Ja gribās asāku -zacenei Piedāvāju
Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr
Sīpoli-2 gb
Tomātu pasta - 2 ēd.karotes,
Augu eļļa,
Lauru lapas - 2 gb
Etiķis 9% - 1 tēj.k
Citrons - 1/4 daļa
Dilles,
Sāls,
Pipari
1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses
2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min.
3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min
Das ist fantastish !!!!!