Zivju pagatavošanas receptes

Nē , var tā pat ! Ja follija mājās , var pamēgināt to pašu izdarīt tikai follijā !
2.augusts 2008, 11:30 | links
 
Paldies,skaidrs!bet vai pirms visas taas dariisanas vinam nevaig kkaadaa maisiijumaa pastaaveet?
2.augusts 2008, 11:28 | links
 
Nu viena no receptēm ir :
Izķidā līni , bet atstā ar galvu bez žaunām .
Veselu līni apber ar smalko sāli un pipariem, izvārta miltos un tad olā.
Vēderā salej majonēzi ar krējumu, sīpoliem ,dillēm.
Cepj cepeškrāsnī , to ko liek šim vēderā , var pārliet pāri vēl līnim .
Var cepjot līni pielikt kartupeļus , kas vienlaicīīgi ar līni izcepsies !
2.augusts 2008, 11:26 | links
 
Pasakiet luudzu kaa lai garsiigi liini pagatavo?!
paldies!
2.augusts 2008, 11:15 | links
 
ņem KARPU ,drusciņ iesāla un kārtīgi apšļāc ar citronu.
ļauj 30min iesūkties.
tad apber ar "vegetu",iebāž vēderā svaigas dilles un saripotu sīpolu.
liek "pīlē" un cepeškrāsnē sautē mīkstu.
pieliek majonēzi un vēl 5min sautē.
tad ēd un cenšās nenorīt mēli!
Jā un neaizmirsti pirms tam zivtiņu(manu mīļu fišiņu) noskūt un
izņemt ķidas!
LABU apetīti!
30.jūlijs 2008, 21:40 | links
 
Mazsālīta vimba.Zivi izķidā,ar asu nazi gar asaku nogriež fileju un ar naža galu no tās izknibina sānu asakas.Tad fileju apkaisa ar sāls un cukura maisījumu (2 daļas sāls,1 daļa cukus).Tālāk jau gaumes lieta-es uzkaisu mazliet citronpiparus.Pēc dažām stundām uz sviestmaizēm ar plāni grieztu sīpoliņu un norasojušu glāzīti pie ugunskura-pa pirmo.
23.jūlijs 2008, 10:18 | links
 
Aizmirsāt cukuru,tas kūpinot vai grilējot vajag.Tāpat lašveidīgajiem uz jēlo.
3.jūnijs 2008, 21:51 | links
 
saals, kiploks, pipari, lauru lapas, diles! vari iegriezt zivii cauruminus un tur iebaazt kiploku :)
3.jūnijs 2008, 14:04 | links
 
kaads zin kaa garsīgi vareetu uzgrileet plaudi un liini?? kaadas garsvielas labaak dereetu??
3.jūnijs 2008, 11:13 | links
 
Līdakas fileju apber ar citronpipariem + kkāda buljona garšviela (tā pati vegeta). Pa virsu spiež citrona sulu, un to visu ietin folijā, atstāj ievilkties. Pēc tam to foliju rušina ugunskura oglēs vai uz grilla! Jebkurā gadījumā, kopš izcepu šādā veidā, vairs nevienu zivi necepšu uz pannas!!! Uz pannas viss labums laikam eļļā iztec, hvz, bet pilnīgi cita garša!
14.maijs 2008, 12:23 | links
 
Līdakas baigi labi garšo ja tās ieliek citronu marinādē. Sākumā izfilē līdaku, sagriež tādos kumosos, kadus vēlas likt uz grila. Tad tā kārtīgi pieliek zivju garšvielas (lai kāda no tām būtu ar sīpoliem), pieliek piparus uz sāli un pa virsu uzspiež svaigu citronu (tā pamatīgi) un pielej karstu ūdenu 1:1 (tas lai ātrāk ievelkas). Pēc divām stundām iekurinam grilu un sākam cept. Šašliks i pat līdzi nestāv šādam grilējumam. Labu apetīti visiem:)
14.maijs 2008, 11:46 | links
 
Vienkārši uzcepta vēdzele -tā jau ir izšķērdība-galertiņš no vēdzeles ar mārrutkiem uz maizītes gan ir labs
14.maijs 2008, 11:11 | links
 
Bet nu protams, Latvijā viss garšīgākā zivs (VIENOZĪMĪGI) Vēdzele. Noķer to un bez receptes cep..
14.maijs 2008, 11:06 | links
 
Grilēšanai baigi labais -Var izmantot laikam visas kas ir pieķērušās:)Pašam vislabāk ir garšojis sapals.
Izķidājam,zvīņu nost-kārtīgi nomazgājam nosusinam-ņemam foliju izklājam-apberam ar garšvielām,obligāti kariju;zivi piestūķē ar majonēzi un garšvielām(gan jau var zaļumus vai kādu sīpoliņu pievienot)ietinam folijā-labāk ja var kādu stundiņu ievilkties,tad uz grila virsū;var arī ugunskurā:)
14.maijs 2008, 10:43 | links
 
nu daudzi man prasiija vienu recepti, tik neatceros nosaukumu!
(viena no labaakajaam recepteem ka pagatavot rudulus, var likt praktiski visas zivis). ta nu luuk- apcepam zivis miltos un olaa. Panemam siipolus sagriezam shkeeliitees, panemam katlinu, ielejam uudeni un ieberam siipolus, pievienojam saali, cukuru, lauru lapas, piparus. vaaram visu liidz siipoli paliek miiksti. pagaidam, lai nedaudz atdziest un ieliekam iekshaa saceptaas zivis. Pievienojam etiki un zelantiinu! Gatavs! var arii nelikt etiki, zelantiinu, piarus, lauru lapas, tas kaa kuram labaak garsho :) labu apetiiti :)
14.maijs 2008, 10:06 | links
 
Līni iztīra, izgriež žaunas, sadala pēc iespējas lielākos gabalos, liek katlā (kopā ar galvu un spurām), pievieno sīpolu, sāli un pārlej ar ūdeni. Uzvāra un pievieno garšvielas, vāra kamēr sīpols mīksts. Līni izceļ, atdala gaļu no asakām un to ievieto bļodinās. Buljonu novāra līdz paliek tikai tik daudz, lai tikko nosegtu gaļas gabaliņus bļodiņās un ar to pārlej gaļu, atdzesē un liek ledusskapī (galerē bez želantīna). Citronam izspiež sulu un sajauc to ar etiķi attiecībā 1:1. Pasniedz ar iegūto mērci.
13.maijs 2008, 21:06 | links
 
Jaa,takaa es gribeetu ar kaadreiz pats uzshmoret gribeetu zinaat:)!!!!It sevishkji grilleejumu un zhaaveejumu pirms proceduuras??
13.maijs 2008, 20:44 | links
 
Ķert mēs ķēram, bet kā mēs pagatavojam noķerto lomu? Lūgums padalīties ar savām kulināru receptēm ar kolēģiem, pēc iespējas precīzāk.
12.maijs 2008, 22:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager