Pārfrāzējot kāda populāra krievu rakstnieka vārdus -
cilvēki, kas nav ēduši gaļu ar medu, paliek cilvēki, kas nav ēduši gaļu ar medu. :)
Oriģinālā bija par sēnēm - :) - , rakstnieks bija Peļēvins.
Starp citu, siers ar medu - ūbergaršīga lieta. Jāņu siers, labs. Mmmm.
Medus ar sinepēm, teiksim, ir centrālākais cepešu apsmērējamais, centrālais gaļas un mērcītes smeķīguma taisītājs un centrālais garšīgais, kas liek visiem klātesošajiem noelsties :) - kaut arī viņš zupai, mērcei vai šašlikam jāliek klāt apmēram tējkarote. Lai nejūt smaržu pa taisno.
Nu vārdu sakot, pašam jāeksperimentē, lai iebrauktu. Par gaumēm nestrīdas.
21.marts 2012, 22:22 |
links