roluk mums ar ir labi centrltirgu esot baltais lasis ,kas tas tads pats neredzeju bet bus good driiz mes ari uz marliniem pariesim :}
5.novembris 2010, 11:40 | links
 
no pašiem pagrimušākajiem (nīdelande - 10m zem jūras līmeņa) vēl ne, zāli nepīpēju :))
5.novembris 2010, 11:39 | links
 
Daddy-esi ietekmējies no pagrimušiem rietumiem ? :))
5.novembris 2010, 11:35 | links
 
drīz ēdīsim :)) mīdijas man pat garšo, vīngliemežus ēst var, bet sajūsmā neesmu, a varžu ciskiņas uz iesmiņiem esmu maximā redzējis, bet kaukā pagaidām ne...
5.novembris 2010, 11:34 | links
 
Brišanai ir jēga, ja var pārbrist uz sēkli, ja nevar pārbrist tad nav jēga. Un nejau vienmēr tālumā ņems šogad tikai vienreiz tā ir bijis kad ar brišanu velk un bez brišanas nevelk.
5.novembris 2010, 11:32 | links
 
vardes un gliemežus mēs ar tā kā neēdam :)
5.novembris 2010, 11:30 | links
 
ne tikai , skandināvu pūdētās zivis , kur no smakas var nokrist nevar saistīt ar bagātiem un pārtikušiem rietumiem :))
5.novembris 2010, 11:29 | links
 
/mēs joprojām par COPI JŪRĀ :)).../

jāa...tās tautas, kas nav kolektivizāciju un nacionalizāciju piedzīvojušas, tās ēd tikai tunčus, buru zivi un zilo marlinu...
5.novembris 2010, 11:28 | links
 
Ne nu es rakstīju par īstu zveju, ne copi, rādīja bildes ar zivīm, tā teikt jaskatās ka zivs pirkstus neatkož :)) ko tie ieziemieši ēd, viņam bija garš stāsts :)) Tā pat kā viens jūrnieks stāstīja ka Kanadā zušus vilkuši maisiem, vietējie domājuši ka mūsējie ir vājprātīgi, jo to zivi viņi neēd :))
5.novembris 2010, 11:23 | links
 
varbūt viņi vnk gatavot nemāk :)) ...kad es pazīstamiem zviedriem stāstīju par kūpinātiem lučiem, viņi uz mani skatījās kā uz idiotu, jo neuzskata to par ēdamu zivi...
5.novembris 2010, 11:15 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager