Zivju pagatavošanas receptes

O,tuva tēma.Nenobriedušos asaru ikros esot diezgan liels zilskābes daudzums,tādeļ ieteicams tos kārtīgi apcept.Es to daru lielā eļļas daudzumā, vispirms tos apvaļājot miltu un citronpiparu maisījumā un uz pannas tos nedaudz pieplacinot.Auksti ir smeķīgāki!
29.marts 2011, 22:51 | links
 
Mana pieredze ar saldētām, netīrītām zivīm ir neliela. Vienu reizi, ar Daugavas zandartiem. Pie visa vainīgs cepums un jautra kompānija.
29.marts 2011, 22:38 | links
 
Viss ļoti vienkārši , paņem vienu porciju sasaldē ar ūdeni , otro neskalotu , tad pats izlemsi kas labāk .
29.marts 2011, 22:37 | links
 
Nu redzi, pankij, zīlē nu! Viens saka, ka nedrīkst skalot, cits, ka tieši ūdenī jasaldē :DDD
29.marts 2011, 22:32 | links
 
Pankij , notīri zivi , ieliec celofāna maisiņā , ielej nedaudz ūdens , aizsien un saldētavā iekšā , izvilksi , atkausēsi un būs kā svaiga .
29.marts 2011, 22:29 | links
 
man gan ar sīpolu ikri ne visai - visu garšu sačakarē...
29.marts 2011, 22:29 | links
 
Pankijs
esmu saldētavā glabājis gan izfilētus, gan netīrītus asarus- uz dažām dienām, nedēļu ir Ok, ilgāk gan nē.
29.marts 2011, 22:28 | links
 
un ja ir daudz ko saldēt, tad nesaldē lielā klucī, bet atsevišķos maisiņos, pa porcijām. Svarīgi cieši ietīt, lai neuzņem "ledusskapja garšu"
29.marts 2011, 22:27 | links
 
Jegogo , uz maizītes vēl uzgriez sīpolu plānu šķēlīti , būs pa visam labi .
29.marts 2011, 22:26 | links
 
Pankij - tīrīt drīkst, bet nedrīkst skalot. Noslauki ar lupatiņu vai papīra dvieli.
29.marts 2011, 22:26 | links
 
Kilka , pirms pus gada , viss bija OK .
29.marts 2011, 22:24 | links
 
Notīrītas zivis saldētavā zaudē daudz garšas. Dzīrdēts ka labāk uzglabāt netīrītas. Kādas jūsu domas un pieredze zivju uzglabāšanā.
29.marts 2011, 22:23 | links
 
Es jau biju iesālījis un divas dienas ledusskapī noturēju. Ir tāda izteiktāka zivs garša. Bet nu normāli.
29.marts 2011, 22:21 | links
 
gintsgg - kad pēdējoreiz fēcītes nodevi uz parazītiem? ;))
29.marts 2011, 22:19 | links
 
Jegogo , nebaidies , Juriks ir panikotājs , lai būtu garšīgi , vajag ikrus iesālīt ar sāli un cukuru , dot vienu nakti ledusskapī nostāvēties , maltos piparus uzbērt uz baltmaizes sviestu uzsmērēt , tad būs garšīgi . Nesaprotu šo paniku , sarkanos , melnos ikrus ir veselīgi ēst , bet asaru , līdaku - parazīti . Muļķības , visu mūžu ēdu , un esmu sveiks , vesels un labi barots .
29.marts 2011, 22:17 | links
 
Burtniek :)) par gatavošanu varu stundām vārīties! Dari tā, pusi uz pusi ar kūpināto bekonu, zināsi ,kā garšo labāk.
29.marts 2011, 22:14 | links
 
Gints! Nākamais būs pasaules gals kurā tur aprīlī vai maijā - neatceros datumu - zinu ka pēc kalendāra bija slikta copes diena:) Un nevis panikotājs, bet mēstuļotājs.
29.marts 2011, 22:11 | links
 
Vinnijs-jābūt labam,ašš siekalas saskrēja mutē.Gandriz vai jāsāk šmorēt.
29.marts 2011, 22:10 | links
 
Jurik nebiedē mani,sāku aizdomāties vai pareizi darīju,nebija pārāk garšīgi.:D
29.marts 2011, 22:04 | links
 
jurik , tu tāds riktīgs panikotājs , ta tev pedrinķi uz metrīgā ledus vajag , ta tev parazīti , kas būs nākamais ?
29.marts 2011, 22:03 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager