Speshel Zariņu Valdim /karpiniekam /:DDDD
Karpa alū
Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša
1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
Karpa alū
Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša
1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
22.oktobris 2011, 20:54 | links