Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Nu katram savs, es piemēram līni varētu vārnām atdod nu negaršo man tā zivs, nē es to zivi atlaistu lai ņem tas kam garšo.
20.marts 2011, 21:00 | links
 
:D:D:D:D:D
20.marts 2011, 21:00 | links
 
Nooormāli!:) Ķīsīšus izķidāju un vārijām ar garšvielām, kamēr sāk jukt ārā. Pēc tam nokāš un buljonā vāra katapeļus, burkāņus, sīpoliņu(var likt ko grib), kamēr mīksti. Tad pieliek Dzintzriņu(kausēto sieru), un sablenderē. pielej saldo krējumu, lai uzburbuļo divi burbuļi. Gatavs!!!
Skeptiķiem padoms netiek prasīts:DDD
Pagaršojiet!!:)
20.marts 2011, 20:59 | links
 
Nenosmieties! a moš tās gļotas ar var izmantot lai nekas neiet zudumā??? buus zupa biezaaka :DDDDDD
20.marts 2011, 20:58 | links
 
:DDDDDDDDDDDDDDDD
20.marts 2011, 20:56 | links
 
Jā zupu var! to esmu meeginaajis bet ar cakars! hjaapisaas ar taam marleem! labaaka zupa sanaak ja izvaara kaartiigus 300 gr peipusa asarus un zupu ar ašuka galju sataisa nevis teelo dakteri ar marli bl....
20.marts 2011, 20:56 | links
 
Es ķīšus esmu taisījis tā : ar siltu ūdeni nomazgā gļotas , netīrītus apsāla , katru ietin folijā , un cepeškrāsnī . Sanāca ļoti gardi .
20.marts 2011, 20:55 | links
 
Joprojām jautri par tiem ķīšiem!Pizdec, jo Tad jau nav uz copi jāiet! apviļā rīvmaizē slieksas un uz pannas virsū! Da žēl eļļu un gāzi tērēt! :D. Paņem samaisi tos ķīšus ar lučiem un vīķēm un grunduļiem! Prīmā omes mikslis sanāks! Ha Ha Ha!
20.marts 2011, 20:53 | links
 
Nu i nah! ar visām ķidām ķīšus sist iekša! Tā jau ir stadija! Kaut lai viņi pēc pālijas garšotu man būtu kauns tos sūdus kulē uz krastu nest! Smieklīgi! Ja nepadodas un neķeras zivis tad sāk jau tiem puņķiem pielietojumu meklēt! :DDDD
20.marts 2011, 20:50 | links
 
Man atkal kolēģi taisa zivju zupu no ķīšiem. Nu slavē jau baigi.
20.marts 2011, 20:46 | links
 
Vakar Mustvee 16km parsvara "matrosiki"!!!
20.marts 2011, 20:04 | links
 
Gumijniek, beidz lielities!!!
20.marts 2011, 20:02 | links
 
tirisms, buus tas kkiisis jaapaprovee.
20.marts 2011, 18:51 | links
 
Vakar Mustvee 16.km pie torosiem 10m dziļumā kā parasti - kam kule pilna, kam pusē. Bez zivīm neviens nepalika. No rīta ņēma labāk, pēcāk ne tik, bet ņēma. Asari līdz 360g, skaistas raudas un protams, ka neiztrūkstošie ezera kapteiņi - ķīši. Tos no sākuma metām prom, tad atbrauca Viktors un pastāstīja, ka esot ļoti garšīgi, pagatavoti primitīvā veidā. Šodien pamēģināju - tik tiešām garšīgi un ātri. Jo sīkāks ķīsis, jo labāk.

Recepte - ķīšiem siltā ūdenī noskalo gļotas, apkaisa ar sāli, apviļā rīvmaizē un stipri sacep uz pannas sakarsētā eļļā. Nav ne jātīra, ne jāķidā. 100% ēdams materiāls ar visu galvu un spurām. Kraukšķīgs un garšīgs.
20.marts 2011, 18:47 | links
 
bijām rannā piektdien un sestdien. Ķērās skaisti. Asari plus raudas apmēram vienādi, turklāt tiku pie bonusa - 2.25kg breksis. Noveicās ka biju ieborējis plaisā,tur ledus ap 40cm. Kolēģim pieķērās tāds pats breksis, bet dēļ metrīgā ledus nedabūjām. Daudz zupinieku metām atpakaļ.
20.marts 2011, 18:46 | links
 
Starteju ari es :)
20.marts 2011, 17:26 | links
 
Uz kuras pilsētas labāk braukt
20.marts 2011, 17:20 | links
 
Valdi, naktī statējam arī mēs.Ne asakas.
20.marts 2011, 17:18 | links
 
valdiszarins!!!
Tāds stulbs jautājums.Tev jāstrādā nav?
20.marts 2011, 17:11 | links
 
EH...braucam atkal uz plašumiem....ceturtdien būs sīka atskaite par notiekošo Peipusā...
20.marts 2011, 17:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager