Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Ir cilv'eki dumi un v'el dumj'aki Esliekas piederu pie p'ed'ejiem. Bums,divas reizes p'ulos tev aizs'ut'it pieteikumu uz vizu'liem un adresi , bet nem'aku .Varb'ut k'ads var man iebor'et, k'a tas ir j'adara...? Pateicos jau iepriek's
Velns zina , kas notika ar klaviaturu . ka nav vairs burtiem garumz'imju , bet kautk'adi komati aug's'a.
7.maijs 2012, 22:29 | links
 
5Ls spoli jau nav jēgas riktēt, izmaksas ir lielākas nekā spoles cena :D Tad jau labāk katru reizi ar jaunu spoli braukt.
7.maijs 2012, 21:36 | links
 
Micuk Nav problēmu arī 5 latu spoli sariktēt Tikai viens aizrādījums Vajag izmantot piemērotus rīkus piemērotām ūdens tilpnēm Uzreiz pēc Ālandiem es spoli izmazgāju un pa jaunu saeļļoju jo bija ņurka ...Īsti pat neaptvēru vai ūdens tika vai netika iekšā ,bet drošs paliek nedrošs -pārbaudīju.Vēl pārdomas necopējam jūrās katru dienu ,bet ekspedīciju režīmā -pēc piedzīvojumiem arī vajadzētu visu sakārtot
7.maijs 2012, 21:30 | links
 
Bums mūsu skopuļi Saltigu nepirks, labāk paņems pa 5ls kādu spoli tirgū un pēc tam Tev darbu piegādās steriem :D
7.maijs 2012, 21:08 | links
 
Jā , tikai nevaru saprast kā to zakusku var gatavu dabūt .
7.maijs 2012, 21:07 | links
 
Labs un gards Mēģināju savu gan Zariņvalda zakuska mirovogo značeņija :DDD
7.maijs 2012, 21:04 | links
 
Tā ir no sērijas Daiwa Saltiga vai arī citas analogas
7.maijs 2012, 21:03 | links
 
Valdi , vai varētu lūdzu , sīkāk no tās vietas kur sākās par tiem katliņiem un šķīvjiem , galīgi nesapratu kas un kur ir jākarsē , līdaka vai eļļa un kurā vietā šķīvī vai katliņā , kur kurām jābūt ? Gala produkts izskatās gan varen labs .
7.maijs 2012, 21:03 | links
 
Vēl viena lieta un atgādinājums kungiem kuri vago sālsūdeņus -spole obligāti jāpārbauda pēc katras sālsūdens peldes vai ari pērkat spoles ar nerūsējošā tērauda gultņiem -tās ir spoles ar indeksu From saltwater ....
7.maijs 2012, 21:00 | links
 
Dzelzi -misiņa karūsiņu sagataves ir Rīt uzbūvēšu :DD Lai bračkam nenokož uzdāvini garāku pavadu:DDD
7.maijs 2012, 20:56 | links
 
Wilīšus smgākus par 14 gramiem nebūvēšu jo zūd to spēle Pašlaik palieku pie 3 materiāliem Kapars Misiņš un melhiors Daļa no kapara Wilīšiem būs apsudrabota




7.maijs 2012, 20:54 | links
 
Man lielas pārdomas viesa Suzuķa dzesēšanas sistēma Tieši modelim kurš nāca pasaulē no 2006 līdz 2009 gadam Uzskatu ka ūdens sūkņa jauda vai pareizāk teikt ražība ir zem katras kritikas Šodien pat nācās izteikt skarbākus vārdus Suzuķa pārstāvjiem ...:DD No 2009 gad sūkņa lāpstiņas jau ir 6 segmentiem un ir izveidota vizuāla ūdens cirkulācijas kontrole-strūkla Tāpēc sāku darbu pie šādas labas lietas izveidošanas savā dzineklī :DD
Vēl stulbums šim dzinējam ir tas ka atplūde ienāk blakus izpūtēja sprauslai Tāpēc veidojās iekšējs spiediens kurš arī apgrūtina ūdens cirkulāciju Palasot atsauksmes par šo dzinēju -vājais punkts ir tieši dzese it sevišķi pie max braukšanas ātruma -tendence pārkarst

Punktā 1 jāizveido ūdens noplūdes kontrols caurums un punktā 2 jāuztaisa slēgums lai izplūdes gāzes nemaisītos pa kājām
7.maijs 2012, 20:48 | links
 
Toni tas viss lācītim vēderā Tāpēc arī rakstīju ,ka nerentējas to visu pārstellēt





Ja kāds domā ka brūnā viela ir eļļa tas gauži maldās tā ir rūsa

Iepriekšējais maisters šo bremzes aņķinau skruvi bija cmuki ielīmējis Lai nākamais meisters pakasītu galvu un pabrīnītos Nācās borēt vaļā :DD
7.maijs 2012, 20:36 | links
 
Un sanāk šāda laba manta....
7.maijs 2012, 16:06 | links
 
Līdakām ir šāda laba recepte.....
.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....
7.maijs 2012, 16:05 | links
 
Līdakām ir šāda laba recepte.....
7.maijs 2012, 15:56 | links
 
Līdakai ir savādākaas rezeptes Šāda rezepte domāta visām karpveidīgajam :DD
7.maijs 2012, 14:24 | links
 
Sveiks Bum,
Par to zivs recepti .... vai šāi var gatavot arī piem breksi, līdaku vai asari (ignorējam asaku lietu).
7.maijs 2012, 13:08 | links
 
Vēlreiz par tām svina bumbām-man vajadzētu diametrus 2,5cm ,2,9cm un 3,2 cm. Ja liela jezga,varētu iztikt arī bez mazākā izmēra. Pa 10gab no katra. Tikai paskaties,kā novietotas tās "cilpas"-man noteikti vajag tieši tādu izvietojumu. Nu un protams-baigi,baigi izturīgas-lai nav ne mazāko variantu pārlūzt vai atnākt vaļā. Vēlreiz links:
http://baiadelpescatore.it/products?utf8=%E2%9C%93&keywords=verticale
7.maijs 2012, 12:13 | links
 
Murgs Viss atkarīgs kāda eholote un kas nosprādzis :DD
Toni -pļac -tā nojātus štrumus vienā maisā neesmu redzējis Abiem Shekspīriem gultņi sapūdēti abām spolēm kopā jānomaina 6 gultņi X 5.70 ls= 34.20 ls + darbs 3x2=40 ls ar kapeikām Vai rentējas ? Par to naudu es Tev dabūšu labu darba zirgu ;DD Abu Garcia gultņus nomainīju Tikai tāpēc ,ka tā ir Garcia Viens gultnis 3.70 otrs 5,20 = 8,90 + 3= 11.90 ls par Garcia Tica- nav vainas tika ja ir jālabo kāja lūzums tas tas būs gatavs uz trešdienu
Abiem Shekspīriem ieliku b.u gultņus vismaz nav noķīlēti -Ja sadomāsi mainīt līdz tam varēsi copēt /to ar pr bremzi iesaku reanimēt / Shekspīram ar pakaļējo bremzi nerentējas -nogurusi.Gaidu zvanu ,ko darīt ar Tica ? Visu kuli ar spolēm ievedīšu Bruņiniekos Ja sadomāsi par Tica -atstāsi veikalā
7.maijs 2012, 11:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager