Stintes

gurķīšu zivis!
Ja jau no zvejniekiem 1.50 ls par kilogramu cik tad tirgū būtu jāmaksā ??
2.marts 2012, 22:40 | links
 
Nezinu kā centrāltirgū , bet pēdējā laikā Āgenskalna tirgū vienmēr ir .
2.marts 2012, 22:39 | links
 
Reņģes gan pa pilno
2.marts 2012, 22:34 | links
 
Sievasmāte vakar bija nav vispār
2.marts 2012, 22:34 | links
 
Vai C-tirgu salaka ir vairuma ienakusies?
2.marts 2012, 22:22 | links
 
Nav brīnums, ka sievietes šeit neko neraksta...
2.marts 2012, 22:20 | links
 
:D
2.marts 2012, 21:39 | links
 
Martins-riga: tādā situācijā un apstākļos netikai topiks spējīgs pacelties!!!
:DDD
2.marts 2012, 19:11 | links
 
topiks peksni baigi paceelies :D
2.marts 2012, 19:05 | links
 
Tās receptes ir daudz, ja Lizzy vai kādam citam ir vēlēšanās, varu vēl kādu recepti iemest :)
2.marts 2012, 18:53 | links
 
Tas liecina tikai un vienīgi par nostaļģiju!!!
:DDD
2.marts 2012, 16:34 | links
 
Šādas cepurītes jau var šur tur pamanīt arī "pelēko veču" galvās ;)
2.marts 2012, 16:31 | links
 
Ir tik patīkami, ka pelēku veču kompānijā paspīd kāda Sarkangalvīte!!!
:DDD
2.marts 2012, 16:29 | links
 
Forši, paldies par padomiem ;)
2.marts 2012, 16:26 | links
 
Marti- Tu tokš negribi, lai Lizzy pidzeras???
:DDD
2.marts 2012, 16:25 | links
 
es pat i paneejumaa netaisu. tiiri sviestinjaa ij sjo.
2.marts 2012, 16:23 | links
 
tā ko rolis raksta ir arī mārtiņa sirmā mājas lapā.
uurmaas saka, ka alus+rīvmaize. uztaisa lipīgu mīklu, apviļā un cep nost.
2.marts 2012, 16:21 | links
 
Lizzy- respektējot Liepājas Roļa ieteikumu, atļaušos kautrīgi atbildēt uz Tavu jautājienu: bagātīgā eļļas daudzumā sacep šīs augstvērtīgās zivtiņas miltu vai rīvmaizes kažociņā un apēd siltas. Ja paliek pāri, dari, kā iesaka Rolis.
P.s. Būsi bijusi stintēs??? :D
2.marts 2012, 16:14 | links
 
Apcepj stintes mitos, atsevišķi sīpolus uz taisa marinādi no etiķa, piperiem, lauru lapām, to pārlej vēl nedaudz siltu pāri zivīm un sīpoliem un pēc pāris stundām jau ēdamas. :) Protams ir vēl daudzas citas receptes :)
2.marts 2012, 15:24 | links
 
Varbūt kāds var ieteikt kā vislabāk pagatavot tās stintes? Kā ir visgaršīgāk?
Paldies, jau iepriekš ;)
2.marts 2012, 15:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager