Zandartu cope

kas tad nu?A kur atslēg?!!!1
3.jūnijs 2011, 21:34 | links
 
:}}} jegogo ,sraps VENT ir slegt shovakarr!!
3.jūnijs 2011, 21:31 | links
 
šamējie tur ņem uz krūts!:D
3.jūnijs 2011, 21:30 | links
 
Labvakar!!! Vai kāds var padalīties ar info,kā ir Ventā ar zanderiem,vai šamējie tur ņem ar?!!!!Iepriekšējs paldies!!!!
3.jūnijs 2011, 21:26 | links
 
Otiilij -kur tu ker zandartus ?
3.jūnijs 2011, 21:23 | links
 
tā nau ka zandarts jāiet meklēt pa nakti tā kā tiko gsamiņa sāk 'tumšāks palikt tā var sākt jau iet viņu meklēt .Es jaus aāku ar kādiem septiņiem jav sēdēt bet , katrā upē savādāk ir kad viņš sāk nākt uzēst .Tas nauka vienā laikā visur labiņem tā nav man labi ņem ka ir labs laiks tā kā šodien .
3.jūnijs 2011, 21:20 | links
 
Nē 03:00 gan neiešu,bet rīt 05:00 sākšu zandartu tramdīt.:) Paldies par info!;)
3.jūnijs 2011, 21:13 | links
 
jegogo
droši sāc jau 03:00, un līdz kādiem 10:00, tas arī ir ļoooti labs un produktīvs laiks, it sevišķi no 03:00 līdz kādiem 06:00
3.jūnijs 2011, 21:01 | links
 
Tāpat kā vakarā.Parasti pēc 10:00 vairs nav ko darīt.
:)
3.jūnijs 2011, 20:59 | links
 
kola
zini, tā man ir baigā mīkla, jo ikrainus zandartus esmu noķēris tikai rudenī - Daugavā, tos, kuri iet prom no ezera, bet pat maijā ikrainu zandartu neesmu noķēris, vienīgi ķīšezerā, bet tumšu, tātad vietējo, kas nekur neiet, vienkārši dzīvo tur un tur pat arī nārsto, bet tie gaišie jūrnieki, mans domāt, ka nārsto kaut kur piekrastē - jūriņā, bet nu, kas to zin....
3.jūnijs 2011, 20:59 | links
 
Zinu,ka zandarti labi ņem vakarā,kad sāk satumst.Bet kā 05:00 viņi ķeras?
3.jūnijs 2011, 20:58 | links
 
žēl ka beidzās kaut kā noēdās :DD būtu aizvedis pagaršot :DD Sīga šādi pagatavota nostāvēja eļļa tieši 40 minūtes un izkūpēja Varēju tikai noprasīt -kāda bija ?? FANTASTISKA RECEPTE iesaku no sirds -nenožēlosiet Nekas nav par stipru pēc marinādes noskalošanas zivs iznāk mīksta pikanta -vienīgais tik cēlai zivij lietoju oliveļļu
3.jūnijs 2011, 20:46 | links
 
Urmaas,laicīgi jāgatavojas,rīt tak būšot ko marinēt!
3.jūnijs 2011, 20:37 | links
 
Te jau paņeslosj par kulinārijas izvirtībām,nevis par zanderu copp.
:)))
3.jūnijs 2011, 20:07 | links
 
Kaut kā prātā, vizuāli, mēģinu izgaršot Buma zandarta marinēšanas recepti...hmmm ,vai nebūs pa štengru?
3.jūnijs 2011, 20:03 | links
 
Zivniek, piedod, pazaudēju burtiņu:)
3.jūnijs 2011, 18:31 | links
 
Kur nārsto Rīgas zandarti? Ķīšezerā? Sarkandaugavā? Pie Milestības saliņas? Zivnie, ko teiksi?
3.jūnijs 2011, 18:27 | links
 
Nu pie manis arī cik esmu novērojis nārst parasti risinās kkur no 26 maija līdz kādam max 5 jīnija datumam, lielie nārsto vēlāk, pirmie iznārsto standartnieli
3.jūnijs 2011, 17:55 | links
 
Otin - Shimano liime gaida ! Kas tad ,tas nemaz nevajag ?
3.jūnijs 2011, 15:23 | links
 
Kokneses pusē zandarts nedēļas 2-3 kā jau iznārstojis, apsārtums uz pēcpuses pazudis.
3.jūnijs 2011, 15:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager