Kūpinātavas

Toni , Tev svensonos šnobelis aizauga ciet , tāpēc neko ne saož .
16.decembris 2011, 21:58 | links
 
Ķiplociņa smaržu nesajūtu...,a varbūt nesaņuhoju.:D
16.decembris 2011, 21:48 | links
 
UN tā ir zarinvalda bilde ar kūpināšanai sagatavotām karpām Pļac !!!!!!!!!!!!:DDD
16.decembris 2011, 21:33 | links
 
Tā sadaļa ir te !!!!!!!
16.decembris 2011, 21:30 | links
 
Ar "matāla"cauruli vajadzēs vairāk malkas. Ieteikumus atradīsi šinī sadaļā,te informācijas veselai grāmatai par kūpinātavām,vajag tikai rakt,laiks tam piemērots,pie datora nagi nesals...
7.decembris 2011, 14:36 | links
 
Sveiciens kūpinātavu spečukiem. Šeit nokļuvu nejauši, jo vēlos būvēt kūpinātavu. Nolēmu reģistrēties, jo Jūs te visādām pasaules gudrībām dalāties. Man ir 3m gara matāla caurule 30 cm diam. Un kasti būvēt-doma bija no koka. Gribējās arī zināt vai debess puses ari kaut ko ietekmē pie kūpināšanas. Kūpināšana mājas vajadzībām (gaļa, vistas,zivis). Vai ir ko ieteikt?
7.decembris 2011, 14:09 | links
 
Tas pats vien ir Pirmsākumā jādabū ārā liekais mitrums Vienīgais veids ir kaste uz ugunskura -šajā gadījumā nebūs vajadzīga iepriekšēja apžāvīšana
23.novembris 2011, 20:28 | links
 
Ar tām ripām varētu sanākt! Ko Bums nozīmē apkaltē? Kautkur dzirdēju,ka zivs pirms žāvēšanas ir kapitāli jānosusina lai nesanāk vārīšanās efekts,vai doma tā pati?
23.novembris 2011, 18:22 | links
 
No alkšņa būs tumšāka krāsa no ābeles gaišāka no ķirša sarkanāka no čiekura zeltīta ,kā zelta gredzens Kadiķis aromātam Plūmi nelietoju -sveķaina No ceriņa aromātiska -bet nedrīkst pārdozēt -samaitāsiet zivi vai gaļu.Jūras zivis kūpinu kuriņā-reņģe bute menca u.t.t Namiņā apakša kur uguni un zivis apkaltē tad liek skaidu un turpina -iznāk reņģes krāsa/zeltīta/un aroms Ar dūmpagalēm vajag experimentēt Es lieku 2-3 sugu koku pagales Iznāk labi neviens nesūdzās ;DD
23.novembris 2011, 01:31 | links
 
Es kūpinu ar zaļu bet man nav muca man dūms iet no kurtuves un sanāk smuki zeltīti...
23.novembris 2011, 01:16 | links
 
Skaidām jābūt sausām ! Mizas arī nav ieteicamas,kad kūpina ar dzīvo dūmu,malkai arī jābūt sausai,pirms kūpināšanas ipriekšējā dienā iemērkt.Ļoti skaistas zivis iznāk ar sausiem kārkliem,to man iemācīja vecs Doles zvejnieks...
22.novembris 2011, 23:53 | links
 
Man vislabāk iet ķirsis pasauss un alksnis zaļš, ar ābeli antonovku drusku skābuma piegarša bij, vairs nelietoju, jo baltā dzidrā naf.
22.novembris 2011, 22:09 | links
 
No skaidām nāk daudz mitrums, sākumā arī tā darīju, nepatika, nākošajā etapā izmēģināju tādas kā ēveļskaidas, labāk bija, bet bija tendence aizdegties pie mazākās lieka gaisa piekļuves( paceļot vāku). Tagad daru tā- ābelei zāģēju no paresna zara ripiņas aptuveni 5cm biezumā, un tās arī lieku mucas apakšā, smuki gruzd, dūms normāls, lieks mitrums nav, un nekas nedeg.
22.novembris 2011, 21:53 | links
 
Paldies par to pašu, jautāšu Bumam.
22.novembris 2011, 21:12 | links
 
es parasti alksnis + ābele, bet te Bums tev palīdzēs :)
22.novembris 2011, 20:39 | links
 
Ko vislabāk likt kūpinātavā priekš dūmiem, lai zivis būtu smuki brūnas? Ar tām skaidām kautkā man nesanāk,tādas gaišas nesmukas kā vārītas.
22.novembris 2011, 20:37 | links
 
Imants
Es savai no kolhoza laika ūdeļu būriem paņēmu, apcinkotas, esmu apmierināts.
8.novembris 2011, 18:44 | links
 
imantsk

Savai kupinatavai nerusejosaa metaala sietu pirku
Braslas ielā 24, Rīgā (LATVIJAS METĀLS tirdzniecības centrs).
7.novembris 2011, 13:39 | links
 
varu ieteikt kuupinaatavas.. gan stacionaaras, gan paarvietojamas, kuras arii lieliski veic savas funkcijas :) www.kupinatava.lv
3.novembris 2011, 22:29 | links
 
zaraza. Paldies par atbildi, sen jau nokūpināti un noēsti tie kupāti, sanāca ļoti garšīgi lai gan arī pasausi.
3.novembris 2011, 21:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager