TERE!
Ja runājam par kūpinātām un garšīgām,tad tā ir Peipusa sīga,jūrjas forele un lupatnieks.Abi pēdējie spožie.Vēl var pieminēt dīķa varavīksneni,bet tikai tad ja nāk no caurtekošiem.
Vēl Peipusa vai Pleskavas plaudis.Sākot ar 3kg .
V.S.O.P. sola izbaudīt žāvētu sama asti.Gaidot ielūgumu bārda nosirmo!
Nepieminēju zutiņu,bet tā jau klasika.Man labāk garšo cepts vai galertiņā.O,vimbiņai ar ne vainas,bet cepta smeķē labāk.
Pēc saldajiem 80tajiem,no žāvētu asaru smakas nelāga dūša metas,kur nu vēl knibināties.
Ja gribat neatgriezeniski sačakarēt zivi,tad žavējat zandartu,līdaku utt.
Ja runājam par kūpinātām un garšīgām,tad tā ir Peipusa sīga,jūrjas forele un lupatnieks.Abi pēdējie spožie.Vēl var pieminēt dīķa varavīksneni,bet tikai tad ja nāk no caurtekošiem.
Vēl Peipusa vai Pleskavas plaudis.Sākot ar 3kg .
V.S.O.P. sola izbaudīt žāvētu sama asti.Gaidot ielūgumu bārda nosirmo!
Nepieminēju zutiņu,bet tā jau klasika.Man labāk garšo cepts vai galertiņā.O,vimbiņai ar ne vainas,bet cepta smeķē labāk.
Pēc saldajiem 80tajiem,no žāvētu asaru smakas nelāga dūša metas,kur nu vēl knibināties.
Ja gribat neatgriezeniski sačakarēt zivi,tad žavējat zandartu,līdaku utt.
22.septembris 2011, 14:12 | links