Labvakar copes lielmonstri :)) Tātad zutis. Ņemam Spilvas balzamico mērci, sojas mērci, zaļumus, ķiploku, eļļu, sāli un cukuru. Trešdaļu spilvas mērces,50 gramus sojas mērces, 50 gr eļļas, ķiplokus pēc izjūtām, sāli 20 gr, cukurs 40 gr. Zuti sagriežam aptuveni 200 gr gabalos, marinējam kādas pāris stundas.
Kamēr zivs marinējas, ņemam konservētus persikus, puravus, rīvētus burkānus, citronpiparus, saldo krējumu. Persikus sablenderējam, pieliekam sagrieztus puravus, rīvētus burkānus, saldo krējumu, sāli un piparus, mazliet baziliku.
Zuti grillējam, (var apcept uz pannas), kad zivs gatava liekam sautējamā traukā, pārlejam ar persiku mērci, liekam cepeškrāsnī 150 grādu temp, aptuveni uz 20min. Labu apetīti :))
30.marts 2011, 23:20 |
links