tas piecirtiens nav nemaz tik traks :))) it kā jau izskatās, ka tikai galvu izvilksi ārā, bet īstenībā tā nemaz nav :)) ja taisa piecirtienu, piemēram, ar grunteni, tad tas reāli ir daudz štengrāks un garāks, aber lai ar roku iedotu tā riktīgi pa zobiem tādam tam piecirtienam arī ir jābūt :)) plūs vēl tas, ka ja taisīsi īsu, bet asu piecirtienu, pastāv risks, ka tā fišiņa ir pavilkusi drusku lieko auklu, kura drusku kaut kur karāja, un tu vienkārši piecērt tukšo auklu, fišiņa to sajūt un prom ir. Taču šajā garajā un asajā piecirtienā, no piecirtiena sākuma, līdz beigām, noteikti piecirtīsi zivi, ja tas notiek jau piecirtiena sākumā, tad kaut kā automātiski tālākā piecirtiena laikā roka paliek tāda maiga un jau beidzās piecirtiens, bet sākas zivs izvadīšana :))) man liekas, ka uzrakstīju tā, ka saprast neko nevar, bet man īstenībā vienalga - tikko paēdu pelmeņus ar sieru un majonēzi un jūtos ļoti labi :)))
23.decembris 2010, 18:20 |
links