Brekši

Liela daļa tendē uz makaroniem,bet arī tos pliči ēd ka turies.
24.maijs 2011, 20:37 | links
 
Kad pienāk faneras un lielāki,tad mazie pazūd.
:))
24.maijs 2011, 20:36 | links
 
marokas-baig
Ja nav noslepums,ko liec uz aka?
24.maijs 2011, 20:33 | links
 
urmaas,nav taa,ka mazie plichi regulaari noknaabaa slieku?
24.maijs 2011, 20:22 | links
 
Gulbis
Pats lietoju,gan līņiem gan brekšiem,6-8nr.Nekāda vaina.
:))
24.maijs 2011, 20:21 | links
 
man taads pastulbs jautaajums-kaada numura aakji lietojat,ja kjerat brekshus uz slieku...uz 10 numura akjiisha tak normaalu slieku nevar uzlikt,bet uz liela aakja nevar atkal breksi nokjert:)
24.maijs 2011, 20:16 | links
 
tokito - pārej uz fideri, copeju posma no Keguma HES lidz Rigas HES. Zivis ir. pagajuso trešdien 1 kg breksis , sodien apmeram 400 un 600 g brekši, protams vel daudz mazaku zivtiņu
24.maijs 2011, 20:13 | links
 
Ivo-aukla nostiepta ,ka stiga bija tai dienas,kad copeju un pasu gruteni aiznes talu prom pa straumei,kas loti nepatik...
ne tik preti ciemupei copeju ,4dien japamegina tuvak Tomei ,kur vasaras karstaja laika atkal keras,ja nebus,tad jamegina aiz hesa keguma!
24.maijs 2011, 19:52 | links
 
pretiim ogrei esi meeginaajis un straume ja ir tas ir labi itsevishki ja riigas hess parauj valaa copi redz kad zvaninu uz leju kustina pat ja aukla novilkta kaa stiiga cope parasti bija ap 20:00 tur ir daudz mazie sameeni arii bet tagad breksim bij jaabuut itsevishki ja izej uz tiem !
24.maijs 2011, 19:41 | links
 
FUGU!
Man jau liekas ,ka vainiga ta straume,kura briziem ir tada,ka velk makskeri ieksa,ar tiem pievilinatajiem ipasi neaizraujos,ja bus par daudz zivs nenaks klat vispar,tad jau labak parasto NG breksim baribu un klat piejaukt nedaudz saulespuku spraukumu....
Varbut jamekle seklaka vieta,jo kur parast copeju ir liels dzilums....vai ari pameginat pirms Ķeguma hes(no Jaunjelgavas puses)
varbut kads padalisies ,ka keras tai manis minetaja apkartne???
24.maijs 2011, 19:32 | links
 
cik noprotu to melasi liek tik gaumes pec ?,
24.maijs 2011, 18:21 | links
 
tokito...nevar būt ka zivs tur tādas nav,viņa ir,tikai iespējams ka viņa ir nedaudz novirzījusies kautkur citur,bet neatrodas tieši tajā punktā kur vislaik esi ķēris,vai arī jāmēģina kādu spēcīgu pievilinošu aromātu priekš zivs...vaig padumatj,ganjau kautko arī pats iedomāsies paeksperimentēt un izprast, "choose your imagination" =)
24.maijs 2011, 17:56 | links
 
 
Labdien,varbut kads var pastastit,ka veica ar Breksu copi Daugava no Tomes lidz Daugmalei???
Biju tris copem-rezultats slikts-straume nenormala,ka vai copi velk ieksa Daugava un gruntenei pat zvanins ne reizi neiezvanijas ta 3dienas pa tukso...
katru maja menesi esmu tur zvejosjis un labi bereksu lomi bijusi ,bet sogad-nesaprotami nav copes-varbut kads zin ,kas par iemesliem un ka gajis ar zveju tai apkartne Daugava?!
24.maijs 2011, 17:05 | links
 
kas tev deguns nav? :D
24.maijs 2011, 16:14 | links
 
Nav man tāda aparāta kas to varētu noteikt =D
Nu vels viņ zin,bet nu fakts kā tāds,brūnais ir īstais un tas ka no cukurniedrēm +vēl karameles smarža,tas jau viss ir tas saldais kas puņķainajam patīk :) Nevaru sagaidīt lielo 4dienu kad sapirkšos šitos visus labumus un apgreidus priekš fīdera =)
24.maijs 2011, 15:38 | links
 
cik stiprs tas aromaats ir dabaa?
24.maijs 2011, 15:31 | links
 
Re re...http://www.dansukker.com/lv/Produkti/Produkti/Cukura_sīrupi.aspx
24.maijs 2011, 15:03 | links
 
Eu puiki,rimčikā pa 1.29 vai 1.59 īsti neatceros ir nopērkams 0.750g es pat neatceros kā viņš saucas,ir trīs veidi,viens ir gaišais cukura sīrups,otrs ir brūnais sīrups ar izteiktu karameli un tTREŠAIS ir tumšais cukurniedru sīrups,melase odnoznačna...pāris copēm pietiek nu i labi :) sīrups stāv parasti pie cukura,ir arī tāds "Dan Sukker" Tumšais Muscovado cukurs

Aromātisks, mitrs, sīkkristālisks cukurniedru cukurs ar izteiktu cukurniedru melases, lakricas un karameļu garšu, iegūts no Maurīcijas salā audzētām cukurniedrēm. Cukura īpašo aromāti ir veidojis salas unikālais klimats. Lai cukurs nezaudētu sev piemītošās unikālās garšas un smaržas īpašības, tā pārstrādes process ir samazināts līdz minimumam. Lieliski piemērots kā garšviela konditorejas izstrādājumu, dažādu šokolādes desertu un dzērienu, kā arī pikantu mērču un marināžu pagatavošanai. Iepakojuma svars 500g. ==Liekas ka arī šis nav slikts variants,vnk pieberot klāt barībai,bet maksā padārgi 2.ar kautkas lati!
24.maijs 2011, 14:59 | links
 
Fugu
Tīra melase tur naf ir tikai ar klijām.
24.maijs 2011, 10:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager