Kūpinātavas

Vai kāds varētu ieteikt, kur dabūt restes priekš kūpinātavas.Es uztaisiju no divām mucām,neko piemērotu neesmu atradis,varbūt, kāds var ko ieteikt?
3.novembris 2011, 20:24 | links
 
varbūt copmaņiem ieitresēs manis izgatavotā kūpinātava, pēc maniem uzskatiem teicami kūpinās, kā zivis, tā arī gaļa.
ja kādam intresē, tad varu arī izgatavot.
ir arī uzkrāta neliela pieredze par kūpināšanu.
kūpinātavas princips ir ņemts no Bumša mucas (paldies Bumsim par ideju)
bildes manā galerijā.
30.oktobris 2011, 22:51 | links
 
Takš nosūtīju uz profilu,vai nesaņēmi ? Rakssti uz profilu,nekaitini tautu...
28.oktobris 2011, 20:19 | links
 
Arvids8 veljoprojam gaidu atbildi
28.oktobris 2011, 16:33 | links
 
Cav bums atsuti man ari ludzu to gramatu mustangs69@inbox.lv
28.oktobris 2011, 15:40 | links
 
spinis34...

kupātus kūpināt var un garšai nav nekādas vainas, bet tomēr kupāta konsistence nav īsti piemērota kūpināšanai - pārāk mazs blīvums un par treknu.
lai gan kā saka guntarskl - kūpinātu un ar ķiploku pat sū... var apēst...
27.oktobris 2011, 19:39 | links
 
???
27.oktobris 2011, 15:02 | links
 
ieintereseja gaidu atbildi :)
26.oktobris 2011, 00:07 | links
 
Pārvadājama kūpinātava no nerūsējoša tērauda. Izmēri-340x430 h-330,biezums 2mm. Svars 13,5kg,reste 4,5kg,pasākums samērā dārgs,ja nav sentēvu krājumu. Bildes albūmā...
23.oktobris 2011, 22:10 | links
 
Kaut kur esu dzirdējis , ka ļoti smeķīgi sanākot kūpināti kupāti. Vai kāds var padalīties ar pieredzi?
29.septembris 2011, 16:46 | links
 
SS sludinājumi ""Dārzeņi"""7 lapā mucas ar vāku par 3.50 ls,pārtikas,ar vāku.
25.septembris 2011, 19:38 | links
 
Taisi Buma mucu!
Strādā perfekti, tik sākumā jāpiešaujas un vietu aizņem salīdzinoši maz. Ja piestrādā, noberžot rūsu un nokrāsojot ar karstumizturīgo krāsu, izskatās diezgan estētiski un smuki!
24.septembris 2011, 20:41 | links
 
Tieši tā-kūpinātavā,lai dūmi pa tiešo neiet virsū.Pat taisa mazliet slīpi,viss atkarīgs kur dūmvadam izvads.Slīpums pat palīdz vilkmei,kā kamīniem mūrējot.
24.septembris 2011, 17:35 | links
 
NU paga :) tā plāte nāk pašā kūpinātavā... Man te atņēma to grāmatu kas rekomendēja likt pat akmeņus....Es nesaku ka tas ir kas jauns, bet priekš manīm jauns arī fāterim :)
24.septembris 2011, 14:56 | links
 
Tas knifs jau sen atpakaļ tiek pielietots,ja dūmi no kurtuves iet kūpināšanas kamerā.
24.septembris 2011, 14:30 | links
 
Jāsaka ka kūpinātava ir diezgan paliela, liekās ka veselu ruksi tur var iebāzt :)
24.septembris 2011, 12:45 | links
 
Tā nu vakar iemēgināju savu jauno kūpinātavu ko ar fāteri visu vasaru būrām :) Paliela kurtuve, kā krasnij , metāla truba nedaudz virs 2m un pati kūpinātava no ķiegeļa, metāla savilktais jumts ar šīberi(aizbāzni). Patīkami pārsteigs biju ka saķertie zuši un sasaldēti -18 grados, bija kā zvaiga zivs .Arī cimboļi (cūkas ciskas) labi nokūpinājās(aukstā kūpināšana) bez sodrējiem. Knifs ko vienreiz nācās redzēt ir apakš kūpinātavas pie dūmvada metāla plāksne, kas domājams atsit pēdējos sodrējus no kuriem mēdz būt slikta dūša pēc tam.
24.septembris 2011, 12:44 | links
 
Esmu dzirdējis, ka sakarīga kūpinātava sanākot no vecajiem elektrības skapjiem. Viens mājās tā kā būtu aizķēries, bet nav īsti skaidra tā bilde ar to izveidošanu. Varbūt kāds redzējis dabā un var padalīties ar infu.
24.septembris 2011, 12:27 | links
 
Lai izbeigtu sarunas par zandarta kūpināšanu /sauss/atgādinu ,ka ar makšķeri bļitku u.t.t noķertu zandartu droši varat kūpināt NEĶIDĀTU sašpricējat ar sālsūdeni-koncentrētu.
Būs sulīgs un ļoti garšīgs Ar tīklos ķertiem zandartiem to nedariet ,jo
1. zandarts uzķeroties uz jebkura mānekļa atvemj visu kuņģa saturu -lai atbrīvotos Lidz ar to kuņģis tiek iztīrīts Maldīgais priekštats ,ka velkot zandartu no dziļuma pa muti iznāk pēldpūslis /no spiediena maiņas/Tas nav pūslis bet kuņģis kurš zandartu atbrīvojot aiziet savā vietā .
2.tīklos ķertajiem zandartiem šis instinkts nenostrādā un tas ir pilns ar pus sagremotām Ziftelēm un tāpēc ir gatavojams visādos citos veidos /dēļ ķidāšanas/,bet ne kūpināms
3. pirms nodarboties ar polemiku iesaku izmēģināt un tikai tad bārstīt savus domu graudus :DDDDDD
4 Neiet runa par 2-5 kg zandartiem Tos pirms kūpināšanas vajag filēt un filejas kūpināt ,jo filejas biezums atļauj izbēgt no zivs izžūšanas
biezums atļauj nokūpināt
22.septembris 2011, 16:49 | links
 
Sveiki.
Piekrītu Lbruno , bet daļēji. Glābjot situācija ar līdakas, karpas u.t.t. garšas uzlabošanu es izmantoju šādu metodi, jo nepatīk man tā dūņu garša. Iztīrītas zivis iesālu ar SantaMarijas medījumu garšvielu, pievienojot papildus nedaudz sāli un cukuru. Kad tas izdarīts, trauku kur atrodas zivis, piepildu ar pienu. Šādi pienā zivtiņas mērcējas parasti 15-20 stundas. Pirms kūpināšanas (žāvēšanas), protams viņas ir jānosusina. Nu un kūpina kā parasti.
22.septembris 2011, 16:21 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager