Lielupe

Man ir prasts plakanais svins bez šipiem. :) Bet cik tad tālu var aizmest 25 g?
4.aprīlis 2012, 15:14 | links
 
Kas tie par sviniem ? Jeb arī auklas tik resnas ka straume nes prom ? Lielupē es uz grunteni lieku 25 g svinu (trijstūri ar dzelkšņiem) un aukla 0.2 pavasarī, vasarā 0.18 un nekur nenes. Lielupē pie Bauskas varbūt arī vajag lielāku, bet pie Jelgavas ???
4.aprīlis 2012, 15:11 | links
 
Vakar apzvanīju piecus copmaņus,sēdējuši uz vimbelēm-visiem galīga nulle,rīt būs jāparbāuda tā lieta,jāmaina taktika :)
4.aprīlis 2012, 14:59 | links
 
Pie kapas 100g svins staav kaa pienaglots. Zaales arii nav. Un copes pagaidam ari ne, sezu jau kadas 2 stundas.
4.aprīlis 2012, 14:37 | links
 
Vairi kurā tieši vietā tu to meiģināji ar tiem 100 gr,tur kur vienmēr tu ķer??Jo ne visūr ir vienādi,man pat uz šobrīd kļovākā vietā pat 160gr netur...
4.aprīlis 2012, 14:35 | links
 
0,12 pītā un 80 g svins - bija ok.
4.aprīlis 2012, 14:18 | links
 
Vakar bija ļoti minimāli, pietika 100gr un zāles arī nebija. Tas pie Jelgavas
4.aprīlis 2012, 14:02 | links
 
ch....
experti sakat kaa ar straumi Lielupee???
stipri nes prom!?
4.aprīlis 2012, 11:40 | links
 
Gint, paldies!
Sanāk marinēts zandarts eļļā, tipa a la matjē...šas ierakstīšu recepšu failā :)

zandarti man ir "piezveja", jo es viņus nemāku, bet šitā jau jebkuru sālāmo zivi var ietaisīt!!
4.aprīlis 2012, 10:13 | links
 
a kur tu makshkereji?
4.aprīlis 2012, 10:08 | links
 
Vakar divas vimbas un viena rauda izmānīta, pāris stundu vakara copē. Lielākā vimba paņēma tikko svins bija sasniedzis grunti.
4.aprīlis 2012, 10:05 | links
 
Kā Iecavā ap Jelgavu ar straumi? Baltās zivis var ķert uz pludiņu?
3.aprīlis 2012, 19:29 | links
 
Kaads var pateikt pie baltaas kaapas kautkas keraas?un kaada straume?
3.aprīlis 2012, 18:54 | links
 
jaa jaa, arii peipusa raudaam kas pie krasta kjeras ir lentenji..
3.aprīlis 2012, 17:55 | links
 
Daddy , re kur speciāli priekš Tevis sameklēju .

Vislabākais zandarts ir
1.-250 gr ūdens/aukc/
2.-2.5 ēdamkarotes sāls
3.-2,5 karotes cukurs
4.-1 ēdamkarote 9% etiķis
5.-2 vidēji sagriezti sīpoli
Zandartu safilē plānās sloksnēs/laša griezums
pārklāj ar sīpolu -pārlej ar marinādi .Ja marināde pietrūkst atkārto tādās pašās proporcijās Ledusskapī iekšā uz 5-8 stundām Pēc tam izņem ārā zem auksta ūdens visu marinādi noskalo nost un visu pārlej ar eļļu/es to daru ar olīveļļu/Pamēģiniet un zandartus vairs nekad necepsiet un savādākā ceļā nemaitāsiet ...::DD Cepšanai der Zandarta galva uz pusēm pārdalīta un centrālā asaka pēc filēšanas tur gaļas klāt paliek vēl gana
Labu ēstgribu un ne asakas
3.aprīlis 2012, 17:54 | links
 
Vimbaas ari dzivo lentenis, tas ir fakts. bulupe esmu tadu pats nokeris. vimba nav nekada salsudens zivs, ta ir migrejosa un vimbas 100% lentenji ir. pernava kjertas vimbas vispar ir pilnas ar lentenjiem. es personigi nemuzam neestu vimbu jeelaa veidaa, bet ta ir jusu darisana, katrs par savu veselibu pats ir atbildiigs.
3.aprīlis 2012, 17:51 | links
 
Jurik - es nesaku, ka cepta vimba ir slikta, nē...pēc pēdējās LIELUPES vimbu copes no ledus (jāpieturās pie tēmas), es dažas sasālīju un dažas izcepu - sālīto var ēst 3 dienas, a cepto, ja siltu nenoēd, tad so-so...

žāvētas var ēst nedēļu un neapnīk :))
3.aprīlis 2012, 17:21 | links
 
gints - kāda ir "buma zandarta recepte"? :)

par lenteņiem - mazsālītas vimbas ēdu jau 35 gadus un tfu tfu tfu nekas nav noticis. Personiski nevienu cilvēku nepazīstu, kam tāds lops būtu vēderā bijis.

Rakstos nez kāpēc piemin, ka viņu var dabūt ēdot saldūdens zivju ikrus vai kaltētas zivis. Izklausās aizdomīgi.

Labākais raksts par šo tēmu - http://www.zurnals-mmd.lv/mmd/pdf/2004_07-08_platais_lentenis.pdf
3.aprīlis 2012, 17:17 | links
 
Es vimbu uztaisīju pēc Buma zandarta receptes , nu super , nekad nebiju tik garšīgu vimbu ēdis , būs jālaiž atkal vimbās .
3.aprīlis 2012, 17:08 | links
 
Man atkal breksis skjiet derigs tikai kupinasanai, jo cepsanai ir daudz citu daudz labaku zivju, kautvai asaris un zandarts.
Sienazi, nokupini vimbu, breksi vairs negribesi ;)
3.aprīlis 2012, 16:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager