Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
kad bus gautaus ieliec bildi copeslietas.lv
18.jūlijs 2011, 19:57 | links
 
Burtniek es vairs nebūvēju tūčus no oglekļa tēraudiem -rūsa čhakarē .Pašlaik esmu dabūjis pāris sagataves no Moras šim nazim taisīju tikai spalu jo asmenis ir ļoti labs Mora.Kniedes drusciņ nepas ar gardas krāsu bet rīt melnināšu būs smuki šodien jau 1 kniedi nomelnināju -cits lieta ;DD Rīit iztancēšu alatiņu un iesēdināšu kaula spalā .ļoti nepatīk kichīgi naži -tādus būvē cietumos /pareizāk kolonijās/Patīk tādi uz kuriem skatoties redzi meistera domu :DD
žēl tikai ,ka mūza reti piečāpo :DD
18.jūlijs 2011, 19:05 | links
 
Labi tātad alatu
18.jūlijs 2011, 18:57 | links
 
es doma ka alatu.
18.jūlijs 2011, 18:38 | links
 
Bumsi-glauni nošeptēts.Raga spals piekniedēts,vai vai pieskrūvēts var dekoratīvām skrūvēm? Dzelzceļniekiem bija tādi stanoki,kas zāģēja sliedes lauka astākļos.No tāda zāģa asmens neesi taisījis fiņku?
18.jūlijs 2011, 18:25 | links
 
Vilkatis Toms Tūcis ir gatavs Rīt sapulēšu ,bet ir jautājums ko gravēt spalā Alatu -Brieža galvu vai Toten kopf



18.jūlijs 2011, 17:46 | links
 
Buma šūpiņ vēl iraid dabonam,Ugālieš nebij tik badīg,atstāj citiem ar.Tā ka Ventiņgāl več sarosās,kamēr ir.
Mans t.n. kkur tepat atrodams,tik pašķir atpakļen.
18.jūlijs 2011, 14:07 | links
 
Murg Tu tokš foreļos negāji Kur tad Tev tā gadījās.??
17.jūlijs 2011, 22:11 | links
 
Tādu jau arī pats var ielocīt...
17.jūlijs 2011, 21:55 | links
 
Iemērc medū un svied iekšā,strādās labāk pa veikala smaržām!
17.jūlijs 2011, 21:52 | links
 
pats gan neķeru uz kartupeli, bet zinu kas ķer, un ķeras.to kartupeli pirms met ūdenī, iemērc kādā Dipā, tagad tie veikalos pārdodas ar visdažādākajām smaržām un garšām.
17.jūlijs 2011, 21:43 | links
 
Bums-istenu glagoļiš.
17.jūlijs 2011, 21:39 | links
 
Vāri līdz brīdim kad vēl zobu bakstāmais kociņš kartupelī tiek iedurts ar piepūli-experimentāli
17.jūlijs 2011, 21:34 | links
 
Kādreiz ķēru uz pusvārītu jauno kartupelīti tādu lai āķīti viegli noslēpt kartupeļa iekšienē Pirms copes to mērcēju no Ukrainas atvestā pirmā spieduma saules puķu eļļā /tumši brūna/ar fantastisku aromātu Tā bija nopērkama tikai Ukrainas tirgos /pirku Zaporožjā Vēl turpatās var iegādāties žmihu /plāceņi pēc saulespuķu sēklu saspiešanas/Tos drupināju pie iebarojamās barības -Tas bija sen kad nebija nekādu citu atraktantu.Paslaik ar karpu copi nenodarbojos un nekāds padomdevējs nebūšu ;DD
17.jūlijs 2011, 21:33 | links
 
plus minus. cik lilgi javara?
17.jūlijs 2011, 21:33 | links
 
plus minus. cik lilgi javara?
17.jūlijs 2011, 21:25 | links
 
-pusmīksti,lai turās us āķa.
17.jūlijs 2011, 21:23 | links
 
Bums.
pastasti kadi jasagatavo kartupelis karpai?
17.jūlijs 2011, 21:21 | links
 
Vakar vakarā Usma Elku sēkļa kants asari 200-400 gr divatā 8,8 kg Džigs Bars tika atrasts ar mazo sudrabaino maili Kad tas tika piesaistīts sākās mikrodžigs Tika dzirdēta infa no Dzelzi -brekšu lomi iespaidīgi :DDD
17.jūlijs 2011, 21:18 | links
 
bums;uz tava gatavotā rotiņa pieteicās smuka forele.
16.jūlijs 2011, 21:35 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager