Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Nagliņas glītas!A vīlītes nebūs?
28.janvāris 2012, 12:48 | links
 
Tiko no copes.Laiciņš foršs asari ar kodās.Tik Buma franču lodes ar kustīgajiem āķiem=gavno!!!Tā nav bļitka,ja katrā 3-4 uzrāvienā,trīsžuburītis metās aiz pamatauklas.
Visusv asarēnus noķēru ar veco labo planējošo.
28.janvāris 2012, 12:45 | links
 
Infa no Usmas -15* Upesgalā ašukus velk, bet sajūsmu balsī nesaklausīju :DDD
28.janvāris 2012, 12:37 | links
 
Piedod. Jautājums nevietā, atradu īsto forumu.:D
27.janvāris 2012, 21:13 | links
 
Bums kāds ledutiņš Usmā?
27.janvāris 2012, 21:11 | links
 
Dunduram vēl vienu sērkociņu dupsī . DDD
27.janvāris 2012, 19:40 | links
 
gintsgg.Kā dunduram,siena laikā:))
27.janvāris 2012, 19:36 | links
 
Vabolīte , spārniņus noraušu un uz sērkociņa uzduršu , man viss ir pierakstīts , no oktobra neviens negaida .
27.janvāris 2012, 19:35 | links
 
Mēs visi gaidam pacietību,bumam div rok,div kāj.Jo ilgāk gaidīs jo labāk copēs.
27.janvāris 2012, 19:13 | links
 
Bumsi , 3 sudraba - pilnmetāla man , cilvēks jau no oktobra gaida .
27.janvāris 2012, 19:10 | links
 
bums.100% Labas.
27.janvāris 2012, 19:03 | links
 

šodienas pirmais klapējiens vēl forma jāiesilda un tad jau aizies ;DD Nagliņas ir no sudraba -pilnmetāla un ar alvas dozi .Pūstajai otrā pusē ir Franču lodes plāksnīte 3 no apakšas ir no sudraba ar grabuli Nākamā 2 krāsu sudrabs ar franci Paša augšējā kaparniece šodien vairs nepaspēju apāķot Rīt ielikšu gatavas startam
27.janvāris 2012, 19:00 | links
 
Vodku pjoš hrenom zakusivaješ-a na spički ekonomiš!!DD
27.janvāris 2012, 17:14 | links
 
tb mani franči ar tur pat?
27.janvāris 2012, 14:00 | links
 
Vedu barotavas un frančus pie Ginta ;))
27.janvāris 2012, 13:58 | links
 
mja, man nesanaax, maajaas tik taadi pa 52 mm:)
27.janvāris 2012, 11:31 | links
 
XPEH vs CEPUMS

Ņemam ļitru ņabi. Nomēram 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, ielejam to karafē. No karafes ielejam glāzītē vēl 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, iemočī karafē kāds četrus 53mm garus un 12mm dia nomizotas mārutku saknes gabaliņus. Aiztaisam karafi. Noliekam redzamā vietā un 2-3 dienas slīkstam siekalās un audzējam raksturu. Tad pēc gaumes izņem vai neizņem ārā to herņu. Servē ar speķīti un rupjmaizes smaržu.

Vēlams pirms pusdienām nepieēsties...
27.janvāris 2012, 11:13 | links
 
Mārutku recepte- Vodku pjoš hrenom zakusivaješ :"DD
27.janvāris 2012, 11:12 | links
 
Fish1 ja viss būs kārtībā šodien vakarpusē sudraba nagliņas būs :))
27.janvāris 2012, 11:09 | links
 
Vasarā to hrenovinu būs jāuztaisa.
27.janvāris 2012, 10:24 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager