Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Vakarā visiem aizsūtīšu Vēl ir 3 jaunas Palasīju daudz kas intresants:DD
Tiko no Usmas Vakardiena bija dāsna 24 zandartu copes realizētas lielākie paņemti :DD
šorīt vairs tikai atskaņas Sitienu bija daudz viens 1,6 kg tomēr uzrāvās /ākis vaigā-labi ,ka uzķeramajā tīkliņā palika / Mazie dunčeļi arī
piekopa klopēšanu Vakar smuki gūlās virsū un nostiepa šodiem knakstījās .
5.septembris 2011, 13:19 | links
 
Breks. Bučoties negribu, bet sailgojies esmu... kādas Tev vēl Buma receptes - UK mūsu zives neķerās. Par manu pasūtījumu Bums piemirsis, neapvainojos, darba daudz, arī man nav maz, un šodienas jūras cope nemaz neiepriecināja, tādēļ varu arī gaidīt...
4.septembris 2011, 21:20 | links
 
Pēc tādas grāmatas lasīšanas gribi negribi sēdēsi pie ūdeņiem un copēs!
4.septembris 2011, 18:26 | links
 
ē, gastronomiskie izvirtuļi, a man grāmatiņas?
Please
breks@inbox.lv

Lūdzu!
4.septembris 2011, 16:53 | links
 
Bums
a man tik 2vas grāmatas:(
4.septembris 2011, 16:49 | links
 
Paldies! Tā jau ir izvirtību grāmata! tā ātri paskatijos, tas vienkārši liek siekaloties! ar laiku jāmēgina izbaudīt visas receptes!!!
Vēlreiz paldies!!! ;)
4.septembris 2011, 16:20 | links
 
Nazis-es Tev pārsūtiju bums recepšu grāmatas.
4.septembris 2011, 14:30 | links
 
Bums- nereāli garšīgi pasākumi sanāk no Tavām receptēm! Varbūt arī man iešķiebsi kādu gudrību savākumu. Jau iepriekš pateicos. Mans e-pasts juris.valainis@inbox.lv
4.septembris 2011, 14:06 | links
 
Es Tev aisūtīšu 4 grāmatas tikai paies laiks kamēr pastam failus piesiešu ;DD
3.septembris 2011, 22:41 | links
 
Bums!ĻOTI LŪDZU!MAN ARĪ RECEPTĪTES! pasts-miezismaris@inbox.lv. jau ieprieks paldies!
3.septembris 2011, 22:22 | links
 
Ar maili švaki jāmeklē ar daunrigeri Sāk intensīvi migrēt
3.septembris 2011, 21:36 | links
 
Vienu recepti varu pateikt uzreiz jo to mēģināju pats
Reņģe marinādē -it kā kas var būt vienkāršāks -bet izlasiet
500 gr reņģes
uz 1,5 glāzs ūdens
9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas
Svaigas reņģes iztīrīt un sakārtot kastrolīti
Sagatavot karstu marinādi/9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas/
Ar gatavo marinādi apliet sakārtoto zivi uz katliņa uzlikt vāku un ietīt katliņu avīzē vai pārklāt ar dvieli.
ļauj visam atdzist -tad nolej marinādi un pa jaunu uzkarsē un lej pa jaunu virsū uz reņģi šo procesu atkārto 3-4 reizes Vārītā marinētā reņģe gatava Pasniedz galdā siltu
3.septembris 2011, 21:35 | links
 
kas usmā ar zandartiem uz mailīti vēl ķeras...
3.septembris 2011, 21:31 | links
 
Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Grāmata par 2010 gada labākajām zivju rezeptēm
it sevišķi daudz ir karpveidīgo zivju recepšu.Parasti ar šim zivīm tāda mudrīšana vien sanāk -cepta -uz pannas ,duhavkā ,konservi un viss te ir dažādas fīčas
3.septembris 2011, 21:19 | links
 
Jezup man inbox met ārā šādu frāzi -Neizdevās validēt: jazepsr@inbox.lv.
3.septembris 2011, 21:14 | links
 
Блюда и кулинарные изделия из сельдевых рыб
Kā pareizi gatavot visus kulinārijas izstrādājumus no siļķes un viņas sugas zivīm Laba daudz ko nezināju.
3.septembris 2011, 21:13 | links
 
Bumsīt!A recepšu grāmata jezupam naātgoja!Vot haļera inetrnets...

jazepsr@inbox.lv.
3.septembris 2011, 21:08 | links
 

Piektdienas zandarts iekš lecho ...:DD
3.septembris 2011, 20:56 | links
 
man ar, lūdzu recepšu grāmatiņu :)))
kotu@tvnet.lv
paldies :)
3.septembris 2011, 20:24 | links
 
Man nākamnedēļ ir paredzēts brauciens uz Latgali Krāslava Daugavpils Aglon Atpakaļceļš ar pieturu Jēkabpili ,ja kādam ir interese par šupiņiem un bļitkām rakstiet uz PM varēšu piegādāt bez pasta izdevumiem :DDDDD
3.septembris 2011, 20:01 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager