Vimbas

tas pludinjam. gruntsmakshkjerei garnele ar slieku un balto, lai gan kjeraas arii uz pliku garneli.
26.aprīlis 2011, 15:13 | links
 
Ts donkai?
26.aprīlis 2011, 15:05 | links
 
parastaa slieka ar mushu kaapuru patrez topaa
26.aprīlis 2011, 14:51 | links
 
Nezinātājiem..klasiskā pludināmā ēsma ir pušķis ķikuru un kādi trīs baltie;)
26.aprīlis 2011, 14:39 | links
 
Lasu un smīkņāju...cik tad tā norma jums ir:)
Es ķēru ķēru un skatījos kā citi ķer....ēst vairs kūpinātās negribu:D
Notika kuriozs...tika smagi piesmieti slavenie kapari. Pinki ielika vienos vārtos...un kas pats interesantākais...vimbas kaut ko ne visai grib klasisko ēsmu...kā citiem?
26.aprīlis 2011, 14:38 | links
 
a kaa var visus paakju dialektus paarzinaat?!?
26.aprīlis 2011, 14:23 | links
 
dzhi
kā var nezināt kas ir kōļi
tie dzīvo aiz nokaltušu egļu un priežu mizām.
mizgrauži.
26.aprīlis 2011, 14:13 | links
 
kas ir koļi??!?!
26.aprīlis 2011, 14:04 | links
 
bija kaut kaada recepte vimbas pagatavoshanai kur tomaatu meerce ir iekshaa. nav kaads lietas kursaa?
26.aprīlis 2011, 14:04 | links
 
malacis jurik tā tik turpināt!!!
es arī varbūt šovakar braukšu uz vimbām.
visticamāk ar grunteni.

kādas ēsmas tu izmanto vimbām?
es koļus un kapitāli kā vimbas tā raudas un sapali.
mans radinieks pagāšgad ar koli noķēŗa 2,5 kg. sapalu.
26.aprīlis 2011, 13:48 | links
 
Arī beidzot atklāju sezonu. Ceru, ka vimbošanu sezonu vinlaicīgi arī nenoslēdzu, bet gadīties var visādi. kādās 3,5stundās norma aizpildījās. Ķērās labi un laika apstākļi lutināja. Izmērs arī tīri jauks. jēēē... beidzot tas tika darīts
26.aprīlis 2011, 13:42 | links
 
Tieši tā, nav tik daudz svarīgs daudzums cik sāls un cukura attiecība, man arī labāk patīk 2/1. Parasti daru tā, no sākuma sajaucu cukuru ar sāli, tad ņem to Vimb un apviļā, cik pielīp tik arī ir labi!
26.aprīlis 2011, 13:23 | links
 
to qwerty
Par cukuriņu neaizmirsi?
mans ņem divas karotes sāls un vienu cukura.
26.aprīlis 2011, 13:18 | links
 
never, paldies, bet laikam esmu pārsālījis. Šodien pagaršoju . Sāļa kā vobla :( Cik daudz bija jaber sāli? Es tās filejas no abam pusēm tā mēreni apkaisīju un iesmērēju, bet nu laikam katram jēdziens mēreni ir atšķirīgs. Uz 5 vimbām aizgāja kādas 3 karotes sāls.
26.aprīlis 2011, 13:07 | links
 
Cope pa brīvdienām, tīs piegājienos 25 vimbas un 1 līnis un protams sārts iedegums, 16 gabalas devās kūpināties. Copēja gan uz garneli+slieka, gan uz baltajiem+slieka, gan tikai uz baltajiem! Superīgi pavadīti svētki!!!:)) Tas pie Staļgenes!!!
25.aprīlis 2011, 23:20 | links
 
qwerty - griezt vai negriezt ādu - gaumes lieta, ja negriež - jātīra zvīņas, lieks čakars. Es izgrižu filejas, nogriežu ādu - viens grieziens ar asu fileju nazi - un tīra manta. Sāls un cukurs 3:1. Apkaisa un baļļā iekšā, nākošā rītā jau var ēst. Fileju vislabāk griezt 2-3 mm. sloksnītēs, perpendikulāri vidus līnijai, tad tās sīkās asaciņas vairs netraucē.
25.aprīlis 2011, 22:06 | links
 
Šodien ļoti laba vimbu cope, Lielupē, i normu saķēru i kaudzīti palaidu paaugties, cope laba, tikai nedaudz vajadzēja trāpīt ēsma+āķa lielums+ attālums, kas to netrāpīja izskatījās ar bēdīgām sejām un tuksiem tīkliņiem. Ķērās labāk no rīta, rullēja baltie it sevišķi pinki.(citu vienk nebija)
25.aprīlis 2011, 21:40 | links
 
Beidzot arī es esmu ticis pie vimbām. Gribu jautāt ka viņas sālīt? Un vai filejai jāgriež nost āda arī vai tikai no asakas janogriež.
25.aprīlis 2011, 20:26 | links
 
Vimbas mēmelē noķert nekādu problēmu tik jābrauc un jāķer.
25.aprīlis 2011, 15:24 | links
 
Visiem priecīgas otrās Lieldienas.
Vai ir kāda info par vimbu mammām Mēmelē?
25.aprīlis 2011, 15:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager