Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
P.S. necenšos nevienu pierunāt :) un laivu bāze nepieder :D domāju, ka līdzīgi jau ir arī citos pierīgas ezeros. Bet man ļotipatīk tieši seklie- labāk saprotu kā dziļos(dziļāki par 3 m)...
Kādi rezultāati Engurē? visi klusē...
21.jūnijs 2011, 09:43 | links
 
jaa dzherks arii straadaa... turklaat Babiitee krietni labaak nekaa Kaņierī (tur es nemāku džerkam atrast tādu spēli, kas patiktu ņemamam izmēram). Presings ir liels īpaši Kaņierī, bet tas jau loģiski - 50 km rādiusā ap Rīgu.... šogad esmu bijis 9 reizes - visās kā minimums 15 20 laivas... Šogad Kaņierī tukšā (ņemamās skaitot) neesmu palicis, tiesa lielāka par 4 kg arī nav trāpījusies. Babītē biju tikai 2 reiz, jo gribējās paspiest uz Kaņieri. Tukšā nebiju, bet vidēji švakāk. Babīte ir ļoti jūtīga uz bezvēju un sauli... zivis staigā, bet ņem negribīgi... vaajag vējainu laiku, ideāli - vējainu un apmākušos (nekas juans), bet tur taas ir izteikti... Sacensības ir sacensības - LJ ņem no 60 cm, kas Babītei ir sarežģītāk, jo daudz ir tādu līdz 58 cm. Turklāt laiks kāds trāpās... bet nu j'mēģin, jāmeklē. Bieži vien nomētāt sanāk 8/9 un vairāk stundas... un tad jau koncentrējas uz vietām,kas atkostas. Paradīze nav, bet tuvu Rīgai :)
21.jūnijs 2011, 09:41 | links
 
piecker: man ir viens džerks, kurš nostrādā gandrīz vienmēr, gandrīz, jo ir dienas ,kad nepieciešams kautkas mazāks... Tas gan attiecas uz visiem ezeriem... Tieši babītē man vēl strādā Latvijas ''girons'' burkānu, viņs tāds kā mūdzis , swimbaits karoč, tad vēl visāda veida jozūri, burbuļi(labi atsit zāles var novilkt viss neiedomākajos vietās) es vissbiežāk eksperimentēju, neesmu no tiem kas spēj visu dienu mētāt vienu vai otru vizuli kuru zin ka strādā.
Dalderi: ja jau ir noteikts, ka nedrīkst tad nedrīkst un basta. Ja sadomāšu samaksāt sodu dēļ tiem Babītes zemmēriem, tad to var izdarīt arī atļautā zonā! :D
ne asakas!
21.jūnijs 2011, 09:24 | links
 
Kanjierii taads presings no makshkjernieku un kormoraanu puses + veel paslaapst pa ziemu= kas tur labs var sanaakt???
21.jūnijs 2011, 09:23 | links
 
kristsKG, paņem liidzi kādreiz uz meistarklasi- nopietni ;)

Lucky Jon sacensiibaas uz to pusotru simtu daliibnieku cik ir zivis??!?! Taa kaa tiiri satistiski atsit veelme tur darboties.
21.jūnijs 2011, 09:22 | links
 
to dzhi

Nav tik traaki... var noķert gan Babītē, gan Kaņierī. Protams nevienmēr izdodas salasīt 5 mērus, bet man to nevajag. reti, kad paņemu vairāk par 2 līdaciņām virs kg... zem laižu vaļā. Babītē mūdži, stick shadi, max rap (raustot uz augšu, jo savādāk pa dūņām), tie paši rotiņi, spinerbaiti... Kaņierī jau dziļāks un tur jau var izvērsties ar dažādiem vobleriem.
21.jūnijs 2011, 09:15 | links
 
Uz Babiiti nebraucu jau vairaakus gadus. Laiku pa laikam paskatos sacensiibu rezultaatus šājā purvā un konstateeju, ka pareizi vien daru, ka nebraucu. Identiski ir ar Kanjieri.
21.jūnijs 2011, 09:02 | links
 
picker , falx - Jūs esat copmaņi vai pseidoORNITOLOGI...
20.jūnijs 2011, 23:23 | links
 
dalderu saimnieks slikti informē copmaņus, būs jāaizsūta ciemos kāds likumnieks!
es esmu pārgājis uz džerkiem, katru reizi mainās vizuļa izmērs un spēle, bet pēdējo reiz džerku praktisiki ignorēja un talkā nāca vecais laibais mūdzis, bet ne salmo!Ir slaidāki ar ļoti elegantu spēli, kas līdzīgs Izumi.Ja Babīti atkod bez loma vienā copes reizē praktiski palikt nevar!
20.jūnijs 2011, 22:47 | links
 
to pickers: par D galu man ir zināms ka tur nedrīkst un tur es neķeru , tikai tur makšķerē uz nebēdu...
padalies uz ko Babītē labāk copēt?
20.jūnijs 2011, 22:23 | links
 
to falx
Dalderos nedrīkst jo tas ir D gals, bet aizairējot līdz ezera vidum vari copēt.Ezerkrastos vakar ūdens bija duļķains tikai vienā pusē, ja atrodi kur tas dalās ar tīro ūdeni var tik pie labiem lomiem, līdakas tur ir daudz un lielas, tik biš jāpiešaujas pie šī ezera, kā jau pie katra!
ne asakas
20.jūnijs 2011, 18:58 | links
 
no Babītes bāzēm man patīk spuņciema bāze. kaut kā esmu sācis tur braukt un miers :) paairēt tiešām ir veselīgi!
20.jūnijs 2011, 17:14 | links
 
Dalderos copēt nedrīkst laigan visi tur copē... Ezerkrastos ir duļķains ūdens tur cita specifika nekā Spuņciemā ... Spuņciemā bišķi japaairējas(veselīgi tas ir) ....
Un vispār tai dīķī nav ko darīt knapmērlīdakas un kolhozs tāds ka klajumos pa trim laivām maksķerē...
Ja vēl būtu aizlieguši varkalī ziemā copēt moš pēc gadiem 3-4 arī Babītē būtu normālas līdakas...
20.jūnijs 2011, 16:58 | links
 
Lavu nuvietne-DāLDERI-ezera dienvida krasts tālr.29514917, 29144377.
20.jūnijs 2011, 16:06 | links
 
Laivu novietne "Ezerkrasti"-29470538 ,ļoti izdevīgi ,nav jāairējās pa kanāliem un Spuņupi,uzreiz esi ezerā un brauc uz kuru pusi gribi.Es esmu ļoti apmierināts ,jau kuro gadu tikai tur braucu.
20.jūnijs 2011, 14:01 | links
 
spuņciems 29141312
19.jūnijs 2011, 11:04 | links
 
Arii gribu iemeeginaat Babiites ezeru tikai nekaadas ponas naw kur tur var meetaat spini un kur nevar!
Varat luudzu pateikt Babiites laivu nomas baazes numurus!?
19.jūnijs 2011, 10:59 | links
 
juriks
biju uz nakti. 3.gb. cope no 1:30-02:30, uz sarkano.
19.jūnijs 2011, 10:57 | links
 
Tā kā saplēsu benzīniekam korpusu, piekdien pēcv darba nolēmu pārmaiņas pēc aizzatecēt uz "pretrunīgo Babīti" (citāts no Ruduļu Jura grāmatas). Pirmo sazvanīju Spuņciema laivu bāzi (citi necēla klausuli), uz to arī devos. Pirmais pārsteigums - cik ļoti aizaudzis tas ezers vismaz tanī pusē. Pēc kartes uz gātes pusi ir liegums, bet kur tieši tas sākas ir pilnīga mistika jo zīmes nekur neatradu. Bez manis vēl laivas 3 bija iekšā (kocenes no bāzes), pie tam bija vīri ar pūšļiem kuri devās ezerā ne no bāzēm. Iespaidi - ar pūsli tur ir labāk , var viegli airēt lēpēm pa virsu un atrast mazus, tīrus līcīšus. Redzēju kā viens tādā izvelk smuku līdaciņu. Ar koceni , pie tam es uzštelēju elektromotoru, var braukt pa zāļu tīrajām ejām, bet diezgan ierobežoti, jo to nav daudz. Airēt zālēs ar koceni grūti , pie tam visu laiku jāceļ augšā motors, lai nepinas. Cope - apmēram kā bija grāmatā rakstīts , ap 19:00 pēkšņi sākās, cops viena pēc otras. Nekādas haizivis nav bet zemmēru arī ne , vienu savācu vakariņām. Kreņķis - pazaudēju iemīļoto meistara Buma šūpiņu. Ieķērās kārtīgi, mēģināju ar atsitēju , bet nekā, beigās pārrīvējās aukla. Liekas to atsitēju vajadzētu vēl smagāku, lai ka sit tā ir, bet var jau būt vizuli vienkārši apēda izslavētais babītes sams un tur jau nekāds atsitējs nepalīdzēs. Rezumē - lai ari Babītes fans laikam nebūšu, šad tad pārmaiņas pēc tur var aizbraukt.
19.jūnijs 2011, 10:17 | links
 
Vai kāds var apgaismot , kā veicās ar līņiem un karūsām ezerā makšķerējot pa nakti ? Kāds piekopj tāda veida copi ,kādi rezultāti? 20/21 gribu mēģināt , varbūt kādi ieteikumi .
15.jūnijs 2011, 22:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager