Copmaņu knifi

Dalīties par aprīkojuma ,dzinēju ,rīku ,spoļu,intresantu mānekļu,remontu ,izgatavošanu
Varbūt kādam noder,tas uz butēm lai izņemtu āķi.Ar nazi slikti,šķērēm ar ne visai bet ja uztaisa no cietāka egļu zara koka nazi tad bez problēmām.
29.decembris 2011, 08:11 | links
 
 
Tas jau tā kā karpu ķeršanas stilā,ziemas variants.Uzstellē makšķeres,ierušinies teltī un gaidi copes signālu.:)))
15.decembris 2011, 10:07 | links
 
Tiem kuriem pašiem slinkums strādāt!
15.decembris 2011, 08:43 | links
 
:D Bļin par to burku ar mailēm ... ej nost tādi smiekli sanaaca.... ko tik neizdomā lai noķertu zivi, bet ir ok butu es zemledus makšķernieks 100 punkti parbaudītu šito šteli :)
14.decembris 2011, 22:36 | links
 
nu taa kaa man ezers nav taalu no maajas,tad jau var ar ielaist to burku,teiksim zini tur asari ir,no riita ielaid,un peecaak pa dienu paarbaudi,shie jau turpat apkaart vien goriisies.Vai arii izdomaat barotavu,no kuras pa bishkam birst motilis,teiksim tur pa 5 minuuteem kaadi 5gab.Asari nepieeediisies un intrese ar buus kas tur notiek.Vienmeer ir probleema ka pirmie piejonjo tie zupnjiki,kaut gan lielais seezh turpat netaalu,varbuut ja birtu pa druskai laukaa,kaut kaadi 30cm no grunts barotava staaveetu,izdotos sapulcinaat lielaakus un lielaaku skaitu.Katraa zinjaa es par tiem motiljiem vairaak domaaju.Taa burka jau shiem vareetu apnikt,ja redzeetu ka netiek shiem tur klaat.
14.decembris 2011, 21:03 | links
 
Asaris pats zin,kur viņam ezerā mailes ganās!Tas ar to burku jau gadsimtu vecs stāsts.Ja tajā rajonā asari neuzturas,tad diez vai izdosies viņus sasaukt sēžot pie tās burkas.Cita lieta,ja viņi tur pat netālu tusē.Kā jau ziņkārīgie,viņi pievērsīs uzmanību pārmaiņām.Kaut vai burkas sataisītajam grunts mutulim!Es iedomājos,labi mīnusi,meklējot jāborē un vēl burka jāstaipa no āliņģa uz nākošo,lai atrastu asarus!DD
14.decembris 2011, 17:45 | links
 
Varbūt, lai būtu efekts, vajag piekombinēt gaismas ķermeni. Daudzus gadus atpakaļ plakano bateriju, ietītu polietēna maisā, laidu āliņģī, lai būtu gaisma uz barotavu. Taču nekas prātīgs nesanāca, jo bija 2 auklas, kuras, gremdējot bateriju, savērpās un laikam gaisma aizgāja uz citu pusi. Rezultāta nebija, diemžēl.
14.decembris 2011, 17:41 | links
 
Ruu
Par to maiļu burciņu.Reiz gadus atpakaļ kolēģis mēģināja,bet neteikšu ka kaut kas būtu bijis labāk.Iespējams ka kādā ūdenskrātuvē(ar gaišu ūdeni)tas strādā.
14.decembris 2011, 17:15 | links
 
nu labi ka asariem bikshu nav
14.decembris 2011, 17:07 | links
 
tur pat asarim būtu pilnas bikses!
14.decembris 2011, 16:45 | links
 
Esmu dzirdeejis ziemaa par asaru pievilinaashanas veidu,puslitru burcinjaa,iekshaa uudens un mailes,pa virsu marle,burcinju nolaizh uz grunts un blakus aalinjgjii var bljitkot.Ashuki sanaak apkaart maileem,redzeet redz,bet klaat netiek.Varbuut kaads ir ko taadu meegjinaajis?
14.decembris 2011, 16:39 | links
 
urmass es jau ta menesi bļitkoju
14.decembris 2011, 14:08 | links
 
Man baigi garo šņori vajag,+noteikti kādu lampu jālaiž lejā.Lai tai dubļu ūdenī kaut ko saskatītu.Būs jau jāiet pa peldbaseina malām kādus zupiniekus kaifam patrenkāt!
14.decembris 2011, 13:59 | links
 
Tiem kuri nevar nociesties,ļadu gaidot.Iesaku šo;
[youtube]http://fion.ru/video/osen_zima_mormiwka.html[/youtube]
:))
14.decembris 2011, 13:14 | links
 
Paldies par info. Man, personīgi, nav ne laika, ne arī prasmes. Parasti paša uzmeistarojumi top ilgi un smagi. Labāk to laiku veltu darbam, ko protu ļoti labi, copei vai ģimenei :) Sazināšos ar Gintu...
14.decembris 2011, 10:15 | links
 
aakkis.,bums.....Nu baigi labi ka ir tadi veci no kuriem var daudzko pamacities!Es ar visu ko censos iztaisit pats.Nekad neperku veikala to ,ko var pats izgatavot.Ne asakas!Lai veicas!
13.decembris 2011, 20:46 | links
 
Fionam jau ir pāri 100000 lietotāju. Bet ir daudz veču,kuri sibīriešu lapās paralēli labas lietas izklāsta.Tur cilvēku,makšķernieku un ūdeņu ar zivīm pa pilnam.Un krieviem jau ideju netrūkst,meistaru ar-tikai fiksie mazie ātri noreaģē.Ja viens ir ideju ielicis,tad tie jau ražo!Es esmu daudzās lapās reģistrējies,un viņi man uz pastu sūta,ka nespēju sagremot!
13.decembris 2011, 20:31 | links
 
Āķi nesatraucies par klientūru Es visu paspēt nevaru Atsitējus atdevu, lai Gints cīnās Svinus neleju
Man pietiek ar spolēm urbjiem vizuļiem , bļitkām barotavām, kātiem u.t.t Pat trūkst laika sev kādu kičīgu mantiņu uzmeisterot :DD Tas jau ir labi ,ka tu infu liec ,jo fionu no Tevis atvēru Vēl ir daudz lietas kuras esmu piefiksējis man trūkst pacietības rakties tajās informācijas kaudzēs Tā ka visnotaļ paldies. :DD
13.decembris 2011, 20:01 | links
 
bums;Kā Tu domā,kāpēc es te lieku to dažādo informāciju?Nedomā,ka gribu atņemt Tev klientus.Pats uzbūvēju to,ko uzskatu savām vajadzībām vajadzīgu.Pats paņemu ideju ja uzskatu par veiksmīgu,un pārējo pats.Un daudzi grib,kā Tu rakstīji tos procentus,dažādas mantas,tikai negrib pat sev uzbūvēt.Ir jau tādas vienkāršas lietiņas,ko tiešām ar stangām un īlenu var uzmeistarot.Saprotams,nav jau katram mājās mini darbnīca.Man ar nav ne virpa,ne slīpmašīna,bet tas jau netraucē darboties.Kam budžets atļauj ,lai pērk,ja tā lieta pašam neinteresē!
Labi,ko es te izplūdu,kurš sāks ķimerēties-tam jau arī kaut kas vismaz iznāks.
13.decembris 2011, 19:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager