Zivju pagatavošanas receptes

Ņemam zivs fileju, apkaisam ar garšvielām+ baziliks, atstājam savilkties. Rīvējam kartupeļus uz rupjās rīves + ola+ karote miltu+sāls un pipari. Paņemam zivi, apviļājam miltos. Uz karstas pannas kārtojam rīvētos kartupeļus pēc zivju izmēra, kā pankūkas, uzliekam virsū zivi, tad pārklājam ar kartupeļu massu. Kad ir apcepies, liekam cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī izkarsēt uz kādām 5min. Tad gatavojam dzērveņu mērci, vai mārutku mērci un grabinam iekšā! Lai labi garšo! :))
16.aprīlis 2011, 22:13 | links
 
Sper vaļā...
16.aprīlis 2011, 21:58 | links
 
Labvakar kungi, zivju bendes :)) Ir ienākusies jauna zivju receptīte, diezgan universāla :)) Interesentiem skaļi svilpt! :))
16.aprīlis 2011, 21:50 | links
 
kjiishezera kjiisim arii nav ne vainas :) sevishkji tie vinja spilgti oranzhie ikri !!!
7.aprīlis 2011, 14:10 | links
 
Tikko nogaršoju ceptus ķīšus,,,mmjāa..tas ir jānobauda !!!
-runa iet par Peipusa ķīšiem .
7.aprīlis 2011, 14:09 | links
 
sausa... tad jau tas shpeks jaaliek tikai vecaam ziviim:) siikzivtinjama nafog laikam nevaig:D
7.aprīlis 2011, 12:35 | links
 
speķi liek lai kotlete nesanāk sausa.
7.aprīlis 2011, 12:17 | links
 
Piratello - neliec speķi, nu lūdzu, neliec. Man garšo, es lieku, tev negaršo, neliec. Bet Anatolijs piegriež kabačus un viņam garšo tā. Nekas nav obligāts:)))
7.aprīlis 2011, 12:17 | links
 
-speķi liek -sulīgumam un garšai.. :)
7.aprīlis 2011, 12:11 | links
 
Boroda...nu bet KAAPEC to spekji jaaliek?:)))
7.aprīlis 2011, 12:08 | links
 
Speķi (ne nu gluži ukraiņu gaumē), lieku pie līdakas kotletēm. Bet sieviešu daļai - bez speķa, ar biezpienu. Un pirms met kotletes uz pannas, uzkarsē eļļu, nevis uzreiz aukstā:)))
7.aprīlis 2011, 10:35 | links
 
Nu parasti liek ķiploku klāt,tad garšigāk,nedaudz sarīvē un pārber. Pec tam tik spej noēsties :)
7.aprīlis 2011, 10:27 | links
 
piratello
par speķi gan neko nezinu, bet malto gaļu gan vienmēr piešauj klāt - no tās nekas speķains un taukains nesanāk....bet vajadzīgo konsistenci gan iedod :))
7.aprīlis 2011, 10:05 | links
 
Boroda...

fig vinj zin, ber darits tika kaa ir receptes.lv..., 100-200gr spekja... un rengjiites ari bija kaadi 3kg...vaidzeet itkaa but ok... bet jautaajums palika neatbildeets, nafig to spekji vajag?:)

siipolji, chiploki, ok...:))tas skaidris...
7.aprīlis 2011, 09:53 | links
 
Samēramies???:)))
6.aprīlis 2011, 23:13 | links
 
Par čiploku nezinu..neesmu pārliecināts... Par citronu-jā,skaitās,ka lasim labi,bet etiķis tomēr labāks(vairākuma viedoklis)
6.aprīlis 2011, 22:58 | links
 
Raihs, neredzu Tavā receptē čiploku...daudz čiploku:)))
Kad nākošreiz šmorēsi, iegriez fileju līdz ādai 2 cm biezās šķēlēs, lai sālīts, pipariņš, etiķīts tiek vairāk klāt.
Ja kādam nepieņemams etiķis, berat citronpiparu, jo skābumiņu vajag:)))
6.aprīlis 2011, 22:13 | links
 
Šim gadalaikam aktuāla,pārbaudīta un par ideālu LV tumšajiem,ne īpaši rozīgajiem lašveidīgajiem atzīta recepte,ko pats regulāri izmantoju un uzskatu par labāko šo zivju utilizēšanas veidu:
Ņem lasi/taimiņi-pārdala uz pusēm(plakaniski,protams). Labāk izņemt mugurkaulu. Tādu pusīti liek uz uz divās kārtās klātas folijas,folijas maliņas uzloka uz augšu ,tādejādi veidojot trauku,lai cepjot nekas netek ārā. Apkaisa ar sāli,pipariem,utt,obligāti uzlej pāris korķīšus etiķa,liek virsū sķēlītēs sagrieztu tomātu,tad Provansas majonēzi,un pa virsu Krievijas siera sķēlītes. Atkarībā no laša/taimiņa lieluma un cepeškrāsns specifikas cepj 40 minūtes 200 grādu temperatūrā.
6.aprīlis 2011, 20:58 | links
 
http://www.receptes.lv/receptes/zivju-kotletes-ar-biezpienu/

Tur vēl ir visādas:)
6.aprīlis 2011, 20:51 | links
 
Piratello-neesmu šais lietās baigais spečuks, bet man izklausās ka tu esi pielicis zivi pie speķa:))
6.aprīlis 2011, 20:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager