Atklāšu varbūt kādam savu noslēpumu kā es kūpinu un šoreiz 1x mēģināju ar "ābeli" ...
Garšīgi sanāca tik un tā... marinādaes recepte stingri pieturoties Buma k-nga marinādei...
Divos vārdos par kūpinātavu-
Pati kūpinatava meistarota no elektriskā skapja ar durtiņām un apakšā stāv laukakmeņi uz armatūru, tālāk jau truba 3 metri un pati kurtuve. Man reāli 1 stunda lai izkurinātu kūpinātavu (darba temp.) un pēc tam 3 stundas kūpināšani lēnā garā skatoties termometrā, kurš melo kā "suns", ja rāda 60C, tad reāli ir 90C grādi ( 100x pārbaudiju ar dzīvsudraba termometru)...
vasarā kūpinātavu nav iespējams redzēt, jo ir dekoratīvais žogs...
"melis" termometrs...
kūpinātavas akmeņi...
virsū rupja maisa drēbe...
3 minūtes līdz beigām ar "ābeli"...