Meža rukšus cepešos netaisu /trihanels/ Es šo gaļiņu šmorēju un tā labi ilgi Pats ātrākais un drošākais ir tas spridzināmais katls ko sauc par skorovarku -katram medniekam tādai ir jābūt/ Mēģināšu atcerēties :DD
Gaļu liekam vārīties kopā ar pipariem ,lauru lapu,kadiķa ogām.Proces ilgst apmēram stundu Parasti temperatūra ir ap 110 grādiem un visas zarazas nogībst mirušas.Tad ņemam gaļu ārā un griežam kubiciņos Liekam uz pannas un apcepam kopā ar sīpoliem un ķiplokiem līdz nelielam brūnumam Tad visu liekam iekšā pīlē un pārlejam ar 1/2 litru buljona kurā bija vārijusies cūkgaļa Liekam klāt saldo krējumu melnās plūmes Es parasti piegriežu klāt antonovkas ābolu -skābumiņam un smeķim Process ilgst 15-20 min
uz 1,5 kg gaļas vajag
200 gr melnās plūmes
3-4 kadiķa ogas
200 gr saldo krējumu
2 vidējus sīpolus
5 daiviņas ķiploka
lauru lapas
timiānu
Gaļu liekam vārīties kopā ar pipariem ,lauru lapu,kadiķa ogām.Proces ilgst apmēram stundu Parasti temperatūra ir ap 110 grādiem un visas zarazas nogībst mirušas.Tad ņemam gaļu ārā un griežam kubiciņos Liekam uz pannas un apcepam kopā ar sīpoliem un ķiplokiem līdz nelielam brūnumam Tad visu liekam iekšā pīlē un pārlejam ar 1/2 litru buljona kurā bija vārijusies cūkgaļa Liekam klāt saldo krējumu melnās plūmes Es parasti piegriežu klāt antonovkas ābolu -skābumiņam un smeķim Process ilgst 15-20 min
uz 1,5 kg gaļas vajag
200 gr melnās plūmes
3-4 kadiķa ogas
200 gr saldo krējumu
2 vidējus sīpolus
5 daiviņas ķiploka
lauru lapas
timiānu
28.janvāris 2012, 22:33 | links