Kūpinātavas

man pilna kūpinātava ar darvu, kā no tās izvairīties nezinu, vāks 3 cm ūdensizturīgais finiers. Domāju, ka vākā nav problēma :)

Spura pagales var arī nedūmot, ja visu uguni ierauj skurstenī. turi ciet kurtuves durvis
12.augusts 2011, 12:55 | links
 
vieca a vareetu par tavu konstrukciju siikaak. cik saprotu tas nav buma variants - duumi pa taisno iet no kurtuves cauri produktam. ir jautaajumi
kas tev ir starp uguni un produktu lai nesadeg?
kur dabuut to ar ko no iekshas koks nosmeereets?
agshaa nu tjipa griestiem ir kaads siltinaajums jeb tikai tas skaarda gabals?
12.augusts 2011, 12:27 | links
 
Jātaisa koka vāks, vai jāsiltina esošais metāla.
Sākumā produkciju vajag apžāvēt, bez vāka.

Tas tā, no personīgās pieredzes;)
12.augusts 2011, 10:32 | links
 
Uztaisiju arī karsto kūpinātavu no metāla ar kurtuvi apakšā, vienīgi nav vēl termometrs ielikts lai zinātu temperatūru . Ir jau kūpināts 3reizes, pirmajā reizē laikam temperatūra bij par mazu, no augšas kūpinājums bija notecējis ar to melno darvu, otreiz padevu lielākukarstumu, darva bij mazāk bet tāpat bija. Ko darīt lai mana kūpinātava ''nesvīstu'' ?
12.augusts 2011, 10:17 | links
 
siluro
11.augusts 2011, 21:37 | links
 
Too Cibins
11.augusts 2011, 21:22 | links
 
Sveicināts, Bum! Apbrīnojami, ko visu zini un proti:) Ja iespējams, atsūti, lūdzu arī man to grāmatiņu uz e-pastu oleb3@inbox.lv
11.augusts 2011, 21:09 | links
 
Vieca
sūtot parādās uzraksts
Neizdevās validēt: www.viestursbisofs@inbox.lv (Konts dzēsts vai bloķēts tā neizmantošanas dēļ)
11.augusts 2011, 20:50 | links
 
Protams ir, bet lūūdzu paskaidro kāpēc???
11.augusts 2011, 20:24 | links
 
Varbut skursteni(ja tads ir)pacel kadu1 m augstak
11.augusts 2011, 19:55 | links
 
Nu jā, man ar bij funktieris par temperatūru, pat biju gatavs raut nost siltinājumu.
Man ir toč 1/3 no mucas kurtuve, bet apakšā arī salikti māla ķieģeļu lauskas, moš šis tā ekonomē, ka nedabū regulāru flammi :)))
Paņemšu bik mazāk, bet toties varu ar pāris sausām pagalēm visu nokūpināt....bet laikam kā parasti, visu vajag ar mēru...pa daudz būšu nosiltinājis:))))
Paldies par ieteikumu!!!!
11.augusts 2011, 16:52 | links
 
Kurtuve par dziļu Mēģini ielādēt malku līdz ar augšu Lai liesmas ir pie pašas kurtuves augšas Mana doma ka temperatūra ir par zemu ,lai pagales sāktu gruzdēt.Kurtuvei jābūt 1/3 no 200 l mucas izmēra -var būt nedaudz zemāka
11.augusts 2011, 15:12 | links
 
Bums,

Vēlreiz atļaušos pajautāt, kāds iemesls varētu būt, ka dūmpagales nedod dūmus, mucas dibens it kā tīrs, mēģināju izvietot tieši virs liesmas...nepiga:)
11.augusts 2011, 12:43 | links
 
Bumi.Paldies.ManaE-pasta adrese www.viestursbisofs@inbox.lv gaidu gramatinu
11.augusts 2011, 10:13 | links
 
Grāmatu varu aizsūtīt tikai uz privāto pastu -šeit nevar pievienot Djavu failu
Gaļu kūpinu 3 stundas bez tauku savācēja 4 stundas ar tauku savācēju Gaļas gabali ir no 1.0 lidz 2 kg lieli .Kad gaļa nokūpināta un no mucas izņemta vāku atstāju vaļā Dūmpagales no gaisa pieplūdes aizdegās un visi tauki un sodrēji izdeg-muca ir tīra Tas jādara obligāti ja tiek kūpinātas zivis un gaļa /lai smržas nepārietu no viena produkta uz otru/
Brekšus lidz 2 kg griežu caur vēderu /pateizāk iztīru ķodas/Tad leju iekšā vēderā marinādi un lieku uz W sieta ar mugurām uz leju .

11.augusts 2011, 08:25 | links
 
Bumim.Labdien.Varbut pakomentesi manu jautajumu.Agstu verteju Tavas domas.Gaidu ari Tavu gramatinu, kuru soliji atsutit.Visu gisu!Vieca.
10.augusts 2011, 22:58 | links
 
Kūpinu +/- kilogramīgus brekšus, mugurā grieztus +80°C, 1 stundu. Atdzisusi zivs protams garšo savādāk, bet jēla jau nu gan nav.
Viena piezīme, nedrīkst kūpinātai zivij tikt virsū ūdens (lietus, rasa...) - caureja garantēta! :)
10.augusts 2011, 22:56 | links
 
kamer bija siltas viss ok,bet otra diena it kamazliet jelas.Kur vaina? Vai par mza temper. vai vajag ilgak kupinat?temperaturu tureju ap80. Kupinaju 1stundu.varbut kads pakonsultes.
10.augusts 2011, 22:35 | links
 
Piekritīšu Wikingam -kaut ar vecām riepām :DD Ja nav malkas var ar pet pudelēm :DD Ka tikai būtu pāris dūmpagales Gaļu gan jākūpina ne mazāk kā 3 stundas /runa ir par cūkas karbonādi / Ticat man iznāk garšīgi :DD
10.augusts 2011, 22:34 | links
 

Lai labi kūp!
10.augusts 2011, 20:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager