Ā, par zuti?! Drīkst vienu..., nu lūdzu, lai iet ar.
Tātad tā, ... vasara, zaļa zālīte...pikniks, bērni rotaļājās ar uzpūstiem krāsainiem baloniem...Tētis tikko pārradies no nakts copes
Grillēts zutis
Cik nu kuram garš..., nu vismaz uz 1/2kg. Zuti nomazgā/norīvē ar sāli, nosusina, sagriež 5-6cm gabaliņos un aprasina ar vienu tikko spiesta citrona sulu. Atstāj ievilkties 15min.
Pēc 15 min. viegli nosusina, pārziež ar augu eļļu un liek uz režģa iepriekš sakarsētā grillā. Var katru gabaliņu iepriekš ietīt folijā. Grillē 12-15min. Gabalus vairākas reizes apgriež.
Zivi kārto uz šķīvja, uzkaisa sāli un dekorē ar svaigi grieztām dillēm. Pasniedz ar sviestā apceptiem rīsiem un Vinnija avokado salātiem vai ar svaigu gurķu un skāba krējuma salātiem. Labu apetīti
31.marts 2011, 13:59 |
links