Es daru tā:
Vakarā, atbraucot no jūras, grunduļus salieku emaljētā katlā un kārtīgi sasālu(līdzīgi kā voblu gatavojot). No rīta, t.i. apm. pēc 12 h ņemu ārā, iztīru iekšas, kārtīgi nomazgāju (vairākos ūdeņos, vai vislabāk zem tekoša ūdens), veru caur acim uz stieples un kūpinātavā iekša. Kad acis paliek dzeltenīgas ar interesantu spīdumu, nemu laukā un pēc tam kopā ar Užavnieku, vai Valmiermuižas bairīti vienk. supper!
Vakarā, atbraucot no jūras, grunduļus salieku emaljētā katlā un kārtīgi sasālu(līdzīgi kā voblu gatavojot). No rīta, t.i. apm. pēc 12 h ņemu ārā, iztīru iekšas, kārtīgi nomazgāju (vairākos ūdeņos, vai vislabāk zem tekoša ūdens), veru caur acim uz stieples un kūpinātavā iekša. Kad acis paliek dzeltenīgas ar interesantu spīdumu, nemu laukā un pēc tam kopā ar Užavnieku, vai Valmiermuižas bairīti vienk. supper!
21.maijs 2012, 21:50 | links