Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Āpāc- tikai šodien frēzbeņķii dabūju pārvest Tāpēc pašlaik Jig un visu pārējo svina liešanas formu izgatavošanas process ir nobremzējies Visdrošākais ,ka pēc 2 ned formas būs akan dabūnamas ....:DD
24.oktobris 2011, 17:59 | links
 
:DDDDDDDDDDDDDDd tas bļin ir nika numursKarūsa112
24.oktobris 2011, 17:54 | links
 
112 :D nav taka bik pa daudz :D
24.oktobris 2011, 17:41 | links
 
Karusa112 vizuļi aizčāpoja uz Tavu pusi ;))
24.oktobris 2011, 16:29 | links
 
Bums sirdsapziņa nemoka ?

Re kur viens,gribēja tev lādiņu atnest prieks šūpiņiem,bet sanāca tiešām buuumsss
24.oktobris 2011, 15:43 | links
 
Tīni rīt no rīta pastā ;))
23.oktobris 2011, 23:52 | links
 
Bums atveda jaunu čupiņu ar šatliem , ir kapars + sudrabs , franču lode + sudrabs , kam vajag zvaniet . 29111932
23.oktobris 2011, 10:54 | links
 
Paldies....
Noteikti noprovēšu
22.oktobris 2011, 21:14 | links
 
PHE.
Sabojātas garšvielas.Bez zivs,ideāla zacene!
:DDD
22.oktobris 2011, 20:59 | links
 
Speshel Zariņu Valdim /karpiniekam /:DDDD
Karpa alū


Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša

1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
22.oktobris 2011, 20:54 | links
 
Ja gribās asāku -zacenei Piedāvāju


Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr
Sīpoli-2 gb
Tomātu pasta - 2 ēd.karotes,
Augu eļļa,
Lauru lapas - 2 gb
Etiķis 9% - 1 tēj.k
Citrons - 1/4 daļa
Dilles,
Sāls,
Pipari
1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses
2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min.
3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min
Das ist fantastish !!!!!
22.oktobris 2011, 20:39 | links
 
Zandarts ala greek /no buma/


Zandarta filejas – 2 gb
Tomāti– 3 gb
Ķiploki – 3 daivas,
Majonēze – 200 gr,
Cietais siers – 100 gr
Augu eļļa ,
Pipars
Sāls
1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē.
2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam
3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu.
4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā
Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit
22.oktobris 2011, 20:23 | links
 
Nekrietneli paciņa ir pie Ginta
22.oktobris 2011, 18:30 | links
 
neķer kreņķi :))
22.oktobris 2011, 10:10 | links
 
Nu atstāt ātrāk apr šo nedēļu neiznāks, pareti braucu uz Rīgu.
22.oktobris 2011, 09:56 | links
 
Dzirdēju :))....Pie velna....
21.oktobris 2011, 22:03 | links
 
Labi tad Ne asakas Man rīt liela expermentu diena ar Valda palīdzību :DDDD
21.oktobris 2011, 22:01 | links
 
Labs ir tad jau sazvon,jāiet nedāudz pačučēt jo jāstartē 03.00,sieva ar gāida :))
21.oktobris 2011, 22:00 | links
 
Diemžēl būšu copē,divas dienas plānoju veltīt Sirmaja,Tu takš uz Usmu neaicini :)),atliec uz darba dienu,Vairis pagaidīs :))
21.oktobris 2011, 21:56 | links
 
Rīt laikam braukšu līdz Vairim varētu līdz Tevīm ja nbūsi copē ??
21.oktobris 2011, 21:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager