Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums
a man tik 2vas grāmatas:(
4.septembris 2011, 16:49 | links
 
Paldies! Tā jau ir izvirtību grāmata! tā ātri paskatijos, tas vienkārši liek siekaloties! ar laiku jāmēgina izbaudīt visas receptes!!!
Vēlreiz paldies!!! ;)
4.septembris 2011, 16:20 | links
 
Nazis-es Tev pārsūtiju bums recepšu grāmatas.
4.septembris 2011, 14:30 | links
 
Bums- nereāli garšīgi pasākumi sanāk no Tavām receptēm! Varbūt arī man iešķiebsi kādu gudrību savākumu. Jau iepriekš pateicos. Mans e-pasts juris.valainis@inbox.lv
4.septembris 2011, 14:06 | links
 
Es Tev aisūtīšu 4 grāmatas tikai paies laiks kamēr pastam failus piesiešu ;DD
3.septembris 2011, 22:41 | links
 
Bums!ĻOTI LŪDZU!MAN ARĪ RECEPTĪTES! pasts-miezismaris@inbox.lv. jau ieprieks paldies!
3.septembris 2011, 22:22 | links
 
Ar maili švaki jāmeklē ar daunrigeri Sāk intensīvi migrēt
3.septembris 2011, 21:36 | links
 
Vienu recepti varu pateikt uzreiz jo to mēģināju pats
Reņģe marinādē -it kā kas var būt vienkāršāks -bet izlasiet
500 gr reņģes
uz 1,5 glāzs ūdens
9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas
Svaigas reņģes iztīrīt un sakārtot kastrolīti
Sagatavot karstu marinādi/9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas/
Ar gatavo marinādi apliet sakārtoto zivi uz katliņa uzlikt vāku un ietīt katliņu avīzē vai pārklāt ar dvieli.
ļauj visam atdzist -tad nolej marinādi un pa jaunu uzkarsē un lej pa jaunu virsū uz reņģi šo procesu atkārto 3-4 reizes Vārītā marinētā reņģe gatava Pasniedz galdā siltu
3.septembris 2011, 21:35 | links
 
kas usmā ar zandartiem uz mailīti vēl ķeras...
3.septembris 2011, 21:31 | links
 
Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Grāmata par 2010 gada labākajām zivju rezeptēm
it sevišķi daudz ir karpveidīgo zivju recepšu.Parasti ar šim zivīm tāda mudrīšana vien sanāk -cepta -uz pannas ,duhavkā ,konservi un viss te ir dažādas fīčas
3.septembris 2011, 21:19 | links
 
Jezup man inbox met ārā šādu frāzi -Neizdevās validēt: jazepsr@inbox.lv.
3.septembris 2011, 21:14 | links
 
Блюда и кулинарные изделия из сельдевых рыб
Kā pareizi gatavot visus kulinārijas izstrādājumus no siļķes un viņas sugas zivīm Laba daudz ko nezināju.
3.septembris 2011, 21:13 | links
 
Bumsīt!A recepšu grāmata jezupam naātgoja!Vot haļera inetrnets...

jazepsr@inbox.lv.
3.septembris 2011, 21:08 | links
 

Piektdienas zandarts iekš lecho ...:DD
3.septembris 2011, 20:56 | links
 
man ar, lūdzu recepšu grāmatiņu :)))
kotu@tvnet.lv
paldies :)
3.septembris 2011, 20:24 | links
 
Man nākamnedēļ ir paredzēts brauciens uz Latgali Krāslava Daugavpils Aglon Atpakaļceļš ar pieturu Jēkabpili ,ja kādam ir interese par šupiņiem un bļitkām rakstiet uz PM varēšu piegādāt bez pasta izdevumiem :DDDDD
3.septembris 2011, 20:01 | links
 
Man šnces pietiek bez visādiem cemmeriem :DDDD
Pilnīgi pietiek ar šādu tgrobelātoru Viens bet-jāatrod vēdzeles .......:DD
3.septembris 2011, 15:41 | links
 
Pēdējā laikā arī igauņu cemmerētājus peipī neesmu manijis,šaurumā gadi 10 atpakaļ biju iesēdies vecā lunkā,pienāca trīs purni un uzstāja lai viņus tur palaiž,esot vēdzeļu nārsta vieta,viniem netraucēja arī tas kad robiņi netālu visu dienu braukājās robežu sprauzdami.
3.septembris 2011, 15:40 | links
 
fish1 uz kurieni tad lai sūta Omaī laukos ??? Adrese ??
3.septembris 2011, 15:37 | links
 
Netaisos viņas būvēt ;DD Ar tādām viņi Peipī skalda -bet vietējie Nēsmu redzējis ,ka kāds no iebraucējiem cemmerē
3.septembris 2011, 15:33 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager