Kā gāja copē (atskaites)?

nav tik traki ar viņām ziemā, ja gribās viņas ķert speciāli, tad jāmeklē ar upi savienotas attekas, seklākas vietas upēs, jābaro ar vieglu barību un jāķer zem paša ledus, Murjāņu atteka, Ādažu attekas, tur visur viņu ir gana arī ziemā, pagājušajā ziemā Pērnavas upē man kolēģis viņas saskaldīja pus kasti priekš kaltēšanas, dziļumu regulēja ledus + 10-15 cm un lieta gāja tekoši
7.oktobris 2011, 09:20 | links
 
Jā, nevaru nepiekrist par vīķēm, labas visos veidos. Nu kā ne kā, tauku satura ziņā (to gaļā), tik mazliet atpaliek no lašveidīgajām zivīm... Ziemā ķeras pārsvarā tikai uz pēdējā ledus, bet tā visu ziemu gavē.
7.oktobris 2011, 08:48 | links
 
kur viņas dreifē ziemā kas to lai zin,bet ja ķeras,tad lopā... vairākus gadus atpakaļ kā 2 komandas piedalījāmies vienos vietēja mēroga sačos.puse sastāva bija iesācēji.kamēr piredzējuši vīri čakarējās 6m dziļumā ar raudiņām un ašukiem,mēs nogrābām ar vīķēm pirmās divas vietas,jo viņas ķērās nonstopā, uzreiz zem ledus :).
6.oktobris 2011, 23:23 | links
 
Par tam pasam Vikjem Freibergam runajot, ziema kad ir necope, maz skabeklaj zivim, biezs ledus un slinkums urbt biezu ledu asari meklejot es iebaroju vieta sun sekmigi kjeru baltas zivis, bet.... ziema tas viikjes galiigi netrapas, nez kur vinjas miit ziemaa.....Esmu dzirdejis nostastus ka piejuras ezeros kas ar to sastopas nju loti brangas viikjes.
Pie ta, ar viikjeem siltas sezona slaika ir ta .... ka nemaz pec pavasara vinjas tik viegli nekjeras, var sakjert raudas, ruduljus, un nedabuut ne vienu viikji.
PS. Vakar uz sodien uz milzigo masu varbut tris nelielas loti raudinjas.
6.oktobris 2011, 22:26 | links
 
Cik saprotu iet runa par vīķēm :) Pa TV esmu redzējis to franču kulināriju... būs jānomēģina :)
6.oktobris 2011, 22:20 | links
 
Piekrītu Bums .Esmu provējis .
6.oktobris 2011, 22:04 | links
 
Vienu recepti varu pateikt
Iztīram lielu maili apvārtam miltos un karstā eļļā iekšā/kā fri kartupeļus/No eļļas izņemot /kad tās ir čipsu brūnumā/liekam uz salvetes lai liekā eļļa iesūktos tajā Ticat man čipsi fri karupeļi nobāl pretstatus šim gastranomiskam brīnumam Franču delikatese Senas lejtecē Tur upes malā darbojas krogi kur vienīgā maltīte ir šī zivtiņa-Franči jau no laika gala ir slaveni gurmani
6.oktobris 2011, 22:00 | links
 
Kas var būt garšīgāks par maiļu kotletēm .....??:DDD
fantastiska nevajadzīgi nopelta zivtiņa -viena no smeķīgākajām gan žāvēta gan vītināta u.t.t
6.oktobris 2011, 21:53 | links
 
Kjisezers...... tresdiena , ceturdiena, vieta x.
Asaris nenjem, ne uz ko, smuks tarps, loti maza apeteliga karrusinja ( ar pulem dabujama ) liela kanibaala mazais bralis..., satiktie dzigotaji. Satiktie, sazvanitie copetaji uz asari neko nav dabujusi.
Bet ta ka necopes gadijuma man allaz lidzi ir baltais tarps un attieciga makskjere....... kauc kada arpratiga , labu, treknu mailju cope, uz katru gandriz metienu.
Ta vakar laika no 14 lidz 18 apm 3 kg mailju, ta njem ka apnik jau cilat vinjas un jadoma ka jabrauc papaildinat tarpus.
Kas smiknjas par mailem.. nekad nebus vinjas provejis saliitas, klasiskaja marinade, ,tomatu pastas marinade, sinepju marinade.
Nesmu tiesa vinjasv meginajis konserveet ka daudzi dara vinju parpilniibas laika, vai malt kotletes. Katra zinja laba maile pavasari pirms maija apmeram standarts ir viens kg stundas laika, kameer apniik. Kapeec njem tik mezonigi taga, patiesi nezinu, pie ta, no visiem dziljumiem, un izskatas ka vinjas ir tonnam.
Za ribalku
6.oktobris 2011, 21:32 | links
 
Kjisezers...... tresdiena , ceturdiena, vieta x.
Asaris nenjem, ne uz ko, smuks tarps, loti maza apeteliga karrusinja ( ar pulem dabujama ) liela kanibaala mazais bralis..., satiktie dzigotaji. Satiktie, sazvanitie copetaji uz asari neko nav dabujusi.
Bet ta ka necopes gadijuma man allaz lidzi ir baltais tarps un attieciga makskjere....... kauc kada arpratiga , labu, treknu mailju cope, uz katru gandriz metienu.
Ta vakar laika no 14 lidz 18 apm 3 kg mailju, ta njem ka apnik jau cilat vinjas un jadoma ka jabrauc papaildinat tarpus.
Kas smiknjas par mailem.. nekad nebus vinjas provejis saliitas, klasiskaja marinade, ,tomatu pastas marinade, sinepju marinade.
Nesmu tiesa vinjasv meginajis konserveet ka daudzi dara vinju parpilniibas laika, vai malt kotletes. Katra zinja laba maile pavasari pirms maija apmeram standarts ir viens kg stundas laika, kameer apniik. Kapeec njem tik mezonigi taga, patiesi nezinu, pie ta, no visiem dziljumiem, un izskatas ka vinjas ir tonnam.
Za ribalku
6.oktobris 2011, 21:32 | links
 
biomasters,paldies par atbildi.
6.oktobris 2011, 19:31 | links
 
Šodien paspiningoju vienā dīķī. Sākumā nekā,pēctam atradu uz ko un kā viņas ņem,pa 1h 3 zemmēra līdaciņas un 1 aizgāja.
6.oktobris 2011, 19:27 | links
 
Ezerā :DD
6.oktobris 2011, 19:11 | links
 
biomasters,kur tadtev izdevās to taimiņu noķert.
6.oktobris 2011, 16:19 | links
 
Man viens taimiņš! Turpina peldēt!:)
6.oktobris 2011, 15:38 | links
 
logiski ka turpina peldeet, arii taa kas bija meers joprojam peld kur peldeejusi.
6.oktobris 2011, 15:35 | links
 
taa ka viena no taam bija meera, paareejas divas zemmeri.
6.oktobris 2011, 15:34 | links
 
ceru ka turpina peldēt!
6.oktobris 2011, 15:33 | links
 
Kā to saprast no tām, kas laivā tikai viens mērs????
6.oktobris 2011, 15:32 | links
 
tikko atgriezos no Lielā Baltezera. puutiens bij baigs, bet cope arii laba, vieniigi izmeers loti, loti švaks. 3 liidakas laivaa, 2vas pa celam uz laivu nospruka, un veel paris tuksi neemieni. no taam kas laivaa tikai viena meera un taa pati 50&co, knaps meers vardu sakot. viena kas bij lielaaka pamanijas nokulties no voblera. parunaajos ar vienu veci, arii vins tvicoja, rezultaats taads pats, daudz, bet mazinas. nu neko, citu reizi buus labaak. arii soreiz rapala stradaaja, izkabinot gan megabass gan zip baits. P.S visas liidakas turpina peldeet :)
6.oktobris 2011, 15:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager