Iebarošana, barības

Aptiekā uz mani blenza kā uz profi nariku, kad prasīju 10 šprices :)
20.aprīlis 2012, 16:56 | links
 
Aptiekā! :DD Prasi 20miligramus.
20.aprīlis 2012, 16:37 | links
 
Kur tādas šprices pārdod, kuras rāda video?
20.aprīlis 2012, 16:35 | links
 
 
Var no mannas arī šādu mīklu pagatavot:
Bleķa krūzītē ielej gramus 50 ūdeni un liek vārīties.Kad ūdens sāk vārīties,pa druskai ber iekšā mannu,un visu laiku maisa ar karotīti.
Kad mīkla paliek pietiekoši stingra(uz aci),vēl bišku pakarsē un ņem nost no uguns.
Pēc tam vēl var rokās viņu samīcīt.
Ūdenim pirms vārīšanas var pievienot aromus.
20.aprīlis 2012, 16:30 | links
 
Baigi labi, paldies,bij vēl variants ar olas baltumu un mannu,varbūt kāds atceras,es kaut kā pa miglu.
20.aprīlis 2012, 15:53 | links
 
Yap, un tā štelle ar špricēm arī baigi labā, visu laiku ledusskapī gatava barība. Un rokas arī nav jāsmērē.
20.aprīlis 2012, 15:07 | links
 
Šeit labi parādīts,ka pagatavot "baltušku".

20.aprīlis 2012, 15:01 | links
 
Vēl jau no mannas var "boltušku" taisīt....
20.aprīlis 2012, 14:52 | links
 
Mazkaln, man viens vecs onka priekš karūsām, i karpām vienu recepti reiz izstāsīja, nju lietoju ir ok:
ņem mannas sauju, ieber bļodiņā, pārlej ar aukstu ūdeni, tad kad tā štelle ir piebriedusi liek iekšā marlē un izspiež maksimāli šķidrumu, atlikušo masu liek celofāna maisiņā, vēlams caurspīdīgā un liek verdošā ūdenī vārīties, ap 10-15 minūtēm, respektīvi seko lai viņa paliek dzeltenīga, tad jau gatava, tik jāpabaksta lai visa massa vienāda, liek klāt kādu smaržvielu i uz priekšu, uz āķa turās pa pirmo zorti.
20.aprīlis 2012, 14:24 | links
 
Vai kāds nemācētu apstāstīt kā pareizi manna jasagatavo likšanai uz āķa.
20.aprīlis 2012, 14:20 | links
 
klau kolegas, cik kg ir 12 litros bariibas? nu es domaaju veikalaa pirkto bariibu, cik kg ir jaaiejauc lai sanaaktu 12 litri?
3.aprīlis 2012, 19:54 | links
 
Spainīts protams labāks, bet aizņem vietu...
paldies par info...;)
9.marts 2012, 14:26 | links
 
Normāla soma barības jaukšanai , ir nācies ar tādu darboties , bet man vairāk patīk plastmasas spainītis .
9.marts 2012, 14:05 | links
 
Kāds nezin vai šī soma ir paredzēta barības jaukšanai vai arī ir parasta taša?:)

http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=231746&kas=Salmo-25L-kompakt%C4%81-mak%C5%A1%C4%B7er%C4%93%C5%A1anas-soma-%281953%29
9.marts 2012, 13:58 | links
 
Ceplī pēdējā laikā cope kļūst arvien švakāka - zivs tur vairs neturas, jo nav kas to tur baro. Kādreiz, kad tauta tur bieži copēja, tad arī zivis tur turējās jo visu laiku tur vairāk vai mazāk bija barība. Zem Pļaviņu HES ir jācopē tur, kur tauta parasti uzturas, jo zivis ir pieradušas, ka viņas baro un tur arī grozās. Parasti vislabākie lomi ir uz „ceļa”,

Ar to barību ir tā, ka tērēt naudu veikala barībai (sevišķi tad ja copē bieži) nav jēgas, jo starpības starp putru un veikala barību nav nekādas (ja skatās pēc lomiem). Ja zivis ir pieradušas, ka tās ar putru baro, tad viņas uz to putru nāk. Tā kā copēju ar fīdera barotavām, tad man putra aktīvai copei īsti neder (ja copē izmantotu spirāles barotavu, tad ņemtu putru), tāpēc pērn priekš sevis atklāju trušu barību (samitrinātu) + saulespuķu spraukumi (lai ir irdena).
24.februāris 2012, 22:13 | links
 
Labi ceplī 1x tik biju. Biju pa nakti, iztiku ar pāris mazajiem breksēniem :D Vislabāk jau veicās zem līnijām, tur pa 1kg tādi vēl gadijās, bet ainavās pagāšvasar ļoti švaki bija.
24.februāris 2012, 21:32 | links
 
Kas vainas čigāna mūzikai? :D
Sežu visur, ceplī, pie ainavam, zem linijam...
24.februāris 2012, 21:28 | links
 
un ja tas čigāns tomēr to rādžiņu nerubī ārā, tad pasaki, lai vismaz sakarīgu muzonu uzliek, nevis vislaik repu kruķī!
24.februāris 2012, 19:29 | links
 
p.s.
Sory
"Zem līnijas" ir uz augšu."Ainavas" uz leju pa straumi.
:))
24.februāris 2012, 19:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager