Pašlaik smagākās ir 24 gr 30 un vairāk jātaisa no biezāka materiāla Ne visai to vēlos ,jo čakarē kopā formu Tagad domāju ,kā labi savienot 2 18 gramīgos
Uz kuru dienu un kādā laikā tiek plānots brauciens uz Daugavpili? Interesē sfēriskie naži Barnaulas borim 130mm un forumā izslavētie šūpiņi (lielā maile 30 g robežās ja tāda ir).
Bums, saki ko Tu vairāk vēlies lai copmaņi vairāk copē, vai to ka mācās zivi gatavot!
Man jau tās receptes patīk, tās ir reāli garšīgas. Vakar neizturēju un pasūtiju lai nopērk zandartu, šodien gatavošu kautko no Tavas vāceles!
Tā kā es piesakos rindā. Būšu degustētājs! Atskaite sekos!
Vakarā visiem aizsūtīšu Vēl ir 3 jaunas Palasīju daudz kas intresants:DD
Tiko no Usmas Vakardiena bija dāsna 24 zandartu copes realizētas lielākie paņemti :DD
šorīt vairs tikai atskaņas Sitienu bija daudz viens 1,6 kg tomēr uzrāvās /ākis vaigā-labi ,ka uzķeramajā tīkliņā palika / Mazie dunčeļi arī
piekopa klopēšanu Vakar smuki gūlās virsū un nostiepa šodiem knakstījās .
Breks. Bučoties negribu, bet sailgojies esmu... kādas Tev vēl Buma receptes - UK mūsu zives neķerās. Par manu pasūtījumu Bums piemirsis, neapvainojos, darba daudz, arī man nav maz, un šodienas jūras cope nemaz neiepriecināja, tādēļ varu arī gaidīt...
Paldies! Tā jau ir izvirtību grāmata! tā ātri paskatijos, tas vienkārši liek siekaloties! ar laiku jāmēgina izbaudīt visas receptes!!!
Vēlreiz paldies!!! ;)
Bums- nereāli garšīgi pasākumi sanāk no Tavām receptēm! Varbūt arī man iešķiebsi kādu gudrību savākumu. Jau iepriekš pateicos. Mans e-pasts juris.valainis@inbox.lv
Vienu recepti varu pateikt uzreiz jo to mēģināju pats
Reņģe marinādē -it kā kas var būt vienkāršāks -bet izlasiet
500 gr reņģes
uz 1,5 glāzs ūdens
9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas
Svaigas reņģes iztīrīt un sakārtot kastrolīti
Sagatavot karstu marinādi/9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas/
Ar gatavo marinādi apliet sakārtoto zivi uz katliņa uzlikt vāku un ietīt katliņu avīzē vai pārklāt ar dvieli.
ļauj visam atdzist -tad nolej marinādi un pa jaunu uzkarsē un lej pa jaunu virsū uz reņģi šo procesu atkārto 3-4 reizes Vārītā marinētā reņģe gatava Pasniedz galdā siltu
Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Grāmata par 2010 gada labākajām zivju rezeptēm
it sevišķi daudz ir karpveidīgo zivju recepšu.Parasti ar šim zivīm tāda mudrīšana vien sanāk -cepta -uz pannas ,duhavkā ,konservi un viss te ir dažādas fīčas