Zivju pagatavošanas receptes

uldēn,kad ta sakarināji ,ka tagad jau var lobīt..?
31.marts 2011, 19:05 | links
 
uldēn
Pagrabs vēss, vai silts (daudzstrāvenēs:-)
31.marts 2011, 19:03 | links
 
uldēn
Pāāļdies:-)
31.marts 2011, 19:02 | links
 
to tonis
pagaidām mušas neesmu manījis,vasarā zivis nevītinu nemāku raudas ķert:))
31.marts 2011, 19:01 | links
 
A,kādeļ iekšas jāņem ārā ,lai mušiņām būtu kur ielīst?
31.marts 2011, 18:59 | links
 
to jeeska
Mans bauda šā gada pirmo vītinajumu:)
Es izņem raudai iekšas-tad spainī zivis kārtu rihtīgi apber sāli,atkal zivju kārtu u.t.t. līdz zivis beidzas-tālāk spaini ar slogu pagrabā uz četrām dienām.pēctam zivis uz kādu stundu pamērcē ūdenī ,tālāk mans caur °žāvētavu dūmu garšu iedot un opja malkas sķūnītī izkabinu vītināties; kaut kā tā.
31.marts 2011, 18:45 | links
 
Uldēns jau pirms iemešanas vienreiz bij salējis ...un sākas viss no gala....:DD
31.marts 2011, 18:41 | links
 
to kilka
vispirms zvaniņu uzkabina:))
31.marts 2011, 18:39 | links
 
Varat īsi aprakstīt procesu voblu taisīšanai-cik sāli, cik ilgi jāsāla (zivs izmērs 200-300g rauda), kur vislabāk kārt?

Atvainojiet, nu nemeklēšu es 33 lapās. Kam slinkums varat nerakstīt:-)
31.marts 2011, 18:37 | links
 
Uldeen - kā tas ir ...iemet...un salej???
Vai tad jāielej nav pa priekšu? :0
31.marts 2011, 18:28 | links
 
tur jau daudz gudrības nevajag,kāts ar testu vismaz līdz 150g-iemet uzkabini zvaniņu un salej:))
31.marts 2011, 18:14 | links
 
Uldēn :)) labprāt pacopētu kopā. Man tās zināšanas par Gauju diezgan vājas :))
31.marts 2011, 18:08 | links
 
Man patīk - seinass noķēris beidzot lielo asari, tagad visās tēmās cenšās uzdot kādu jautājumu un linku uz bildi piemest klāt ;)))
31.marts 2011, 17:37 | links
 
to vinnijs
Kad Siguldā saks vimba ņemt-jāaicina tevi uz copi:))lai vari realizēt daļu recepšu:))
31.marts 2011, 17:34 | links
 
Zivniek ! :D
Punkts nr 2. :D
31.marts 2011, 15:29 | links
 
seinaas:
1. par to tavu asari šeit jau visi visu saprata...pietiks
2. ja tik ilgi esi glabājis ikrus, tad labāk ar viņiem nedari neko
3. izlasi šīs lapas lietošanas noteikumus....
31.marts 2011, 15:26 | links
 
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-28481.htm
šitādam ikrus var pagatavot
31.marts 2011, 14:11 | links
 
kāds var istāstīt kā labāk pagatavot asara ikrus?
31.marts 2011, 14:04 | links
 
Ā, par zuti?! Drīkst vienu..., nu lūdzu, lai iet ar.
Tātad tā, ... vasara, zaļa zālīte...pikniks, bērni rotaļājās ar uzpūstiem krāsainiem baloniem...Tētis tikko pārradies no nakts copes

Grillēts zutis
Cik nu kuram garš..., nu vismaz uz 1/2kg. Zuti nomazgā/norīvē ar sāli, nosusina, sagriež 5-6cm gabaliņos un aprasina ar vienu tikko spiesta citrona sulu. Atstāj ievilkties 15min.
Pēc 15 min. viegli nosusina, pārziež ar augu eļļu un liek uz režģa iepriekš sakarsētā grillā. Var katru gabaliņu iepriekš ietīt folijā. Grillē 12-15min. Gabalus vairākas reizes apgriež.
Zivi kārto uz šķīvja, uzkaisa sāli un dekorē ar svaigi grieztām dillēm. Pasniedz ar sviestā apceptiem rīsiem un Vinnija avokado salātiem vai ar svaigu gurķu un skāba krējuma salātiem. Labu apetīti
31.marts 2011, 13:59 | links
 
Es te tā padomāju, drīz grila sezona sāksies, vai cope pie ugunskura. Vajag lielus kartupeļus, sviestu, sīpolus,dilles,sieru, zivs fileju. Lielos kartupeļus ar visu mizu vāram, bet ne līdz pilnīgi mīkstam. Nedaudz atdzesētm kartupelim nogriežam cepurīti, izgrebjam vidu ar karoti, (pārāk nevajag aizrauties) Izgrebto sakapājam un pievienojam pārējās piedevas + sāli un piparus. Sapildam atpakaļ kartupelī, ietinam folijā un cepam 15-20min. Lai labi garšo :))
31.marts 2011, 11:35 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager