Stintes

gurķīšu zivis!
Ja 4-ras salakas pa dienu saucās velk,tad jau velk ari.
:))
6.februāris 2012, 15:24 | links
 
Kur tu to dzirdēji? :)
6.februāris 2012, 15:24 | links
 
Dzirdēju, ka veči jau velk salakas pie baltās kāpas! varbūt kāds ir tur bijis, redzējis!?
6.februāris 2012, 15:01 | links
 
Varbūt kāds zin kā šonedēl izskatās ar stintēm un ledu lielupē pie baltās kāpas ?
6.februāris 2012, 12:15 | links
 
Te jau labi to zivteli ķert!Bet ja palasa Sant-Pēterburgas forumus,tad viņi ķer 20-15m dziļumā un entos km no krasta.Vīru ar kā biezs!
6.februāris 2012, 10:00 | links
 
Vakar arī izbaudīju Liepājas stinšu eldarādo, cope super...
6.februāris 2012, 09:44 | links
 
Jā,šodien sports nepaknapu ar slapju muguru,jā,nu feini,to sauc par aktīvo atpūtu,bet gardi gan.
5.februāris 2012, 22:37 | links
 
Ņea...
5.februāris 2012, 20:05 | links
 
Adres zabil :DDDDDDDD
5.februāris 2012, 20:02 | links
 
Bums, piedod, bet man kaut kā zivis marinādē neiet pie sirds. laikam kāda bērnības trauma.... Es viņas miltos un uz pannas eļļā. Tkko noēdos ar uzviju...... žēl, ka nebija čagas, ko piedzert.....
5.februāris 2012, 20:00 | links
 
To vietu nosaukumus nezinu.... it kā bijām blakus Ventspils kokam. To vietu 3 gadus atpakaļ atradām un tad tur skaldījām ne pa jokam. Rādās ka nekas pa 3 gadiem nav mainījies....
5.februāris 2012, 19:56 | links
 
Dzelzs, uzraksti kaut vai vēstulē
5.februāris 2012, 19:20 | links
 
Dzelzs, kurā vietā stāvējāt?
5.februāris 2012, 19:02 | links
 
vai ezerā arī stinte ņem, vai tikai kanālā?
5.februāris 2012, 18:53 | links
 
Stince marinādē

Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Stinces apviļā miltos olā un
Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.
Marināde
Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus
5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.
Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min
Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej stinci ar aukstu marinādi.
Ja procesu grib paātrināt stinces pārlej ar karstu marinādi.
5.februāris 2012, 18:50 | links
 
Šodienas copes diena vienkārši ideāla pēc šiem bargajiem saliem. Vietām Liepājā šorīt esot bijis pat -27 pēc Celsija. Sākumā pat domājām, ko iesākt. Bet ap divpadsmitiem bijām uz vietas un process varēja sākties. Pats copēju uz 2 makšķerītēm-varēja vilkt slapju muguru. Nebija apdalīti arī kolēģi ar vienu makšķeri. Ļoti bieži dupleti, pa retam triplets. Šodien līdz 5-ciem vakarā nostrādāju bez cimdiem, bet tikko pazuda saulīte, tā varēja sajust arī sala ietekmi. Skaita ziņā, protams, ka nepateikšu cik zivju bija, bet Spilvas majonēzes spainis uz diviem pārpārēm pilns (padalījāmies arī ar večiņu, kurai kādu kilogramu atbērām). Uz doto brīdi patīkams atslābums, jo šo jau sauc par sportu, zivju copju intensitāte tik pa brīdim nedaudz mazinājās. Iespējams, ka šim gadam pat pilnīgi pietiks ar pirmo mēģinājumu, jāpāriet pie citu zivju copes.
5.februāris 2012, 18:43 | links
 
Dzelzi samal kotletēs Faini un smeķīgi vai arī marinādē Dievu ēdiens :DD
5.februāris 2012, 17:52 | links
 
Jā, salaku sezonas atklāšana sanāca pa pirmo!!! Neskatoties uz - 19 (no rīta) auksti nebija , jo visu laiku jālēkā ap pīckām. Ņēma pusūdenī. No 10 rītā līdz 14.00 spainis pilns!!! I sievasmāte priecīga, i pašiem 3 vakarus būs zivis ēst!!!
5.februāris 2012, 17:47 | links
 
Tēvam Ventā 219.gb stintes kamēr es kilmakus trenkāju.
5.februāris 2012, 17:45 | links
 
Semir

Viss notiek, kā kuru dienu, bet IR!
5.februāris 2012, 17:37 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager