Brekši

:)sienaazi nekaadas sinteetikas,kjiplocinjsh un es veel lieku dilles un kjimenes un ar alksniiti kurinaats,pa pirmo.6dien buus atkal jaasakurina:)
18.maijs 2011, 21:14 | links
 
ruu, zivij neko citu, kā sali piparus, saldo krējumu nevajag, brekša gadījumā majonēzi sinepes un zallumus, ar veikala garssvielaam tik sabojaa ritiigo smekki.
18.maijs 2011, 21:12 | links
 
es zhaaveeju zivis un nav taadu,kuras teiktu ka negarsho,visaam jau to garshvielu un duumu smekjis,tad tikai runa ir par asakaam.Pats gan zivis needu,iznjemot reizes kad tieshaam sakaarojas.
18.maijs 2011, 21:09 | links
 
es jau tik jokus dzenu, bet ja ir asaris, zonders, breksis, līdaka, tad raudiš labākajā gadījumā tiek kaķim, citā peld.
18.maijs 2011, 21:08 | links
 
Sienāzi,par Pepja raudām arī runāju,Tev laikam nav riktīgs cepējs kompaškā trāpījies...
18.maijs 2011, 21:06 | links
 
ruu, tomaatu meercee arii kazaragu var nolociit :) bet nu taisniiba jau tev ir :)
18.maijs 2011, 21:05 | links
 
sienaazi,izmarinee taas raudas un tad tomaatu meercee:)buus priimaa
18.maijs 2011, 21:03 | links
 
tonis: garshiigs buus viss, ja maaceesi nomaakt pretiigo garshu
18.maijs 2011, 21:02 | links
 
nu kalteetu jaa, veel no peipusa voblinna sataisiita, bet lai ceptu un vaariitu, kautkaa neskrien siekal mutee...
18.maijs 2011, 20:59 | links
 
Sienāzi,a raudu Tu velti smādē,it sevišķi tīrajos ūdeņos augušu ,ja tā labi sacep...prīmā,arī kaltētām nav ne vainas...
18.maijs 2011, 20:57 | links
 
te nu es tonim piekriitu:)visas zivis var garshiigi pagatavot,pat taas "negarshiigaas"
18.maijs 2011, 20:45 | links
 
piekriitu toni, neeedu tik ruduli un raudu no kkeramaam ziviim...
18.maijs 2011, 20:44 | links
 
I breksis, i līdaka būs garda ,ja mācēsi pagatavot...
18.maijs 2011, 20:43 | links
 
aizvakar redzeju,ka pa to silto lietu viens otrs muguru nogrieza virs uudens...
18.maijs 2011, 20:38 | links
 
veel nedeellinna un buus
18.maijs 2011, 20:35 | links
 
nez..man viens breksis,lielaakais veel bij ar ikriem...
18.maijs 2011, 20:34 | links
 
liidakai asaru nav mazaak, breksim lielaakas un vieglaak iztiiriit, liidaka sausaaka
18.maijs 2011, 20:32 | links
 
ai,Sienaazi...a cik galjas ir 2kg lidakai,un cik breksim...un kaa tad ar taam asakaam....fanjera ir un paliek fanjera:)))))))))
18.maijs 2011, 20:23 | links
 
brekssi ir pat lloti garssiigi, garssiigaaki par liidaku
18.maijs 2011, 20:21 | links
 
atklati sakot,man zheel izdod diezgan lielas naudas summas par bariibaam prieksh tik kulinariski mazvertiigas zivs,bet tas ir manas subjektiivaas domas:)
18.maijs 2011, 20:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager