Netā ir šāda recepte -tā domāta stikla 1/2 l burciņām tur nevar izmantot tādus spiedienus ,kā bundžām
Sagriež meža gaļu nelielos gabaliņos, apmēram 2x2 cm. (Var arī rupji samalt) Pievieno sāli, melnos maltos piparus un saspiestus ķiplokus. Sapilda 1/2litra burciņās, aizvāko ar metāla vāku. Tad sakrāmē autoklāvā (sutu katlā). Man autoklāvs taisīts no gāzes balona. Tajā iet 21 1/2litra burciņa. Sakrāmēju 3 stāvos, ūdeni ieleju kādu centimetru virs augšējām burciņām. Autoklāvu aiztaisu, iepildu gaisu 2atmosfēras. Un liek uz uguns. Karsē, līdz termometra stabiņš ir 115 grādi pēc Celsija skalas. Tad ņem nost un atstāj, lai lēni !!!!! atdziest līdz rītam. Tad pakāpeniski izlaiž gaisu un taisa autoklāvu vaļā. Steiga šeit neder - var burkām vāciņi nolekt nost. Labu apetīti.
6.novembris 2010, 10:09 |
links