Zivju pagatavošanas receptes

Pajautā blakus tēmā !Tēmas nosaukums 2,5 kg dd!Atbilde būs ar garantiju.
15.jūnijs 2011, 14:26 | links
 
kā vislabāk pagatavot ~1kg karūsu?
15.jūnijs 2011, 12:24 | links
 
Zanders ir smeķīgs izčurkstināts eļļiņā!
:))
3.jūnijs 2011, 20:12 | links
 
Vislabāk jau kūpināts, otrā vietā sama karbonāde.
2.maijs 2011, 22:24 | links
 
Čau vīri. Parunājam par tēmu - Kā pagatavot samu! Wikipēdijā lasīju, ka sama ikri ir indīgi. Gaidam gardas receptes!
2.maijs 2011, 16:55 | links
 

tā var citas zivis arī pagatavot,veseli ēduši!
30.aprīlis 2011, 10:18 | links
 
Iepilināšu bik darviņu tajās mazsālītajās vimbās :))

agrāk, kad ūdeņi bija tīrāki un mēslu mazāk vimbas kā caurceļotājas zivis bija tīras. Tagad (nu pēdējos 5 gadus) arvien biežāk noķerās vimbas ar melniem plankumiem uz spurām un gaļā. Tā ir vīrusu infekcija, kas IT KĀ cilvēkam neesot bīstama, bet kas viņu zin...

Tāpēc es personīgi katru vimbu rūpīgi apskatu un ja ir melni pleķi, tad tādas vimbas nesālu, bet kūpinu. Ja pleķu daudz, tad vispār...zem tomātiem...
27.aprīlis 2011, 18:03 | links
 
ko, ko ...Kas, par asu?! Ko, ...Ā, par kotletēm...Labi, lai iet... cepās, cepās
21.aprīlis 2011, 00:38 | links
 
Tuvojas līdaku laiks...Kā pagatavot zivi netradicionālā veidā?
Līdaka ābolu-sinepju mērcē:

Ņemam līdaku, nodīrājam, izņemam iekšas, nomazgājam. Sadalam 2pirkstu gabalos. Izdaram iegriezumus no mugurkaula. No galvas un astes izvāram buljonu. Tālāk, iegriezumos ieziežam sāli un piparus un uzspiežam citrona sulu nedaudz. Ļaujam 5min. ievilkties. Tālāk, ar diega vai koka irbulīšu palīdzību, „sašujam” sagrieztos gabalus, tādus kā ruletēs. Klāt „pietinam”, plānās šķēlēs sagrieztu speķi. Var šim mērķim izmantot zobu bakstāmos. Liekam uz pannas un sviestā apcepam /var arī eļļā/.
Ņemam, nomizojam lielu/labi būtu antonovka/ ābolu, smalki sagriežam, tālāk ņemam sīpolu, smalki notīram, sadalam aristokrātiskās/smalkās/ ripās un apcepam sviestā, apmēram 5.min. Pēc tam, pārlejam ar karstu novārīto buljonu, nu, tā lai nosedz. Samaisam 100gr. krējuma ar 1ēd. karoti sinepju un pievienojam mērcei. Apmaisam un uzsildam, līdz uzmet burbuli. Pievienojam sāli un piparus, pēc garšas. Ar šo mērci pārlejam izcepto zivi un pasniedzam ar eļļā, vai svaigi vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti, ne asakas
20.aprīlis 2011, 23:40 | links
 
Onslov..., rijamais gatavs?!
Kamērt Vinnijs domā, mēģināšu kaut ko uzcept
20.aprīlis 2011, 22:47 | links
 
marti, par veestuli "kaa uudenii skatiijies" :D
19.aprīlis 2011, 22:21 | links
 
Marti,es daru,kā rakstīji.tikai manā skatījumā pusgatavs.Filejas samaļu[vienreiz]Cukurs,sāls ,drusku pipari,zem sloga uz stundām 6.Pēc tam šo masu stikla burkā un apleju ar olīveļļu.Nakti gatavojas.No rīta liec uz maizīti.asaku nav,no eļļas produkts mīksts un maigs.Liec uz maizītes,sīpolripu klāt un.....
19.aprīlis 2011, 11:06 | links
 
dzhi > tas lai ievelkaas kopaa ar cukuru un saali, peec tam atver burku un priecaajies, ka buus veestule. varbuut pat no rapalas :D un to lauru lapu izmet.
19.aprīlis 2011, 10:49 | links
 
kur to lauru lapu uz sausas zivs mest virsuu?!?!!?
19.aprīlis 2011, 10:45 | links
 
marti. Cukuru arī vajag. Atrākais ir vimbu nofilēt, sagriezt mazos (kā rosolam) gabaliņos un tad iejaukt sāli un cukuru, lauru lapu pa virsu un ledusskapī iekšā uz nakti. Piperus un cībeli pie uzkošanas.
19.aprīlis 2011, 10:03 | links
 
izvilkums no armakskeri.lv

"Notīra vimbu, pārgriež garenisku uz pusēm un noņem filejas gabaliņus.
Divas reizes izmaļu caur gaļasmašīnu, lai sasmalcinātos visas asakas, pielieku klāt sāli, nedaudz cukura un piparus.Samaisa un pēc 10 minūtēm vimbas masa jau ir saželējusi - var likt uz maizītēm. Labāka par lašmaizītēm varbūt nav, varbūt ir - gaumes jautājums, taču savādāka jau nu noteikti.Visiem garšo!"
19.aprīlis 2011, 10:00 | links
 
sakaraa ar vimbu laiku! varbuut kaads zina taadu recepti, kur vimbas samalju un ees svaigaa veidaa? kaadreiz pie radiem (zvejniekiem no lapmezhciema) eedu taadu pastu uz baltmaizes ar siipolu ripaam. it kaa man staastiija, bet neatceros kaa bija. laikam kaut kas kaa kotleshu masai - pipari, saals... un viss. samalj, pieber samaisa un svaigaa veidaa smeeree uz maizes. super delikatese. gandriiz lasis ;) taa probleema bija taada, ka juuraa vimbas zvenjieki meta atpakalj, bet sievaam likaas, ka izshkjeerdiiba un shiis radiija manupraat baisi labo risinaajumu.
19.aprīlis 2011, 09:55 | links
 
Nu ta mans ar,visiem saldus sapnīšus,lai blusas nekož.
17.aprīlis 2011, 23:29 | links
 
man ir cē-cē-cē-pē ražojums, ar laba ;)
gudnaitčiki!
17.aprīlis 2011, 23:27 | links
 
Vinnij,nu Tu salīdzināji,Zinger mantu ar mūslaiku gašmaš.mūslaiku nazīši ātri paliek truli un tad jau vairs točno naf šķirbas,elektro vai rokas dračilka.
17.aprīlis 2011, 23:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager