Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Nazis, ja tu runa par biskopiibu, ieskaties sadalja "Runajam vis par ko " es tur sodien iemetu sacereejumu pa medu. Taja lieta maz ko saprotu.
13.oktobris 2011, 22:23 | links
 
Es ar sievu iepazinos 10 gadi atpakaļ! kāds darba ritms bija tad tāds arī tagad, vienīgi ir ģimenes pieaugums! Domāju ka pieradusi! Ja tā pa nopietno saka, viņa atbalsta! Un viņa redz ka man tas patīk! Tāpat kā biškopība un moči! To laikam man nevar atņemt!
13.oktobris 2011, 21:17 | links
 
nazi, a ko par to tava sieva saka?
13.oktobris 2011, 11:51 | links
 
Vel tads varbuut paaizmirsies piemeers Riga.
Tas bija pasen kad nebija vel isti noreguletas sistemas par sodu realu naudas piedzinju.
Rigaa uz uz urraaa, vilka prom nepareiza vieta novietotus auto ( vienkarsa soda piedzinjas sistema, gribi negribi tev jadabu savs auto, a auto vari dabut tad kad samaksasi sodu )
Ij kapeec tada liela aktivitate ?? firma kas uzvareeja prom vilksans konkursa ( kadi tajos laikos pie mums bija konkursi visi protams zin, runaja ka bijusi zem lieliem ssiskam policiem)
no katras aizvilktas masinas PELNIJA labu procentu. ij vis notiek, sistema darbojas, naudinja ripo
P.S. nebutu preti ja butu aizmirsis pagarinat MK, man par to pareizi soditu ar ls 5, bet es zinatu ka Ls 2 no ta sanjemtu inspektors.
13.oktobris 2011, 00:41 | links
 
Ko Jus tur njematies.......... piemers vienkars
Kurzeme skjiet Saldus rajona nokjerts liels apbrinojams kukuldeveeju skaits celju policistiem, skiet padsmitos.
Paradoksali, izradas ka Latvija dod kukuljus viena novada, citos nji, nji..... nekadu aizturetu kukuljdeveeju.
Bet tas noslepums ir tads.... pacukstesu kaa lielu noslepumu..... ka par katru nokjertu 20 ls deveju, policistam pienakas premija 150 ls, vot ij fokus.
Ja cilveks jebkura darba sanjemtu adekvaatu procentu no piespriests soda sumas ( tiesa sods jaaprekjina citai neatkarigai institucijai ) tad vinjs ari buutu izcili darit savu darbu.
Lidz ar to jadoma ka piem Rigas Municipaljiem tada aktivitate limejot auto soda kviitis nav no gaisa nokritusi.
Vienkarsi nevajag izgudrot velosipedu no jauna.
P.S. Turies brakar, gan jau ari tevi kjers pozitiva sodu sadales sistema.
13.oktobris 2011, 00:33 | links
 
paskatamies cik maksā inspekcija+ sabiedriskā kontrole. Te summas jau par vismaz 1- 2 kārtām lielākas. Secinājumi?
12.oktobris 2011, 23:27 | links
 
var taču racionāli.
Naudas sodi par pārkāpumiem zvejā un makšķerēšanā ir lieli, trīskāršie apmēri utt... Paskatamies statistiku- noķerti pārkāpēji- sastādīti protokoli- summa. Piedzīta zaudējumu summa1. Parasti summa1
12.oktobris 2011, 23:25 | links
 
Kur Tu manā rakstā saskati muļķības?
12.oktobris 2011, 22:48 | links
 
Nazi - es domaaju, kaa prefesionaalji mees vareetu uzreiz izvilkt, pameeriities, kuram garaaks, nevis rakstiit visaadas mulkiibas. Un viss buutu Ok.
12.oktobris 2011, 22:26 | links
 
Imitation - varbūt patestējam ko es zinu un ko Tu zini???
12.oktobris 2011, 22:20 | links
 
Imations- palūgšu bez personīgiem apvainojumiem. Ne es zinu kas Tu esi ne es to gribu zināt! es neuzrakstiju ka es nezinu, bet ja nezinu tad pats atrodu kur kas rakstīts! Gribētos jau gan zināt kurš ko nezin, :) ! Nesatraucies uz ģēniju nekandidēšu un atstāšu Tev vietiņu! Gps pa simts lati nu nu, ar visu lasītāju un programmu! Tīkliem lai nezog Tu vari kārt kautkādu kastīti no sekot.lve ar visu akumulātoru, ieteicams kādas 60 Ah.
Ko es daru es ar to lepojos, tikai viena iemesla dēļ ka mans dēls nepaprasīs ko Tu esi izdarijis lietas labā lai zivītes būtu. Un mana doma ir tāda, to laiku ko es pavadu pie ūdeņiem sargājot, mans dēls varēs pavadīt normāli makšķerējot!
12.oktobris 2011, 22:18 | links
 
zvejas rīkiem ir mērķi ar atstarotājiem, ar to vajadzētu pietikt, lai nebrauktu viņos iekšā. Tā vai tā, priekš kam ir navigācijas zīmes?
12.oktobris 2011, 22:07 | links
 
Vispaar zvejas riiku markeesana nemaz nav tik loti daargs pasaakums, esmu par to intereseejies jo diezgan biezi pasi "godiigie makskernieki" zog tiiklus, es nerunaaju par Kjiniesu sietiem, bet normaaliem saru tiikliem, kas arii maksaa ap 50-60Ls. Tjipa sleeptais GPS-GSM trackers, pasizmaksa un meistera rokas kopaa izmaksaa ap 100Ls.
Nazi - ka nezini normatiivos aktus ar to nelepojas, jo starp izglītotu un neizglītotu cilvēku ir tāda paša starpība, kā starp dzīvu un mirušu. Ja buutu iedzilinaajies, ar ko atskiras makskereesana no zvejas sho procesu, buutiiba un metodes, tad arii mazak mulkiibas gvelztu.
Man tas viss atgaadina situaaciju, kad kaarteejais latvju baalelinjsh brauc paar Vanshu tiltu, ierauga Daugavaa lashu tiiklus un saak blaut, ka visi ir korumpeeti un visi izzog no Daugavas nacionaalo bagaatiibu - lasi. Bet pat necenshas saprast, ka bez zivjaudzeetavu paliidziibas lashi Daugavaa vispaar pazudiis - galvenais ir blaut un smirdeet....
12.oktobris 2011, 22:02 | links
 
Pa dienu strādāju servisā, bet vakaros un pa nakti upē! Par sargāšanu 0.00 Ls!
Vanem Tu esi redzējis tās mazās laivas ar Opeļa motoriem??? Airu laiviņas jibio!!!
Micuks- nav viņi jālikvidē, ir tikai reāli jāpieliek ievērot visas normas. Un drusku jāmaina noteikumi!
12.oktobris 2011, 21:51 | links
 
Izskatās ka šogad pie HES atkal nebūs ko darīt. Ūdens nav un nav arī zivju. Tā ka vīri, pagaidām varat atslābt par Daugavu.
12.oktobris 2011, 21:50 | links
 
nazi, ja neesi inspektors, tad pa kuru brīdi pelni naudu iztikai, ja visu laiku esi brakaru medībās?
12.oktobris 2011, 21:46 | links
 
Vaislas murdā 3 dienu laikā ieiet 3 zivis un tās pašas ar tīkla pēdām - tiem cauri izmukušas. Vot tā ir lašveidīgo sāpe. Ventas lejtecē ir tik neliels posms kur iespējams upi aiztaisīt ciet, diez kas tur saimnieko.
12.oktobris 2011, 21:45 | links
 
zvejas rīki nav kuģu ceļā, domāju, ka jautājums par apgaismojumu atkrīt.
Braukalēšana ar mazajām laivām, bez navigācijas iekārtām, tumsā- no drošibas viedokļa ļoti apšaubāms pasākums.
12.oktobris 2011, 21:36 | links
 
tātad atliek tikai cerēt, ka ES likvidēs vēl pēdējos dzīvos zvejniekus. Un atkritīs visas problēmas :D
12.oktobris 2011, 21:01 | links
 
Tā sāksim pamazām! Laika maz bet kautko atbildēšu! Vanemam taisnība, reali licencē ir rakstīts garums!
kādu laiku atpakaļ biju pie JIŪP vadības ar priekšlikumu un ideju kā tādu, elektroniskā tīklu marķēšana, ir izstrādāts projekts tikai gadam kur un kā varēs iesniegt! Doma tāda, zvejas rīkiem piestiprina čipus, labākais ir ar GPS (tas ir ļoti dārgi, bet ja vienkārši ar štrihkodu vai magnētisko! Informācija visa būtu elektroniskā veidā ar visiem lomiem izmēriem utt. Ja tāda nav tad čau, kreisais zvejas rīks tātad jāvaktē!

kas tur vēl kautkur kautko teica, Nēsu es valsts algots speciālists lai visu un visur zinātu, ja man maksātu par sargāšanu es iekaltu visus saistītos noteikumus no galvas!
Lai mainītu noteikumus nepietiek ar 10 cilvēku viedokli! Bet runājot par tiem sviestiem kas ir noteikumos var vienkārši sirms palikt. Zemmēra piezveja 5% tas ir kautkas nepārspējams, kāpēc makšķerniekiem nav piezvejas, ja copmanis noķer zemmēra līdaciņu brēka liela! Tāpat kā par kuģošanas noteikumu pārkāpumiem, kur apgaismojums un visi pārējie pribambasi. Tādu viņiem vispār nav!
Ai, tas viss pa tukšo! Redzēsim kā šogad pastrādās ūdens policija, šo jautājumu sapulcē es par pacēlu!
12.oktobris 2011, 20:56 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager