Zivju pagatavošanas receptes

Labs vakars zivju bendes :)) Avokādo salāti : Ņemam sešus avokādo, pusi nelielas melones, ķīnas kāpostu, gurķus, tomātus, pētersīļus, ķiplokus, dilles. Viss tiek sagriezts. Veikalā iegādājama Spilves Balsamico mērce, olīveļļa, sāls, citronpipari. Sajaucam bļodā salātus, pievienojam garšvielas, pielejam trešdaļu mērces, kādus 50 gr eļļu. Atļaujam nedaudz ievilkties un pasniedzam ar ko nu kuram tīkamāk :))
28.marts 2011, 21:57 | links
 
Vakar iedomājos pirms cepšanas asarīšus 15/20 min pamarinēt balzāma etiķī. Garšo labāk nekā biju to iedomājies galvā.

Vinnij! Vai ir kādi viltīgie varianti kā forsi un ātri atbrīvoties no zvīņām nelieliem asarīšiem.

Izmēģināju tīrīt kā bija rādīts tajā video - tiešām iet ātrāk. Agrāk sākumā griezu vaļā vederu un tikai tad galvu nost.
28.marts 2011, 07:40 | links
 
Vinnij- kur kavējas avokādo melones salātu recepte???
:)))
27.marts 2011, 22:24 | links
 
Sveiki kulināri.Gribētu uzzināt kā jūs pagatavojat asaru ikrus.
27.marts 2011, 21:05 | links
 
Vakar biju nedaudz noguris un labi sagrauzies cepumus, bērnam palika 18! Domāju par Kāteļa breksi. Var pagatavot marinādi uz eļļas bāzes. Paņemam 50 gramus eļļu, 15 gramus cukuru, šķipsnu sāls, naža galu sinepes, baziliku, piparus, timiānu( ar timiānu prātīgi).Samaisam visu kopā, kad cukurs izkusis pielejam 20gramus citronu sulu. Marinējam zivi aptuveni stundu, tad var cept vai kūpināt. Ja ir interese, varu iemest arī avokādo melones salātu recepti, labi smeķē ar zivi!
26.marts 2011, 13:36 | links
 
nu..., arī nav tas! Iespundējam burkānus..., ķiplokus... nu, kaut kā savādāk prasās, bet kā

Āāaā, varbūt- tššsssss/marinādi/, no avokado
26.marts 2011, 00:53 | links
 
Kātel:)) Ar kupraino ir ļoti viegli! Ņemam sviiestu, zaļumus( dilles, pētersīļi) sajaucam visu kopā, sāls, ķiploki. Iztīrītā zivī ziežam visu iekšā, ietinam avīzē un liekam krāsnī!
26.marts 2011, 00:44 | links
 
šņikerman- ir, ir
26.marts 2011, 00:36 | links
 
BTW (SC), ja Kaatels ir tas pac VL Kaats, tad ...
... VC Viņam no manis, jo tomēr, kaut arī šad un tad ... izgājieni / uzraxtījumi, tomēr daži faktu zinājumi un spriedumi (DAŽI), bija ļoti OK.
Katram var uznākt "melnie". Vērtējiet labāko / noderīgāko no contenta, spriežot par ...
26.marts 2011, 00:22 | links
 
ups..., aizmirsu uzmetināt /atkal adminam akumulatori jāmaina/, bez "cep un vāra". Tieši tā- ko daram ar breksi/bez krējuma un majonēzes/?

es jau domāju, maksas pakalpojums
26.marts 2011, 00:11 | links
 
ups..., aizmirsu uzmetināt /atkal adminam akumulatori jāmaina/, bez "cep un vāra". Tieši tā- ko daram ar breksi/bez krējuma un majonēzes/?

es jau domāju, maksas pakalpojums
26.marts 2011, 00:11 | links
 
tieši šitā
26.marts 2011, 00:04 | links
 
Ops Kātam ne viss kātak .
26.marts 2011, 00:00 | links
 
Vinnij , ne cept , ne vārīt , kātak vajag cepeškrāsnī tamborēt .
25.marts 2011, 23:59 | links
 
Kātel? tev tikai cept, vai kā garšīgāk pagatavot?
25.marts 2011, 23:56 | links
 
Paldies-būs kaut kad jāieskrien.
25.marts 2011, 23:49 | links
 
Burtniek :)) manas zivis var garšot tikai pie manis, darbā, tikai suši! Vidus iela 1 :))
25.marts 2011, 23:45 | links
 
Vinnijs,kurā krogā tad Tu raujies Siguldā?
25.marts 2011, 23:42 | links
 
piedošanu- Breksis cepeškrāsnī
25.marts 2011, 23:33 | links
 
Kātel Domāju, varētu ne tādu vien sabrūķēt!
25.marts 2011, 23:33 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager