Zivju pagatavošanas receptes

:D
14.novembris 2011, 23:25 | links
 
Te līdzēs tā pati baltā maize dzērveņu mērcē...
14.novembris 2011, 23:24 | links
 
Manam tiešām kaltē.
14.novembris 2011, 23:23 | links
 
Manam tiešām kaltē.
14.novembris 2011, 23:23 | links
 
Vinnijam šodien kaltē vai ir laba recepte pret to!? :D
14.novembris 2011, 23:20 | links
 
Vilks ārā veco lādi!!!'
Nemam kādu no baltajām fishām (menca, bute, jūras bullīts)
Ņemam dzērvenes, dilles,pētersīļus, sāli, piparus,ķiplokus.Saspaidam ogas,sagriežam zaļumus un ķiplou, kārtojam pa slāņiem, cepam vai kūpinam. Lai labi garšo!!!!
14.novembris 2011, 23:16 | links
 
Ar ikriem ir bēdīgi. Šamējim ir cits blīvums, kā zivij. Ja grib nokūpināt, sanāks krietni nopūlēties.
14.novembris 2011, 23:03 | links
 
Sveiki kungi, biku pakonsultēties par bušu kūpināšanu gribētos, kāpēc man neizžāvējas ikri?
zivs izkūpinās labi, viss ok, bet ikri vienmēr pusjēli?
Es viņas karinu uz drātīm, dodu uz dūmiem apžūt sausām, tad žāvētavu ciet un kamēr gatavas, bet ikri paliek pusjēli.
Butēm žaunas un iekšas uzmanīgi izņemu ar nelielu iegriezumu sānā, ja vēderu pārgriezīšu pušu ikri izbirs. Iespējams ka laikam jāņem ārā tie ikri, tipa mission not imposible?
14.novembris 2011, 09:26 | links
 
Ups!!! Aizmirsu pieminēt laima sulu, tā ir jāpievieno marinādei! Piedodiet kungi :))
12.novembris 2011, 16:17 | links
 
Sveiki copmaņi :))
Viens but recepts nedaudz āzijas stilā.
Vajag ingvera sakni, ķiploku, vieglo sojas mērci ( kikoman), laima sulu, čili piparu, puravu, pētersīļus.
Ingveru sarīvējam, pievienojam blenderētu ķiploku, čili piparu (bez sēklām)smalki sakapātu, smalki sagrieztu puravu un pētersīļus, pievienojam sojas mērci, cukuru, var pievienot nedaudz eļļu.
Visu sajauc kopā.
Nemam iztīrītas butes, nedaudz iegriežam ādu (lai ātrāk sasūcas garšvielas) sabāžam iekš marinād, atstājam uz 30min. savilties. Ilgāk nevajadzētu, būs diezgan asa.
Varam cept uz grila vai kūpināt. Lai labi garšo! :))
12.novembris 2011, 16:16 | links
 
Ja grib izbaudīt tieši zivi, tad garšvielas praktiski nelieto. Tad lieto mērces. Lielisks piemērs ir suši :))
11.novembris 2011, 18:44 | links
 
marinādi pirms cepšanas ,kūpināšanas,grilēšanas,u.tt.,nevajadzētu turēt lai ievelkas.Labāk pirms apstrādes pārklāt(der ota)ar gatavo marinādi,tad sākt gatavošanu(kādu nu katrs izvēlas)un procesā ik pa brīdim uzklāt.Zivij pēc garšas vajadzētu iznākt ar feinu marinādes piesitienu,nevis marinētai.Citādi pilnīgi po kas par žuvi,garša atšķiras tikai no marinējuma...
11.novembris 2011, 12:22 | links
 
Sveiki zivju bendes :))
Taisnība par suliņu ir visām pusēm. Ja tiek noturēts par ilgu, tad zivs ir sausa. Es, personīgi, turu marinādē aptuveni stundu.
Par eļļu marinādei, tas pat ir ļoti pareizi, tikai nevajag piešaut par daudz. Eļļa darbojas kā konservants, ja būs par daudz, marināde sliktāk uzsūksies.
11.novembris 2011, 11:50 | links
 
Re, kā forši bīdās lietas!!!- ja tā turpināsies, drīz varēšu sev priekškambari pierakstīt, a cik tur vairs līdz koridoram...! :)))
10.novembris 2011, 19:31 | links
 
Lai sula mazāk iztecētu, marinādei pievienojiet 2vas ēdamkarotes olīveļļu un lieta darīta. Eļļa ap zivi veido mazu apvalciņu, kurš arī neļauj zivij pa daudz atsuloties, šo pašu variantu var darīt arī ar gaļas marinādēm.
Labu apetīti.
10.novembris 2011, 09:58 | links
 
Tere, Sagi! Marinādes var būt sausās(bez ūdens piejaukuma) un slapjās. Šajā gadījumā runa ir par sauso marinādi,ar sloga uzlikšanu, lai sāls ātrāk izspiež no šūnām ūdeni.Galaezultātā produkts ātrāk piesūcinās ar garšvielām,bet kļūst sausāks.Tātad pastāv dileamma,-kādu galaproduktu mēs gribam iegūt,sausāku vai sulīgāku.
10.novembris 2011, 09:01 | links
 
P.s. Man pat koridora nav... :(((
10.novembris 2011, 08:39 | links
 
Tere, Toni!
Ja es no Vinnija pareizi sapratu, iekš to sul' ir tas āķis, ka sanāk marināde bez ūdens pievienošanas. Gan jau Vinnijs pats pastāstīs!
10.novembris 2011, 08:31 | links
 
tonij, lai tā sulla netecētu,tam apakšā jāklāj redele, lai asinis notecētu!
9.novembris 2011, 23:44 | links
 
Vinnijs,ar maniem trijiem kursiem un pēc manas saprašanas,varbūt tomēr labāk nēgaidīt kad tā sula iztecēs,ka pa sausu nesanāk...(atvainojos par iejaukšanos profu diskusijā).
9.novembris 2011, 23:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager