Zandartu cope

Cure. Kurā pusē biji, ja nav noslēpums?
30.augusts 2011, 14:20 | links
 
Man vakar tikai viens un tas pats zemmērs .
30.augusts 2011, 14:02 | links
 
Vakar veixmiiga cope no 2 dienaa liidz 9 vakaraa ap 20 copeem,varbuut vairaak,5 meera zandarti,lielaakais 2,5 kg 64 cm un 3 zemmeeri!
30.augusts 2011, 11:40 | links
 
Tere!
Man vislabāk garšo muguras un astes gala fileja cepta un pēc tam sutināta ,vai nu savā sulā,vai saldajā krējumā.Neviena asaka un ar karoti.
Ja sāla,tad nu "lupatnieku"
23.augusts 2011, 08:32 | links
 
Vo,vo.
23.augusts 2011, 00:06 | links
 
galvenais ir vinju nokjert :) un tad jau gaumes lieta.
22.augusts 2011, 23:54 | links
 
Siļķes recepte. Man ne visai - bet mājiniekiem garšoja.Man nepatīk etiķis - labāka Urmaasa recepte - bet lašveidīgajām zivēm tomēr. Zanders ir garšīgs cepināts un sutināts dažādās mērcēs.
22.augusts 2011, 23:02 | links
 
Etiķis,tā ari ir gaumes lieta.
Viss ir gaužām vienkārši:
sāls+cukurs+malti melnie pipari.(1:3:1)Nakts ledusskapī un no rīta jau stum mūlē!!!
:))
22.augusts 2011, 21:40 | links
 
Sastāvdaļas:

Svaigs zandarts
Auksts ūdens - 250 gr
Sāls - 2.5 ēd.k.
Cukurs - 2.5 ēd.k.
9% etiķis - 1.ēd.k.
Vidēji sagriezti sīpoli - 2gb

Pagatavošana:

Zandarta filejas sagriež plānās sloknītēs (gluži kā lasi, kas paredzēts likšanai uz maizītēm), tālāk sagriež ripiņās sīpolus un tos pārklāj starp/pāris zivs gabaliņiem, tad to visu pārlej ar marinādi .Ja marināde pietrūkst atkārto tādās pašās proporcijās Ledusskapī iekšā uz 5-8 stundām, pēc tam izņem ārā zem auksta ūdens visu marinādi noskalo nost un visu pārlej ar eļļu/to dara ar olīveļļu.
Eļļu gan var klāt nelikt, tā ir gaumes lieta. Citiem labāk patīk bez eļļas.
22.augusts 2011, 21:33 | links
 
Kāda ir tā Bumša recepte zandartam?
22.augusts 2011, 20:57 | links
 
Nākamo porciju pamēģināšu ar ķiploku .
22.augusts 2011, 14:11 | links
 
man drusku nepatiik oliivelljas garsha. piemaucu klaat kjiploku, liekas, ka nokoda to oliivi un man taa patiik labaak...
22.augusts 2011, 13:27 | links
 
TERE!
Jā! A-la lasis tautiešiem.Ja izmanto muguras fileju,tad nav tik sīksts.
22.augusts 2011, 12:42 | links
 
Tikko bija atbraucis Bumsis , iedevu nogaršot savu zandartu brūvējumu , Bums novērtēja - ,, zajebiss ,, .
22.augusts 2011, 12:31 | links
 
Es vakar pēc Buma receptes 3 zanderus uztaisīju , vau kur gards , šodien neko citu neēdu , ik pa laikam pa kādai maizītei uztaisu .
22.augusts 2011, 12:15 | links
 
shodien kjiisii divi mazi zanderiishi uz velci. viens turpina peldeet, otrs gatavojas ielikties peec buma receptes.
21.augusts 2011, 23:42 | links
 
Bralitis,kurā tad ezerā biji zandartus trenkāt.
21.augusts 2011, 20:24 | links
 
3 dien biju . Viss liecināja ka cope būs nervoza.Gaujā ūdens līzd potītēm -maiļu nav !!! ņēmu mazo kātīņu - vienā bedrē kur šamējās trenkāja līdaks noķēru veselu 1g un kirdik - ne copes ! džeks ar gumijeni slīd pa pretējo krastu un mētā - es šim māju -peldi šu - noķer to lopu kas rij manas mailes .... šis piepeld -kur mest??? - es ar pirkstu -te - metiens - apm 3 niece galā uzreiz .Es saku lūdzu un cerībā ka maile beidzot ķersies turpinu ..... nikuja - vēl tik viena ...jau stunda pagājusi bet vakars jau tuvojas - zanders ta gaida. Piebraucu pie ezeriņa - viens smēliens un apm 1 miljons 0,5-1 cm mailes pilns spainis...kā vēlāk izrādījās zanderam pofig tāda izmēra mailes :((( Tātad reāli aizbraucu bez ēsmas - tikai ar 2 mailēm :)) Uztaisīju mailes pēc savas šnites ,,,pirmais metiens - 1 mazulis,bučaun pār bortu .Tad apdomājos -pirmo tak nekad nelaižu vaļā !! Nenospļāvos pār plecu .... nākamais metiens - liels pieķērās (bij jau tumsa un pie krasta) ,pirmais piespiediens pie grunts - pavadiņa pušu un kirdik !! Tad vēldivi norāvieni zacepos,tad uznāca lietus un vējš - v.s.aplauziens .
1: Nevajag pārkāpt savai māņticībai un rituāliem
2: Ar diegiem nav aršana - parasti lieku pavadu 0,3 -0,35 fluorakarbonu - Siguldā tādu nebij !! Piesēju kaut kādu parasto mon.0,25........un vēl sienot domāju .....ko es daru -sūdi būs .... un bij :)))))))
21.augusts 2011, 20:18 | links
 
Uz 0,3 mono auklas ? Es gan šos ķeru uz dzīvo , vakar dabūju 3 un tik pat aizlaidās , man liekās ka dzīvas vīķes vai raudiņas šiem vairāk garšo par mono auklu .
21.augusts 2011, 08:38 | links
 
Es ķēru zandartu uz 0,3 mono auklas,vakar vienu noķēru uz 0,25 mono auklas.
21.augusts 2011, 07:33 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager